7
feb
Seneste opdatering: 8/2-14 kl. 1638
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man skulle ikke tro, Sverige havde bevilliget 1 640 978 mio opholdtilladelser og mangler boliger, arbejde og endda pladser til 5.300 asylsøgere om måneden. Life is jolly good at Migrationverket. Deres nye You Tube kanal på mange sprog, er pædagogik på eksport og et land på udsalg (rea) i en industriel skala. Som jeg skrev, landets ledere er blevet psykotiske, og befolkningen er lammet af det fra Medicinsk Kompendium bekendte “uppgivenhetssyndrom”.. Sverige vil blive, og er det allerede med jævne mellemrum, en sikkerhedstrussel for sine naboer. Danske og norske politikere kan dukke sig, men de vil blive røget ud af deres huller af begivenhederne før eller siden.

Sweden: “I felt like I was interviewing dissidents in China again”

The Englishman Iain Channing returns to Sweden, the country he lived in during the 1980s. What has happened to the safe and well ordered country that was so admired throughout the world? Do people really appreciate the politicians’ radical experiment in social engineering? And what about Malmö – Sweden’s preeminent test tube? Here is Channing’s report – the second of three.

“And if you tell people that you have voted for the Sweden Democrats, they will call you racist. And so everybody …” he said no more, but made a zipping motion, moving his hand across his mouth. “Everybody thinks the same about this, but nobody dares say anything. Swedes, you know, do not like to be judged.” I felt like I was interviewing dissidents in China again.

“Why don’t Swedes simply vote for the Sweden Democrats and not tell anybody?” “I don’t know. Sorry, I don’t read much. I don’t understand this mång- mång- stuff (multi- multi- stuff—he couldn’t remember the word “multicultural,” mångfaldig). I just know it has gone too far. Do you have the same problem in your country?”. “Yes. Pretty much.”

I asked him if he had thought of emigrating, trying his luck elsewhere. “Oh yes, many times. To America or Canada. But I wouldn’t go unless there was something already fixed up in advance. If I went would they give me social contributions when I got there?” “I doubt it.” Kebabland – Part 2 Lukewarm feelings for Sweden, Iain Channing

“Hier stehe ich, ich kann nicht anders”

Islam continues to grow in power and influence across Europe. But at a recent concert in Speyer Germany, 25 kilometers south of Worms, one Christian woman decided to stand up to it. “DITIB: The Armed Man: A Mass for Peace” by Welsh composer Karl Jenkins was supposed to be an interfaith event to bring Christianity and Islam together.

But when the Muslim imam began his call to prayer during the concert, he was interrupted by a small woman in the balcony proclaiming that “Jesus Christ alone is Lord of Germany,” and shouting, “I break this curse.” She also invoked the name of Martin Luther and warned the audience that what was happening was “a lie.” The video went viral.‘Brave German Woman’ Rebukes Islam’s LieSoeren Kern: Germany Aiming to Become More Muslim Friendly

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
8 years ago

Den som vill läsa mer om Lucia-debaclet 2012 som lyftes nu lagom till valet i september kan läsa här
http://avpixlat.info/2014/02/09/sr-exploaterar-anyo-lucia-astrid-som-slagtra-mot-sd/

Inlägget kom igår kväll (9 februari) och är lite mera utförligt än det jag skrev.

HH
HH
8 years ago

Du har helt rätt i bakgrunden om Lucia, Rune. Ursäkta min lapsus. Den kristna kyrkan tog över och gjorde om många hedniska symboler och jag utgick från detta.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Islam er fuld af løgn!

Islam er blot en gammel arabisk
løgne historie!

http://www.youtube.com/watch?v=U88jg3giu7c

Why islam is false:

http://www.youtube.com/watch?v=Jjl0aVuQlkI

” Man har gemt kamelen, der hjemme
– og er gået ud i skoven for, at lede
efter dens spor!

