5
feb
Seneste opdatering: 6/2-14 kl. 0708
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Frankrig har med sine tidligere kolonier og engagement i tredieverdenslande tidligt oplevet indvandringen i en større skala, end vi kender i Danmark. Af landets 65 millioner indbyggere menes over 6 millioner at være muslimer, der fortrinsvist har bosat sig i forstædernes store boligkomplekser. Den 35-årige historiker Gérald Pichon, der i en årrække har boet i sådanne boligområder, beskriver i bogen Hvide svin! hvordan dette nye Frankrig opleves af den oprindelige befolkning.

Kommissær Lucienne Bui Trong fra det franske efterretningsvæsen har ud fra studier af volden i byer anført, at 85% af gerningsmændene stammer fra Maghreb-landene. Ofrene for vold, voldtægter, pengeafpresninger og bilafbrændinger er fortrinsvist hvide, fortæller stifteren af SOS Racisme, Julien Dray.

Når franskmænd bliver bestjålet af indvandrere, er der oftest ikke tale om berigelseskriminalitet, der sker af sociale årsager, sådan som fornægtere af den anti-hvide racisme mener. Det er ikke offerets smartphone eller mærketøj, som gerningsmanden går efter. Det er ydmygelsen af offeret, der motiverer gerningsmanden, når han udviser sin dominansadfærd. Ydmygelsen af et folk er særlig effektfuld, når man voldtager dets kvinder. (“tournante” som forekommer i videoen = gruppevoldtægt, at tage tur, at skiftes.) Kirsten Valeur: ”De kalder os hvide svin” (Pichons bog SALE BLANC ! Chronique d’une haine qui n’existe pas er oversat til dansk og kan købes her)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
7 years ago

”Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.” (Jytte Hilden (A), Århus Stifttidende 26.03.1996). ”Indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.” (Ritt Bjerregaard (A), Jyllands-Posten 27.10.1991). Både mennesker og dyr lærer af erfaringer og mønstre, og man er da på herrens mark, hvis man bliver ved med at sætte hænderne på en varm kogeplade, efter at have brændt sig i 40 år! Men det gælder ikke for vores… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Jeg tror en del kan forklares med en kombination af såkaldt “rationel uvidenhed” og fraværet af reel information om hvad der egentligt forgik (og foregår). Mht det sidste er det pressens og journalisternes ansvar, at de har ladet sig holde i greb af politikerne og diverse islamofile organisationer.

Mht det første handler det om, at folk kun interesere sig for det der har umiddelbar betydning for dem. Det bliver for dyrt, at indsamle viden om ting der “kun” har middelbar betydning.

Den EUSSR- og islamofile Peder Nedergaard har skrevet en undervisnings note om det.

http://www.google.com.ph/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fnedergaard.files.wordpress.com%2F2012%2F08%2Fundervisningsnoterass-rational-choice-uge-9.doc&ei=0m7zUqnlEcGVrgee74BA&usg=AFQjCNGKhYcB7bzU2p5UG_CL1Keed2f9Vw&bvm=bv.60983673,d.bmk

Peter Andersen
7 years ago

Når man lukker muslimer ind i et land, så lukker man også deres religion ind. Det kan ikke været kommet bag på nogen, med bare en smule omløb i hovedet. Men vestens eliter anede ikke hvad islam var for noget, før de lukkede dem ind og nu tør de ikke forholde sig til det. Derfor gør de nu alle disse absurde krumspring, hvor integration, moderat islam og generel mørkelægning synes at være det eneste de kan hænge deres hat på. Og hvad skulle de da ellers også gøre, når det nu er åbenbart for selv de sløveste knive i skuffen,… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Tja, de kommer til at stå med sæben og børsten og skurer helt ind til knoglen! 😉

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

“…helt ind til knoglen!”

Netop fordi den globale jihad-bevægelse ikke længere kan styres. Den er begyndt at leve sit helt eget morderiske liv og for alvor at opæde territorium via en løs konføderation af (sunni)islamiske vækkelses-militser. Og det er Vesten der har sat lavinen igang.

Fra Irak, til Libyen, Syrien og Afghanistan, Vestens indgriben har haft katastrofale konsekvenser hver gang. Og de partnere man har valgt er og bliver vores dødsfjender.

Kort og godt: Hele den vestlige islam-politik ligger i ruiner!

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Prudentius

Eller: Den blomstrer. Man kan da ikke sige andet end, at den har haft den forudsete effekt og lidt til. Det er politik, der vil noget! Ikke bare det sædvanlige pragmatiske plidder-pladder. Nej, her gås radikalt til værks. I enhver forstand.

