17
jan
Seneste opdatering: 18/1-14 kl. 0047
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ikke en given ting, hvis man læser imellem Rikspolisstyrelsens linjer. Det bliver også virkeligt giftige valgkampe, er de fleste enige om. Den kulørte tabloid Expressen har allerede åbnet ballet sammen med dømte, kriminelle venstreekstremister. Valgsvindel er forekommet rutinemæssigt de seneste ti år, (interessant nok er mange af tilfældene forsvundet fra svenske avisers netudgaver) men politiet forbereder nu også for vold, hvad der ikke bør komme bag på nogen.

Allerede i 2002 kritiserede The British Helsinki Human Rights Group den svenske valghandling for uregelmæssigheder og mangel på fairness overfor partier, som ikke allerede var indvalgt i Riksdagen. I demokratisk forstand er Sverige tiltagende blevet et 2. eller 3. verdensland. Der venter nævekampe i Riksdagen, patriarkerne vil lammetæve feministerne. Sverige er et teaterdemokrati bakket op af teatermedier befolket af parasitter, som ingen der vil bevare sin forstand orker at følge. Bortset fra politiet, synes ingen andre opsat på at redde resterne af det demokratiske renommé.

– Vårt uppdrag är att se till så att folk kan rösta och uttrycka sina åsikter utan att känna oro för hot och våld. Politiker på alla nivåer, och opinionsbildare som till exempel journalister, ska också känna sig trygga. Det är en av polisens viktigaste uppgifter under 2014.

Allt vårt arbete utgår från en gemensam lägesbild som just nu sammanställs av Säkerhetspolisen och Rikskriminalpolisens underrättelsesektion. Den kommer att uppdateras löpande under året, till exempel med information om hot mot både politiker och opinionsbildare.

Med nationell samordning kan vi fånga upp behoven i tid, så att rätt förstärkningsresurs sätts in på rätt plats vid rätt tidpunkt. På det sättet bidrar vi till att svensk polis håller samma jämna och höga standard överallt. Ett dubbelt valår påverkar verkligen hela landet, och dessutom under lång tid, vilket naturligtvis är en stor utmaning, men vi är väl förberedda. Organisationen har det som krävs. Jag ser med tillförsikt fram emot valåret 2014. Nyhet från Rikspolisstyrelsen Rikskriminalen samordnar under valet 2014

Bent Blüdnikow: En borgerlig krybskyttes bekendelser

Og mere generelt – hvordan vil du karakterisere dansk journalistik anno 2014?

– Jamen lidt på samme måde, præget af automatholdninger, der blev grundlagt i efterkrigstiden. Havde dansk journalistik været befriet for vildfarelserne om, at man er GOD, hvis man tilhører venstrefløjen, så havde meget set helt anderledes ud. Vi havde fx haft en kritisk dækning af fænomener som Redox, De Autonome og AFA. Jeg kan blive helt bleg af raseri, når såkaldt borgerlige medier blot kikker den anden vej. …

Hvordan ser du islam-debatten. Er den en parallel til de debatter, du har ført?

– Ja, fuldstændig. Det er stort set de samme aktører, der er på banen, men i stedet for kommunismen har vi nu en islamisk totalitarisme, der har mange ligheder med marxisme og nazisme og desuden har sin egen perverse, religiøse overbygning. Det er en gennemført rædselsfuld ideologi.

– Derudover er det had, som venstrefløjen og Politiken har forsøgt at piske op omkring Dansk Folkeparti meget parallelt til det, vi blev udsat for. Man forsøger at gøre dem til onde mennesker, som det er legitimt at hade. Det følger helt samme mønster.“ En borgerlig krybskyttes bekendelser

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mb
mb
9 years ago

Litteraturredaktør: Efter svensk Yahya-artikel bliver jeg nu kaldt racist

http://politiken.dk/kultur/boger/ECE2185694/litteraturredaktoer-efter-svensk-yahya-artikel-bliver-jeg-nu-kaldt-racist/

Jes Stein Pedersen, litteraturredaktør:
“Jeg ved ikke, om der findes en talemåde blandt samfundsdebattører, som handler om, hvornår de kan betragte sig selv som fuldbårne og garvede udøvere, men selv har jeg et aktuelt bud.

Det kommer her: Man ved intet om meningsdannelse, før man har oplevet at ytre sig offentligt i Sverige.”

Prudentius
9 years ago

“…islamisk totalitarisme…”

Tak Bent! For ikke at bruge det udtrådte, pinlige, ahistoriske, løgnagtige udtryk “islamisme”.

Via bitte små skridt ankommer vi en dag til at kunne sige ISLAM, helt uden nervøse træk om munden og forsvedt rysten på hænderne.

Det er forpligtiget af ALLAH og ISLAM muslimer hærger og myrder kloden rundt, ikke af Vestens newspeakede ikke-eksisterende islamisme.

ISLAM, ISLAM, ISLAM, råb det fra tagene syng det fra trætoppene!

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Prudentius

De vestlige ledere og medier har besluttet sig til at kalde det terrorisme. Det må de om – betydningen er den samme..!

Det gode ved det er, at hvis ikke det er muslimer skal vi nok få det ad vide…

nobody
nobody
9 years ago

Så här inpå superval året bör vi vänta oss en hel del…

“Över hela denna jord – oh yeah oh yeah

Sker katastrofer, terror, mord – å ack o ve

Men vi som tror på media har ändå ryggen fri

För roten till all världens ondska är inte vi

Nej, det är Sverigedemokraternas fel – Sverigedemokraternas fel…” – Grotesco – Det är bögarnas fel:

https://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A

P.S: “Vi är på gång nu!”: http://www.youtube.com/watch?v=KVlcmHRFM-Q

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Du godeste. Når vi har valg i Danmark – senest kommunalvalget for et par måneder siden – tænker jeg aldrig på politiet. Jeg skal ikke kunne sige, hvordan det er i landets tre største byer, men mit afstemningssted, Bakkeskolen, er identisk med den skole, der har den højeste andel tosprogede i hele Esbjerg Kommune. Jeg tror simpelt hen ikke på, at Dansk Politi sammen med PET forbereder en så detaljeret indsats som den, man åbenbart planlægger i Sverige. Hvor er det mon, at integrationen er blevet til et mareridt? I Sverige eller i Danmark? Og har det mon noget med… Read more »

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Vi har det tross alt MYE fredeligee i Danmark og Norge. Kan det være derfor svenske “journalister” anklager oss for å være rasister og fascister ?

Santor
Santor
9 years ago

Det gik først op for mig for et par måneder siden da jeg så at Avpixlat opfordre almindelige mennesker til at melde sig som “valförrättare” ( valgtilforordnede, på Dansk ) for at forhindre valgfusk. Af alle lande i et land som ‘Sverige.

Sverige er blevet et demokratisk uland!

Selvom det er sørgeligt, er det også spændende at se et velfungerende land i frit fald mod afgrunden. Hvis resten af den demokratiske verden vågner op i tide, vil Sverige blive et fremtidigt eksempel i alle historiebøger på en “failed state”.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x