22
jan
Seneste opdatering: 22/1-14 kl. 1844
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Lige som man troede, at Harper ikke kunne blive mere cool. Hele nummeret her i mobilvideo. Han skulle have præsident i USA i stedet for det nuværende flop. Se også David Akin reports from the Western Wall in Jerusalem, explaining Harper’s rock star reception in Israel.

Istället för stolthet Lars Stjernkvist, så borde du känna skam

Malmö 21-1-2014
Till Lars Stjernkvist (s) ,regeringens nya flyktingsamordnare

Du är tydligen stolt över att ha blivit regeringens nya flyktingsamordnare. Detta “jobb” som du är så stolt över att ha fått går i slutändan ut på att det skall bli ett lagligt tvång att alla kommuner skall ta sitt “ansvar” och ta emot s.k flyktingar. Precis som det numera är tvång att ta emot ensamkommande s.k flyktingbarn.

Jag tycker att du tillsammans med Erik “Babyface” Ullenhag, i folkmun kallad “Myten”, först av allt skall flytta till ett invandrartätt område i den kommun som ni bor i och när ni har gjort det så skall ni öppna upp ert hem för några flyktingar. Helt enkelt föregå med gott exempel! När detta har skett, då först kan man eventuellt ha någon som helst tilltro för er. Nu tror jag inte ett ögonblick att detta blir verklighet varken hos dig eller “Myten-Babyface” eller någon annan politiker.

Vad det gäller det s.k ansvaret som ni påstår att Sverige och svenskarna har för att ta emot s.k flyktingar, så skulle jag vilja att du redogjorde för vad detta ansvaret består i. Förklara för mig vilket ansvar Sverige har för t.ex det som sker i Syrien. Vilket ansvar har vi svenskar för att man där spränger, gasar, skjuter, bombar, ja i princip halalslaktar ihjäl varandra? Är det vårt fel att dessa människor mer eller mindre beter sig som primitiva vildar mot varandra?

Jag skall villigt erkänna att jag är j-igt trött på allt dödande som sker i dessa arabiska våldskulturer som sedan resulterar i att vi får hit människor som besitter en mentalitet där allt tydligen skall lösas med våld. Jag skall villigt erkänna att det enda som intresserar mig vad det gäller dom här islamisk-arabiska konflikterna som ständigt pågår i dom här länderna är att jag inte vill ha hit någon från dessa länder. Och anledningen till det är helt enkelt att jag inte vill att Sverige skall förvandlas till samma brutala våldssamhällen som många av dom här islamiska länderna idag är.

Vi är tyvärr redan på god väg dit! Eftersom jag bor i Malmö så har min familj fått vår beskärda del av ert mångkulturella paradis genom att min grabb när han var femton år gammal blev rånad av fyra arabkillar i hans egen ålder samt att min gamla mot blev utsatt för väskryckning strax innan hon nådde sitt hem likaledes av en invandrarkille. Dessa båda händelser ägde rum i det mångkulturella paradiset Rosengård. Efter att grabben blivit rånad på sin mobil så blev han av dessa primitiva varelser ombedd att inte visa sig i Rosengård eftersom detta var ett farligt område för sådana som han att vistas i. Vad tycker du om en sådan uppmaning,Lars Stjernkvist? Är det ett sådant samhälle du vill ha? Hur kan du känna stolthet i att tvinga på kommuner som tar sitt ansvar, här kan vi verkligen tala om ett ansvar gentemot sina kommunmedborgare, att inte likt t.ex Södertälje och min egen kommun Malmö bli en mångkulturell härdsmälta?

Numera så känner jag bara ett gränslöst förakt och ett groende hat gentemot dom flesta svenska politiker som tydligen ser som sin främsta uppgift att ta till vara på andra länders medborgares väl och ve samtidigt som man hela tiden pådyvlar sina egna landsmän en allt tyngre och tyngre försörjningsbörda genom en vansinnig invandring från dom lägst stående samhällsbildningarna och kulturerna som idag existerar på vår jord. Men du och dina gelikar känner väl förmodligen bara stolthet när massor bestående av människor med minimal utbildning och där en del t om är analfabeter väller in i landet och “berikar” oss? Du känner väl förmodligen en stor stolthet när, som man kunde se igår i Rapport, en svensk trebarnsmor mer eller mindre nekas operation för en aggressiv form av hudcancer samtidigt som s.k papperslösa som inte ens har rätt att vistas i landet har rätt till sjukvård, tandvård, skolgång – ja i princip till allt som en svensk medborgare har. När dom de fakto inte ens har rätt att vistas i landet.

Jag har dock en dröm och den drömmen är att sådana som du och andra mångkulturvurmande politiker sätter stoltheten i halsen när någon till er närstående blir utsatt för det som många svenskar har blivit utsatta för, nämligen att bli rånade, misshandlade, våldtagna eller något ännu värre från någon av era kulturberikare. Det är faktiskt på det sättet, Lars Stjernkvist, att ett antal svenskar t om har fått sätta livet till tack vare er invandringspolitik!

Under årens lopp har jag skrivit många brev till olika politiker i ovanstående ämne. Jag har klart och tydligt klargjort precis som för dig vad jag tycker om deras politik och deras diskriminerande av sina egna landsmän. I ett fall så överreagerade en av dessa stackare och anmälde mig till SÄPO vilket fick den följden att jag förärades med ett hembesök av två SÄPO-iter. Vi hade en trevlig förmiddag som resulterade i ett vänligt ajja-bajja från deras sida vad det gällde mina skriverier. Jag fick dock den uppfattningen att dessa båda SÄPO-iter i princip hade samma uppfattning om svenska förrädarpolitiker som jag. Så om du uppfattar mitt mail som hotfullt så tveka inte att skicka hit SÄPO du heller. Jag tillbringar gärna några trevliga timmar tillsammans med dom igen.

När dessa sista rader skrivs så lyssnar jag samtidigt på Rapports 18.00 sändning. Det jag får höra där gör bara att mitt hat mot sådana som dig bara stärks ytterligare. Där redogör man för en man vars PSA-värde kraftigt ökat och att han från sin läkare får beskedet att risken för prostatacancer nu är så stor att en operation inte kan vänta. Dock är väntetiden så lång att han befarar att han kommer att avlida innan han kommer till. Detta resulterar i att han betalar 100 000 kr ur egen ficka för att få operationen utförd på ett privat sjukhus. Detta förfarande är inte alls ovanligt påpekar man i programmet.

Men du känner väl en oerhörd stolthet när du hör detta? Huvudsaken är väl att s.k papperslösa får en värdig vård, eller hur? Vad f-n gör det att en svensk som har betalt miljoner i skatt under sitt arbetsverksamma liv får vänta på vård och att han får betala ytterligare 100 000 kr ur egen ficka om han inte vill dö i förtid?

Istället för stolthet Lars Stjernkvist, så borde du känna skam. Och ärligt talat, av någon konstig anledning när jag ser din bild så undrar jag om du inte borde vara samordnare för schimpanserna på Cirkus Scott i stället.

Med vänlig hälsning
Sandor Herold, Malmö

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
10 years ago

De har sgu humor de Canadiere 🙂

Det var faktisk så sjovt at selv Dr2 var nødt til nævne det i et kort indslag!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x