Tak for kaffe – lev vel.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Trykkefrihedsselskabet angriber Jihad Taha: Han er fræk og usmagelig

http://politiken.dk/indland/ECE2202261/trykkefrihedsselskabet-angriber-jihad-taha-han-er-fraek-og-usmagelig/

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Trykkefrihedsselskabet måtte gerne afvise Jihad Taha 🙂 http://politiken.dk/indland/ECE2201398/trykkefrihedsselskabet-maatte-gerne-afvise-jihad-taha/ 6. feb. 2014 KL. 12.50 Sag afgjort: Udelukkelse fra debatmøde var ikke etnisk forskelsbehandling. Den unge studerende Jihad Taha har tabt sin meget omtalte sag mod Trykkefrihedsselskabet. Sagen udspringer af et debatmøde om ytringsfrihed, som selskabet afholdt på Christiansborg, kort efter at dets formand, Lars Hedegaard, blev udsat for et drabsforsøg ved sin bopæl for et år siden. Jihad Taha meldte sig til arrangementet via en hjemmeside, men fik kort efter en mail fra medlem af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse, Torben Mark Pedersen, om, at Jihad Taha af sikkerhedsmæssige grunde ikke kunne deltage i… Read more »

HH
HH
8 years ago

Ja, Angela, jag har samma funderingar och ibland undrar jag, en smula förvirrad, vad det är som hänt och händer med vårt land. I alla avseenden. Det är den digra okunskapen som skrämmer mig mest. Jag har hela tiden en känsla av närvaron av – låtsasvuxna. Vad gäller gnyet om den mörka lucian förra året har jag emellertid en annan vinkel. Blonda, mycket blonda skulle luciorna vara och det kan vi tacka de stora tidningsdrakarna för som en gång i tiden började med skönhets-miss-tävlande när det gällde ett katolskt helgon vid namn Lucia. Lucia är alltså en katolsk rest i… Read more »

Rune
Rune
8 years ago
Reply to  HH

“Lucia är alltså en katolsk rest i vår kultur”

Nja, håller inte riktigt med?
Lucia är ju egentligen en katolisering av den hedniska högtiden Lusse som inte har ett dugg med Lucia att göra.
Man gjorde ju ofta så att man omvandlade hedniska högtider och platser till kristna sådana.
Kyrkor byggdes gärna på hedniska offerplatser och Midvinterblot förvandlades till den kristna Julen. Lusse förvandlades till Lucia.
Man kan ju ännu se de urgamla Lussesymbolerna på lussekatterna som man äter vid luciakaffet.

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Rune

Såg inte att du berättat om det. 🙂

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  HH

Den färgade Lucian var en provokation från etablissemanget. Mycket utstuderat och elakt. Luciafirandet är svensk kultur och den svenska kulturen skall provoceras, förlöjligas och förintas. Förintas kulturen så förintas folket. Folket är bärare av kulturen. Och kulturen bär folket. Utan kultur inget folk. Luciafirandet är en svensk gammal sedvänja vid vintersolståndet. Årets längsta natt. Lucia kommer av Lucifer. Det sicilianska helgonet är en efterkonstruktion. Förmodligen infört av kyrkan. Eftersom Lucia förknippats med en svensk flicka, eftersom det är en urgammal svensk tradition, med ljust hår så ville etablissemanget förstöra den svenska framtoningen, inte tillåta en flicka med svenskt utseende. Det… Read more »

Ludvig
Ludvig
8 years ago

Här ser vi en svensk statlig myndighet på barnkrubbenivå som försöker förhålla sig till människor med universitetsexamen i livets hårda skola. Det kan inte bli annat än den katastrof som vi nu bevittnar i Sverige. Denna myndighet är nämligen en sinnebild för hela Sjuklöversverige. Med Migrationsverket har vi – som exemplifieras i filmsnuttarna – trillat ett trappsteg ner från dagis- till just barnkrubbepladdrets nivå. Det är dock generösa bebisar som upplyser de asylsökande om att de har kommit till Schlaraffenland. Och asylanterna ser att bebisarna bor i vuxna kroppar. De förstår så väl att här är bara att roffa åt… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Ludvig

