7
feb
Seneste opdatering: 8/2-14 kl. 0150
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

6.2.2014: Italian navy rescue more than 1,000 migrants in a day

Det er en øgning på 325 procent siden 2012. Trafikken over Middelhavet er ikke en krise. I ‘krise’ ligger, at noget har en begyndelse og en slutning. Invasionen af Europa sydfra er en menneskelig lavine, som kun lige er begyndt at rulle, og som kan feje europæisk kultur i Europa af vejen på få årtier. Lavinen har en begyndelse, men ingen ende som er i sigte. Syrienkrigene vil gå over om fem eller ti år, men der vil komme andre og større ulykker end dem, der nu rammer Syriens ‘kun’ 21 mio. indbyggere.

Forestil jer, at Egyptens 86 mio sank ned i noget lignende, eller at det sker om tolv år, når der er 100 mio egyptere. Egypten vokser med over en mio. mennesker om året. (Alene Pakistans og Bangladesh’ befolkningsøgning på ét år er på 5.5 mio., mere end hele Norges befolkning.) Verdens befolkning øger med 75 mio. om året, og øgningen sker næsten udelukkende i de mest dysfunktionelle lande, som derved bliver endnu mere dysfunktionelle og flygtningeproducerende i en ond cirkel.

Afrikas befolkning er fordoblet til 2.4 milliarder i 2050, det femdobbelte af EU’s, om kun 36 år. Det er denne generations europæere, som skal beslutte sig for om det vil leve eller fejes over i dyngen af 200 forsvundne civillisationer i menneskets historie, og ingen politiker siger noget der tyder på, han har indset det. De hopper fra tue til tue, de har ikke noget der ligner et svar, og intet der afslører at de ser bare 30 år ud i fremtiden.

Italienerne sender invasionsstyrken nordpå, men også det er kun at købe sig tid. Svarer nationale politikere ikke snart, svarer EU at vi skal aftage Afrikas givetvis mere og mere lidende befolkningsoverskud, og så er løbet kørt for vestlig kultur i Europa i al fremtid.

Enhver europæisk vælger må naturligvis forlange af de politikere, de lønner, at de omgående holder op med at forråde deres folk på dette eksistensspørgsmål og at de sætter sig bare overfladisk ind i de demografiske realiteter. Indvandring til Europa kan ikke afhjælpe en brøkdel af verdens befolkningsproblemer, men den kan opløse Europa.

Skaderne på Europa er allerede så betydelige, at ingen politiker længere kan påberåbe sig at være i god tro. Hele Europa vil komme i en svensk situation, eller det der er værre. Fortsat benægtelse eller passivitet vil af visse oprindelige europæere uvægerligt blive opfatttet som bevidst krigsførsel, og så bliver det meget, meget lidt sjovt at være europæisk politiker og apologet for en ‘multikultur’, der ikke et sekund på 40 år har haft noget folkeligt flertal. Hvor mange livvagter kan PET levere? Hvem ønsker sig sådanne tilstande? Se hvad der er under opsejling, og undgå det mens der er et årti eller to tilbage. Vi er i færd med at lade os ødelægge af en asylkonvention, der stammer fra før internettet, mobiltelefonen, ja, før der fandtes TV i Danmark, og der er næsten ingen politiker, der ikke betragter den som Moses tavler.

The number of refugees landing in Italy rose tenfold in January, the country’s deputy interior minister has said, complaining of an “incessant and massive influx of migrants”.January 2014 saw a total of 2,156 migrants in Italy, compared to 217 the previous year, the official added.” In 2013, Italy was subjected to an incessant and massive influx of migrants from North Africa and the Middle East”.

