29
jan
Seneste opdatering: 29/1-14 kl. 2210
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke en dag uden lidt religionsdialog. Jeg har gemt en kopi. Imamer kan sige hvad som helst på You Tube, man ved jo, de ikke kan gøre for det, men en rigtig kardinal? Man kan høre hele talen her på Frankfurter Allgemeine Zeitung fra minut 88.

“En katolsk familie erstatter for mig tre muslimske familier”.

Med denne ytring over over for medlemmer af en konservativ bevægelse har Kölns kardinal Joachim Meisner sørget for opstandelse blandt muslimer. Også regeringen har reageret med forfærdelse. Den 24 januar sagde kardinalen dette til den katolske bevægelse “Neokatechumenalen Weges. Kardinal Meisner henviste til muslimernes overflod af børn. En videooptagelse af begivenheden i Köln Maternushaus dokumenterer det på internettet.

Bekir Alboga fra den tyrkisk-islamiske Union DITIB siger til Kölner Stadt- Anzeiger, at han er målløs. “Forestil dig, at en muslimsk imam i en lignende situation formulerede sådan en sætning, samfundet ville være i oprør.” Formanden for Zentralrats der Muslime Aiman ​​Mazyek mistænker at kardinalen’ med disse Zarrazin-lignende udtalelser om muslimer vil sikre sig en folkelig afgang. Forbundsregeringen integrationskommissær, viceminister Aydan Özoguz (SPD) , mener der er tale om ” en gejstligs personlige opfattelse som jeg hverken forstår eller vil kommentere.” Muslime entsetzt über Kardinal Meisner (Snaphanens oversættelse)

The useful idiots shall overcome

Until Pete Seeger’s death at 94 last night, he was perhaps the last man alive to say that he supported Hitler, Stalin, and Ho Chi Minh. That’s quite the totalitarian trifecta.

“He [Ho Chi Minh] educated all the people, he demonstrated to the world: If a man will stand for his own land, he’s got the strength of 10.”…

[In] August 1939 Hitler and Stalin signed a pact and became allies. Overnight the communists took a 180-degree turn and became advocates of peace, arguing that Nazi Germany, which the USSR had opposed before 1939, was a benign power, and that the only threat to the world came from imperial Britain and FDR’s America, which was on the verge of fascism. Those who wanted to intervene against Hitler were servants of Republic Steel and the oil cartels. In the “John Doe” album, Mr. Seeger accused FDR of being a warmongering fascist working for J.P. Morgan.

The film does not tell us what happened in 1941, when — two months after “John Doe” was released — Hitler broke his pact with Stalin and invaded the Soviet Union. As good communists, Mr. Seeger and his Almanac comrades withdrew the album from circulation, and asked those who had bought copies to return them.

For years, Mr. Seeger used to sing a song with a Yiddish group called “Hey Zhankoye,” which helped spread the fiction that Stalin’s USSR freed the Russian Jews by establishing Jewish collective farms in the Crimea. Singing such a song at the same time as Stalin was planning the obliteration of Soviet Jewry was disgraceful.

Seeger preached non- violence and considered himself a man of peace yet he aped the party line for a murderous totalitarian ideology. In the end that makes him a hypocrite. Seeger and his comrades on the Old Left and many in the New Left too, were what Lenin called useful idiots. Pete Seeger’s Totalitarian Trifecta

Om at imødegå Sharia-krav

Nu denne bla. handler om halalmad, er det passende at henvis til nogle kendsgerninger, de fleste ikke kender til.Halal er sharia, men også særskat på ikke muslimer – og en milliardindustri i hurtig vækst.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] The Vatican on Friday said the Archbishop of Cologne Cardinal Joachim Meisner, who has made controversial comments about Muslims, was stepping down from his duties as archbishop after reaching retirement age. In comments that were widely condemned, the 80-year-old Meisner last month told members of the conservative Neocatechumenal Way Catholic group: “Each of your families is easily worth three Muslim families for me”. Meisner has been archbishop of Cologne since 1989. German cardinal criticised for Muslim comments resigns, “En katolsk familie erstatter tre muslimske familier” […]

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Den nye spanske Kardinal Fernando Sebastian
er røget ud i en sand storm efter han har sagt, at
homosexuality, er en sygdom, som kan helbredes.
Det skriver den spanske avis SUR.

Skåning
Skåning
8 years ago

Visst är sådana som Pete Seeger värda att uppmärksamma för sin skenande dubbelmoral. Men trots att jag självfallet stod på Västmakternas sida i andra världskriget, så kan jag inte låta bli att avkräva ett svar av alla Churchill och FDR-freaks därute. Varför utsattes Tyskland för en krigsförklaring när de invanderade Polen, men Sovjetunionen inte möttes av samma behandling när de invaderade den andra halvan av samma land (plus Baltikum, delar av Rumänien och försökte sig på Finland). Åtminstone fram till 1941 så hade Nazi-Tyskland knappast en mer diger mordhistoria än Sovjet. Hur kunde USA lend-leasa ut hela fabriker och en… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x