25
jan
Seneste opdatering: 26/1-14 kl. 1627
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 26.01.2014 100757

Jeg omtalte Cordua og Stenos forbløffelse over Sverige forleden. Nu har radipoprogrammet oprettet en lille afdeling med rubrikken “Ugens politiske korrekte svenske påfund”. til den ende fandt jeg dette Tweet. Lars von Trier, der som bekendt i “protest mod nationalismen, intolerancen og egoismen” har opfundet Dannebrogsinitiativet, indrykket en annonce med teksten “Kære Anders Fogh, dit parlamentariske grundlag (DF) er stadig svinsk”, får nu en Jes Stein Petersensk skæbne af en svensk “kulturpersonlighed”, ja værre. Denne kulturmadamme ønsker ham en langsom død.

Det er både fascinerende og skræmmende når anstændigheden bliver militant med indslag af voldsfantasier, og nu kan jeg ikke se andre der mangler at blive kaldt racister i Sverige end Jakob Holdt og Jesus. Thuvesson er ikke en hvilken som helst ‘nethader’. hun beskriver sig som Kulturpolitisk projektledare Svensk Författarförbund. Samtalsledare och seminarieproducent. Undervisar akademiskt i opinionsbildning. Svensk godhed er trandenceret til sadistisk perversitet. Dø en langsom akademisk død, kvindehader! Hvor mange gør ikke allerede det på svenske universiteter?

Centerpartiet anno 1933

sverige socialliberale og økohumanistiske parti. Det er godt nok noget andet end Maud Olofsson og Annie Lööf med deres ‘nybyggere. Man mærker også nogle sært sydlandske formuleringer. Tempora mutantur, nos et mutamur in illis. Hele Bondeförbundets grundprogram 1933.

Ta inn hele skjermen 26.01.2014 155747

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
8 years ago

Jeg vidste ikke Lars Trier excellerede i kvindeundertrykkelse. 😀

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Var din slikmund! http://www.jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE6434303/var-din-slikmund/ AF MAZ PLECHINGER Sprogbrug: Lakridser med form som afrikanske masker fjernes fra slikposerne, og negerbollen omdøbes til flødebolle. Men har det reel betydning, hvad vi kalder de søde sager? Hvedemel, bygmalt, kokos, palmevoks. I Haribos Skipper Mix findes en del ingredienser, der umiddelbart ikke forbindes med lakrids. Men for en uge siden dukkede noget nok så særegent op på ingredienslisten: racisme. Eller politisk korrekthed, om man vil. … Folkelige modreaktioner Ideen om, at sproget har magt over, hvordan et samfund tænker og agerer, kaldes i lingvistikken for Sapir-Whorf-hypotesen. Den tror dog kun få lingvister på, siger… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Jeg anser det for en god ting at Svenske turbo-feminister skriver med speederen i bund. Det kan moské være det der får flere Danskere til at åbne øjnene 🙂

PBr
PBr
8 years ago
Reply to  Santor

Åh… moské brugt i en anden sammehæng , jamen er det da ikke mageløst hitpåsomt :o)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x