– – –

Hans Und
Hans Und
7 years ago

“Ofrene for vold, voldtægter, pengeafpresninger og bilafbrændinger er fortrinsvist hvide, fortæller stifteren af SOS Racisme, Julien Dray.”

Sig mig, er SOS ikke en organisation med aflægger i Danmark og almindligt kendt for sine pro-islamiske holdninger?

Er der ved at komme så meget lys på det muhammedanske problem, at selv ikke de længere kan vende hovedet væk?

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Pas på dit hus!

Et gammelt kinesisk ordsprog siger:

” Det tager et helt liv, at bygge et hus,,.
Underforstået: Et hus skal man løbende reparere
og restaurere ellers falder det sammen!
( Hus betyder også i overført betydning; dit land og
din kultur – ellers bryder den sammen).

Sagt på en anden måde: Hvis du skal bygge et hus
så er det en rigtig god idé, at begynde godt og grundig
fra bunden dvs. et godt og solidt fundament, sten for sten, som kan bære det hus du vil bygge – ellers falder det sammen!

Pas på dit hus!

Prudentius
7 years ago

At europæerne elsker “menneskeheden” er ikke det samme som at “menneskeheden” elsker europæerne.

Men det har europæerne svært ved at forstå. Vi er jo så elskelige.

Eller rettere vi prøver i selvmorderisk storhedsvanvid at være det.

Historien (hvis primære drivkraft er etnisk konkurrence-konflikt) tager imidlertid ikke imod diktat fra fantaster, der er blevet for høje i hatten til at tage dens love alvorligt.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Ja ja – præcis. Det lærte allerede min generation, også af de fine “anti-racistiske” forældre. Katastrofalt.

– – –

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
7 years ago

Legg så til den politisk korrekte fanatisme som læres bort i skole og media: “Dere har rett til å hate oss.” Å hate hvite har simpelthen blitt en menneskerett.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Det værste er, at de generationer, der vokser op i de områder, ikke véd, at det nogensinde har været anderledes. De har ikke deres ældre landsmænds “Frankrig Før”-perspektiv. Det er det uhyggelige. De er demoraliserede, og deres undertrykte, sociale indignation har derfor ikke den rigtige retning. Dét er ægte forhutling! Og derfor er det også så let at slå dem og voldtage dem, for ingen anerkender deres ret, disse underprivilegerede “hvide svin”. De får ikke lov til føle, at de har nogen. Hvor er deres appelinstans? Det samme begynder at gøre sig gældende i Danmark. At det engang var et… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja det är precis som du säger. De yngre generationerna vet inget. De är historielösa. De har inget att luta sig på. Vi har klippt av banden mellan generationerna. De äldre tror oftast att de yngre vet sådant som de själva vet. De har inte förstått att skolan inte lär ut att det är vår uppgift att lära våra barn vår historia. Allt som har med gammal att göra har blivit fult. De äldre diskrimineras förr var det status att vara gammal. Gammal och vis. Gammal och klok. Ungdomskulturen tog fart vid det berömda 68-året. Syskonsamhället. De unga uppfostrar varandra.… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Hittade inte länken men hittade detta på SVT debatt: “Ale Pålsson om att det svenska slaveriet inte berörs på historielektionerna: Våga prata om vårt lands mörka historia Publicerad 31 oktober, 2013 – 12:14 “KOLONIALISM I jämförelse med Storbritannien har Sverige aldrig varit ett kolonialvälde att tala om. Men det innebär inte att vi inte har något att skämmas över. Ju mer man undersöker Sveriges förflutna, desto mer mörka historier uppdagas. Tillsammans bildar de en större historia om koloniala och rasistiska förhållningssätt som vi måste våga tala om. Hur få slavar är för få för att behöva lära sig något om?… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Angela

Danmark har passeret det punkt, Sverige passerer nu. I Danmark troede de ældre generationer også, at skolen varetog børnenes historiske bevidsthed. Dette gjorde skolen ikke, for den var blevet et redskab i et elitært, konstruktivistisk projekt, Det Nye Europa. Det hed, at “vi skal jo alle sammen integreres i Det Nye Europa”. Ikke blot “de fremmede”. Mange var uvidende om, at man – for at stille den oprindelige befolkning og nytilkomne til Det Multietniske Samfund (senere: Det Multikulturelle Samfund) lige – afskaffede historieundervisningen i skolen. I ti år undervistes der således ikke i faget historie i danske skoler. Man sagde,… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x