Ja, Ludvig det är beklämmande. Ännu mera sorgligt är att man medvetet undanhållit information för svenskar som varit berättigade till hjälp. Som en politiker sa: “Om vi skulle tala om det för folk skulle många söka och då skulle inte pengarna räcka till”. Eller : “Vi är glada för varje åldring som dör. Det är en kostnad mindre för kommunen.” Eller vägran att ge sjukvård åt äldre för att pengarna skall gå till alla från u -länder som kommer till Sverige med alla sjukdomar och dåliga tänder. Eller äldre som inte orkar längre och nekas hemhjälp eller platser i äldreomsorgen… Read more »

Ja, jobbet er også dit
Ja, jobbet er også dit
8 years ago

Ja Marit, det er brave kvinder, der (også) må til. Op på hesten. For når man brydes med en ideologi, er fysisk styrke helt uden betydning. Her er det ordet, det gælder. Eller synes du anvendelsen af fysisk styrke har ført til noget eftertragtelsesværdigt i Irak, Afghanistan eller for den sags skyld Syrien? Sådan kan man ikke få en ide ned med nakken. Med ligestilling følger også et lige ansvar for at tage besværet. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wolfgang-Borchert-Denkmal_an_der_Eppendorfer_Landstra%C3%9Fe_in_Hamburg-Eppendorf.jpg Bernhard Wicki, instruktør af “Die Brücke”, læser Wolfgang Borchert: http://www.youtube.com/watch?v=9pp_i13s5_M Når de i morgen kommer og siger til jer, at I og jeres børn skal… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Denna artikel publicerades på DN i oktober 1993. Då kunde man fortfarande tillåtas ha en kritisk uppfattning.
“Omoralisk invandring”. http://www.bgf.nu/publicerat/aik/omoral.html

Jørgen Duus
Jørgen Duus
8 years ago

Angående Iain Channing’s artikel om Kebabland:

En svensker på kebabbar afgiver sin bestilling til den hijabklædte servitrice på engelsk. Selv da hun svarer ham på fejlfrit svensk, fortsætter han på engelsk. Racisme eller en stille protest mod multikulturalismen?

Marit
Marit
8 years ago

Er det “brave kvinner” som må til mot islamiseringen og barbariet ? Burde ikke store, sterke og brave menn gå i bresjen ? Eller er de feige ?

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Marit

Kig på Folketinget. Nogle af de varste hekse er kvinder er fra de radikale, derefter fra socialdemokratiet og SF.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Marit

Jo Marit

Det burde være mænd der gik forrest i kampen for vores kultur. De findes bare ikke længere – i vores kultur…

intetnavntak_22
intetnavntak_22
8 years ago
Reply to  Marit

Det her er indvandring ikke islamisering. ALT indvandring er dårligt, det gør det Svenske folk illoyale. Hvis der er nogen derude (ikke nødvendigvis dig Marit) som ikke fatter det, så fatter i heller ikke proportionerne af problemerne. Du gør mig forresten en smule sur med den kommentar Marit, det er jo fuldstændig rigtigt…… I den gamle verden som f.eks. mindre end 150 år siden hvor kvinder ikke havde stemmeret. Det her er helt klart nye fænomener og nye boller på suppen. Den eneste måde det kan stoppes på er a lade. jeg frygter at det er lige præcis din mentalitet… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Ja! en brav tysk kvinde. Nu venter vi kun på at andre brave kvinder i Danmark også åbner munden. Men dem finder vi ikke i Det danske Folketing, hvor de står i kø for at tækkes muslimerne og komme med absurde udtalelser.Vi har brug for en kvindelig Luther.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x