5
feb
Seneste opdatering: 6/2-14 kl. 2309
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kommentaren er som man hører The Guardians: Ukip MEP says British Muslims should sign charter rejecting violence. Ukip’s immigration spokesman, proposed ban on new European mosques and says Qur’an needs updating. Se også Who Pays for the Mosques? Min finske ven gør opmærksom på, at det er ex. muslimen, shariaprofessoren Sam Solomons forslag til et charter for muslimer, som får et politisk gennembrud her. England har, som Batten siger, over 1200 moskéer, og halvdelen af dem tilhører den ultra konservativedeobandi-sekt. 80 procent af landets moskéer har hvad Peter King kalder ‘radikale imamer’. “Det bliver et problem,” siger Gerard Batten. Mon ikke lige det gør? Batten blev underkendt. Han var for tidligt ude.

DF er nu landets største arbejderparti

VÆLGERANALYSE: Positionen som landets største arbejderparti tilhører ikke længere hverken V eller S. Dansk Folkeparti er nu størst blandt de eftertragtede arbejdervælgere, viser professor Risbjergs nye vælgeranalyse.

DF fik 18,0 pct. af arbejdernes stemmer ved folketingsvalget i 2011, men nu står partiet til at få hele 26,7 pct. blandt arbejderne. Dermed overgår DF akkurat både Socialdemokratiet (24,6 pct.) og Venstre (24,1 pct.) som arbejderparti.

“Dansk Folkeparti har med kritik af Socialdemokratiets velfærdspolitik fået større tilslutning fra traditionelle socialdemokratiske kernevælgere som arbejdere, lavere funktionærer og arbejdsløse, og DF truer dermed i stigende grad Socialdemokratiets traditionelle rolle i dansk politik,” siger Søren Risbjerg Thomsen. DF har altid stået stærkere blandt arbejderne, end blandt det samlede vælgerkorps. Men det er første gang nogensinde, at DF er det største arbejderparti i Risbjergs vælgeranalyser. Altinget.

Ett år: ”Alle kan tilgis, bare ikke meg”

I dag er ettårs dagen for attentatet mot redaktør, forfatter og historiker Lars Hedegaard. Et attentat norsk media har viet svært lite oppmerksomhet, det til tross for at det skjedde i vår tidligere hovedstad København, og til tross for at alt tyder på at det var et angrep på oss alle: på vår sivilisasjon – vår ånd. Hedegaard mistet det frie livet. Det gjør vondt. Også for de som evner å ta innover seg det nye Europa.

Det var noen ord som falt i København i fjor som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg hørte dem selv, for jeg var så heldig å ha anledning til å være til stede da Lars Hedegaard for første gang etter attentatet møtte offentligheten – vel og merke i et barrikadert Folketing. Han sa:

Jeg savner familien min og vennene mine. De kan ikke besøke meg, og jeg kan ikke besøke dem. Jeg savner å sitte sammen med venner og diskutere politikk og samfunn. Jeg savner å gå tur på stranden og tur i skogen. Jeg vet ikke hvor jeg skal bo i fremtiden. Jeg får ikke tilbake et alminnelig liv.

Tenk om det var deg som formulerte disse setningene. Hege Storhaug, læs videre (BT har nu lagt hele interviewet fra søndag online) Se også LEDARE: Årsdagen för ett attentat

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
7 years ago

I øvrigt ros til BT og Simon Andersen for Hedegaard artiklen.

Det siger desuden alt om vore modstandere, at de ikke bare imødegår Hedegaard på substansen. Sådan set må konklusionen på den omstændighed være, at de handler i ond tro.

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

P.S: Og så lige for en ordens skyld
Lars Hedegaard er IKKE muslim hader
– men islamkritiker, det gør en væsenlig forskel.
Så er det sagt! og Tak til B.T

Prudentius
7 years ago

Det siger ikke så lidt om den vestlige åndelige kravletur ud på de aller tyndeste utopisk-ideologiske grene, når Battens (over)forsigtige snusfornuft skildres som frådende-snerrende ekstremisme.

Kuglerne sprøjter fra den globale jihads fremmarch og de vestlige magteliter stirrer fortsat ondt på landsmænd der påpeger hvad virkeligheden dagligt skærer ud i blødende-brændt kød.

Vanvittigt, sørgeligt og latterligt!

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Också Off Topic:

Storbytosser finns inte bara i Sverige. Det har till och med hänt att de har kommit från Danmark för att tossa i Sverige. Det illustrerar ganska väl vad hela Operation Multikultur a.k.a. Operation Al Qaida i Europa egentligen handlar om.:
http://www.svd.se/kultur/konstraket-riktas-mot-city_7076581.svd

Ytterligare en illustration. Den här gången helsvensk (Dramaten och SR, bara det! Genuint bra text av en DN-journalist, dock):
http://www.dn.se/dnbok/bokrecensioner/leon-larsson-en-avgrundseld-som-sargar-och-fortar-samlade-verk/

http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/jens-liljestrand-ska-vi-appladera-hatet/

Det har sett hotfullt ut för Tunisien i ett år nu. Ytterligare en nyhet under radarn:
http://www.reuters.com/article/2014/02/04/us-tunisia-clash-idUSBREA130SU20140204

Ludvig
Ludvig
7 years ago

Det var en intressant hänvisning till en DN-journalist som vill vara anständig. Denne Liljestrand kämpar för att vara en god liberal. Det är hedervärt, men i just det här fallet är hans uppgift omöjlig. Han vill nämligen ha en anständig dialog med Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg, som avrättat honom i en artikel. En god liberal klarar inte av en vänsterfascist, vilket är den raka beskrivningen av Linderborg. Dessutom är vänsterfascist troligen det mest tabubelagda ordet i svensk offentlig vokabulär, vilket gör det möjligt för denna kategori att breda ut sig ohämmat – och inte bara i kulturdebatten. Alltså, tack för… Read more »

barfbag
barfbag
7 years ago

Off Topic
http://pamelageller.com/2014/02/islam-like-dumb-violent-kid-back-class.html/
Hvad islam VIRKELIG er – “religionen”, etc. er bare røgslør.

Skåning
Skåning
7 years ago

I fail to see the problem. If a mosque is being built by saudi oil money, then we have the absolute right to requrie that we are allowe to fund a christion church or and Aesir temple for that matter, in Mekka and Medina. If They cannot accept that, then no saudi-financed mosques in Sweden (or Norway, or Denmark, or Finland). Tits for tats. If you on the other hand find some other financial solution, then be our guests, but stay within the perimeters of swedish construction culture, which means no minarets and a building that fits into the local… Read more »

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Skåning

But, my dear Skåning, you´re speaking straight here, you´re being logical.
Do you know of any now reigning Swedish minister or of any politician,for that matter, among “the Seven” in our parliament, who is capable of being either straight or logical when it comes to Islam and its demands on us?
They just don´t want to, or can´t get it.

Skåning
7 years ago
Reply to  Ludvig

Dear Ludvig. No, I do not know of any such politician or minister. That is why i don’t vote for any of “the seven”, never have and probably never will.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x