21
jan
Seneste opdatering: 22/1-14 kl. 0152
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er ved siden af EDL skudt andre græsrodsbevægelser op i England. Denne protesterer ved illegale moskeer og opsøger muslimske hadprædikanter på deres hemmelige hjemmeadresser og demonstrerer. Det er arbejderklasse, overklassens retorik preller fuldstændigt af på dem. De vil have lighed for loven, illegale moskeer lukket, islamister som Anjem Choudhary fængslet eller smidt ud og muslimske pædofile ‘groomere’ straffet maksimalt hårdt, og de lover politiet, at de vil gør deres arbejde, hvis de ikke gør det. Hvor meget der er mundsvejr, er ikke til at vide.

Man skal hedde Tony Blair eller David Cameron, nå ja, eller Fredrik Reinfeldt for at tro, at denne situation kan kontrolleres af nogen politiker eller politistyrke om ti år selvom de britiske protester endnu lægger vægt på at overholde loven. Der er anlagt et bål, og det venter kun på den ene tændstik, der kan være den næste terrorhandling eller den næste igen. Det er landssvigeren Tony Blairs arv. Husk ham når det sker. Man kan se hele deres videokanal her. (h/t Walid Shoebat)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Haribo-gate breder sig 😀 Haribo told to stop selling ‘racist’ sweets which ‘depict primitive African, Asian or Native American art’ by customers in Scandinavia http://www.dailymail.co.uk/news/article-2541696/Haribo-told-stop-selling-racist-sweets-customers-Scandinavia-depict-primitive-African-Asian-Native-American-art.html Manufacturer removes sweets in the shape of distorted black faces They were on sale in Denmark and Sweden, and caused an outcry Haribo Sweden’s head said they hadn’t seen ‘negative connotations’ Haribo has pulled a line of liquorice sweets shaped like faces after a social media outcry from [Swedish!] customers who consider them racist. [ Most Danes by far laugh at these insane PC accusations and protest boycotts of Haribo are being planned in response… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf
Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Bjovulf

DM har allerede lukket for flere kommentarer 🙂

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Haribo dropper Piratos i Sverige og Danmark 😀 http://heltnormalt.dk/nationensoje/2014/01/20/141000 “Vi vil ikke længere associeres med lakridser, der replikerer udbyttet fra voldelige røverier til søs. Piratos hedder nu ‘Slikenhed 45’ og Super Piratos hedder ‘Super Slikenhed 45′”, udtaler firmaets svenske direktør, Ola Dagliden … Haribos direktør i Danmark, Per Henerius, vil også indføre nye produktnavne som ‘Sømand M/K Mix’ og ‘Labre Orme af ikke nærmere defineret køn’ hurtigst muligt. [ Normalt “Labre Larver”, hvor “larve” er slang for en smuk ung kvinde i Danmark ] “Det er slet ikke en politisk korrekthed vi har brug for i Danmark, men der er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Haribos nyeste produkt: “Svensker-fingre” 😀

http://jyllands-posten.dk/opinion/?dt=true&articleId=6423990

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Det er styrkende at se at der stadig er rygrad i Churchill’s og Nelson’s gamle land. “We have suffered together and we shall conquer together,” Britain, Denmark and the rest of Europe.

JensH
JensH
8 years ago

“Det er landssvigeren Tony Blairs arv” Hvis der var retfærdighed til i denne verden, så ville Mr. Blair allerede nu sidde i en celle i Tower of London, og afvente sin rigsretsag for højforræderi. Han kunne jo så passende dele celle med sine “partners in crime” såsom Gordon Brown, David Blunket og Jack Straw. Dette ‘New Labour’ regime fra 1997 – 2010 smadrede fuldtændig ethevert håb for en fredelig fremtid i UK med dets vanvittige ‘fri indvandrings’-politik. Det værste er, at når resultatet af denne sindsyge politik står klart for enhver Brite, så har disse ‘New Labour’ polititkere for længst… Read more »

Anna C
Anna C
8 years ago
Reply to  JensH

Yes, he should be in jail, along with a whole bunch of politicians and big money people.
Anjem Choudhary is not the most important villain here. He is a pawn like the majority of the politicians and media people in Europe.
The people behind NWO are the true culprits. They use Islam and mass immigration to break up the “white” countries and make us their slaves.

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Jeg har sansen for den realpolitiske, amoralske tonelag i denne kommentar. Ingen politiker, ja ingen politistyrke kan kontrollere vanlige godtfolk eller “folket” hvis det først beveger seg. Særlig fordi man i politiet nok finner hederlige, normale folk, akkurat som de som manifesterer. Hinsides anklager om “nazisme” ser man jo den samme sympati i politiet i Hellas, ovenfor patriotene i “Gyllen Morgenrøde”‘, eksempelvis. Det skal ikke mange folkelige protester til for at enkelte våkne individer skjønner hva folket vil, og framstår som “nye politikere” med en helt ny politikk. Det er å håpe. Slik at man får en helt ny og… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago

You ain’t seen nothing yet.

Anders
Anders
8 years ago

Danskerne er hverken feminiserede eller hjernevaskede, på trods af ihærdige forsøg herpå, hvilket enhver folkeafstemning om indvandringen hurtigt ville afsløre.
Derfor er danskerne heller aldrig blevet spurgt om indvandringen.
Og danskerne skal sent glemme landsforsagerne på borgen. De vil blive husket med raseri, skam og skændsel, når det multikulturelle lokum vælter.
Hvilket snart kan blive en realitet.

hansL
hansL
8 years ago

Man kan bare ønske sig noget tilsvarende i DK, men her er befolkningen totalt feminiserede og hjernevaskede.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x