Throughout the whole of 2013, a total of 2,925 vessels of various shapes and sizes landed on Italian shores, carrying about 43,000 people, including nearly 4,000 children. This represented a rise of 325 per cent on the previous year. Italy experiencing ‘massive’ influx of refugees, Italian navy rescue more than 1,000 migrants in a day

Se mere udførligt om demografien bare for den kommende generation i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«. Supplerende læsning Jean Raspail: “Our civilisation is disappearing” og Jean Raspail: “Le Camp des Saints” (1973)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Her er IQ listen over de ivrige passagerer i bådene der strømmer til Europas kyster… Jeg ønsker vores politikere tillykke med udskiftningen af Europas høj IQ befolkning med disse ædle “demokrati fans”, med gennemsnits IQ på 80…. Disse ædle vilde er så garanten for at vores “moderne” samfund kan vedblive at udvikle sig…

http://www.exponerat.info/sveriges-genomsnittliga-iq-sanks-for-varje-dag-har-ar-beviset/

norge
norge
7 years ago

Grensen mellom Tyrkia og Hellas har fått et gjerde, og de bygger også gjerde i Bulgaria, så båter blir vel alternativet. Hvorfor tar de imot båtene? Australia lar ingen båtflyktninger havne på australsk jord, her kunne man stoppet problemet ganske effektivt, isteden tauer man altså båtene inn til Italia..

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  norge

Og derfor skal EU øjeblikkeligt stoppes! Hvis Italien, Spanien eller Grækenland kunne føre en selvstændig indvandrings og flygtningepolitik, ville de kunne afvise samtlige – inden de nåede grænsen. Selvstændige lande kan stoppe problemet pronto – men nogen synes altså at have en anden dagsorden. Vi kan ikke – og skal ikke gøre noget som helst ved demografiske problemer ude i verden. Så længe drømmen om et Europa med fred og velstand driver disse mennesker på flugt, vil magthaverne i deres lande overhovedet ikke vedkende sig noget som helst ansvar for egen befolkning. Lad dem tage deres elendige opgør i deres… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Og så må vi huske på, at vores allesammens Zenia Stampe har udtalt, at Danmark skal tage sin del af bådflygtningende.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Machiavelli

“Danmark skal give opholdstilladelse til mennesker, der flygter på grund af klimaforandringer, mener De Radikale og Enhedslisten” (2011)

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

Den afro-orientalske folkevandring ind i Vestens velhavende og velorganiserede samfund står ikke højt på mediernes og politikernes dagsorden. “Vi vil slet ikke ind i den diskussion” og “det menneskesyn deler jeg ikke!” – lyder det i Det Radikale Venstres telefonsvarer. Og alle SF’s og Eventyrlistens skolelærere fortalte børnene, at “en fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt!” Det prædikes der måske ikke så meget om for tiden, men demografi er stadig forbudt, ligegyldigt, irrelevant. Sagligt begrundede kommentarer bringes ofte som læserbreve i aviserne, men aldrig i de æterbårne medier. “Kontroversiel” information er ikke velset. Der skal kun føles… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Snart vil de ikke kun ankomme i både over Middelhavet, men strømme ind i Europa (via Grækenland) fra Tyrkiet, som også bliver stadig mere dysfunktionelt, se ‘Spengler’s seneste klumme:


Turkish financial crisis adds to region’s chaos

http://pjmedia.com/spengler/2014/02/05/turkish-financial-crisis-adds-to-regions-chaos/

Will Asia Ignite A Second Arab Spring?

Ikke blot Tyrkiet, men også de hidtil “stabile” kongedømmer i Mellemøsten risikerer et Arabisk Forår version 2.0 som følge af den økonomiske afmatning i den kinesiske økonomi: http://www.zerohedge.com/news/2014-02-06/will-asia-ignite-second-arab-spring

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Om overvågning! ” Alle vogter alle! Nuvel, i disse tider tales, der meget om overvågning – her og der. Vi overvåges ustandselig! Det er ikke noget man tænker over til hverdag. Når vi går på gaden, bliver vi overvåget. Når vi handler i Brugsen, bliver vi overvåget. Når vi tanker vores bil, bliver vi overvåget. Når vi trækker penge i automaten, bliver vi overvåget. Når vi tager toget eller skal flyve til udlandet, bliver vi overvåget. Alt din internet trakfik, bliver naturligvis også overvåget – der er altid “nogen,, der lytter med! Der er det mærkelige fænomen med nettet ”… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x