27
jan
Seneste opdatering: 27/1-14 kl. 2117
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2-January 27 2014 158 3-January 27 2014 096

© Snaphanen. Klik f. helskærm.

4-January 27 2014 1005-January 27 2014 1711-January 27 2014 162

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

For nogle år siden læste jeg, om en kvinde hjemme i Danmark, som havde fået JP. pris som årets dansker ( den er vist på 55.000 skattefri). Jamen dog, tænkte jeg! Hvad er det så denne kvinde har udrette? som har kvalificeret hende til denne fine titel ? Så jeg cyklede lidt rundt på nettet – og det viste sig, at hun havde oprettet en telefon linje hvor unge mennesker kunne ringe ind ( så vidt jeg husker var det gratis, og man kunne være anonym). Man kunne ringe og tale om sine problemer. Det kunne være uddannelse problemer, familie… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Hej Steen.
Om fotograferings kunst!
Et foto, er som en fastfrysning, af et manno sekund, som aldrig
kommer igen!
Det var min bedstefar, der lærte mig det gamle trick. ( Jeg var da ca. ti år)
Min bedstefar havde indrette et lille “mørke kammer i kælderen.
Her viste han mig hvordan man fremkalder foto ved hjælp af
væsker og salt, og det har fascineret mig lige siden.
P.S: sort hvide foto er, som regel meget stærke og dog altid ærlige!
De fortæller en sand historie.

Godt Nytår.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Hej Steen – ikke så ringe endda:

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x