8
feb
Seneste opdatering: 9/2-14 kl. 0045
81 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Julia Caesar:

Copyright Julia Caesar, Snaphanen och HRS. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Nu sitter han i snickerboa igen, Samir i Lönneberga. Han sitter där och nöter in koranverser medan pappa Abdullah kör nystartstaxi och mamma Abir går på etableringsstöd och tar hand om Samir och hans sju syskon. Samir har hissat upp lillasyster Faaghira i flaggstången i hennes hijab. Det är därför han sitter i snickerboa.

Ronja Rövardotter har blivit lesbisk. Hon älskar inte längre Birk utan lever med sin flickvän Ylva. Pippi Långstrump har spelat ut sin roll av upprorsmakare och ersatts med Lady Gaga eller Beyoncé. Rasmus på luffen heter numera Sinan och är ett ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan – det vill säga en man i 20-årsåldern som i verkligheten kommer från Iran och påstår sig vara minderårig för att snabbare få PUT.

I Bullerbyn är heller ingenting sig likt. Kärnfamiljerna har flyttat ut. Numera tar man sig fram med homosexualitet och inseminationer i byn. Britta och Anna bor med sina två pappor, och Olle får ett syskon sedan mamma Lisa har gjort en insemination.

Det är Rasmus Törnblom, 24, förste vice förbundsordförande Moderata ungdomsförbundet, som vill revidera Astrid Lindgrens sagor.  Sagorna måste anpassas till hans mångkulturella och genuskorrekta lyckodrömmar. Rasmus Törnblom vill “långt bort från romantiserade gärdsgårdar, främlingsfientlighet och könsroller från 1800-talet.” Att hacka på det svenska kulturarvet kan också vara gynnsamt för den politiska karriären.

1-malin_videFyraårige Vide bor med sin mamma, genusaktivisten Malin Melin. Vide är sin mammas ideologiska och psykologiska försökskanin. Varken Vide själv eller någon annan får veta att han är en pojke. Eftersom han tjänstgör som redskap i Malin Melins feministiska kamp uppfostras han som ett “det”. Den brett leende mamman är mycket nöjd med sitt ideologiska ställningstagande och att hon nu har ett barn att använda i kampen för det avkönade samhället.

Vi får möta Vide och hans mamma i det första av Belinda Olssons tre tv-program om feminism, ”Fittstim – min kamp”.  (tidskod cirka 33 min). När Malin Melin läser en saga för Vide ändrar hon i texten så att den ska passa hennes könsförnekande perspektiv. “Mamma och pappa” blir “två föräldrar”. Alla personer kallas “hen”. Vide “tycker det är väldigt skönt att ha en liten klänning på sig, eller hur?”

Belinda Olsson frågar om Malin Melin har tänkt på vad hon ska säga när Vide säger att klänningar är för tjejer och vägrar ha den på sig? Tanken har snuddat vid Malin Melin. Hon har kommit fram till att hon ska ljuga för Vide och att det är hennes norm som ska gälla: “Klänning är för alla”.

“Men har du tänkt på att den dagen kommer” envisas Belinda Olsson “när hen vägrar ha den på sig?”

“Då måste vi utgå ifrån att Vide definierar sig som pojke i såna fall. Och den dagen vet vi ju inte om den kommer” svarar Malin Melin.

Svenske jihadister i Syrien, video 2013.

Antalet jihadister boende i Sverige som har dött i Syrien uppgår nu till femton, berättar Per Gudmundson på sin blogg.

“Minst fem döda från Sverige under slutet på året gör att 2013 blev det blodigaste året någonsin när det gäller svensk jihadism. Med råge.”

Jihadister som i gammelmedia kallas “svenska” är invandrade unga män som reser till Syrien för att strida med al-Qaidainspirerade grupper som Jabhat al-Nusra  och ISIS, The Islamic State in Iraq and the Levant. Magnus Ranstorp och Peder Hyllengren vid Institutionen för Säkerhet, Strategi och Ledarskap, Försvarshögskolan, skriver på DN debatt:

“Det handlar bland annat om offensiva operationer, självmordsbombningar, omfattande plundring, införande av sharialagar i kontrollerade områden, bestialiska avrättningar, bortförande och tortyr av fångar efter summariska rättegångar. Det senare har nyligen dokumenterats av Amnesty International och ger en skrämmande inblick i jihadisternas agerande i Syrien”

Målet med jihad i Syrien är detsamma som i all jihad; att upprätta en totalitär shariastyrd islamistisk gudsstat, där mänskliga fri- och rättigheter inte existerar. Säkerhetstjänster över hela Europa inklusive svenska Säpo varnar för vad jihadisterna kan ställa till med när de återvänder. I Storbritannien väntar åtal och livstidsstraff för terrorbrott inte bara för hemvändande jihadister, utan också i fall där det finns bevis för att någon har planerat att resa till Syrien för att delta i jihad.

“Det finns goda grunder att känna oro för vad några hemvändare kan åstadkomma. Vi finner starka skäl – baserat på våra studier och tidigare forskning samt exempel från andra länder – att statsmakterna nu bör överväga ytterligare förslag för att komma till rätta med denna problematik”

skriver Magnus Ranstorp och Peder Hyllengren.

Inseminationsfamilj kräver ett erkännande

Ida Ljung och Anders Olsson i Stockholm vill vara en familj. Men enligt Dagens Nyheter “har de aldrig varit intresserade av att ha någon partnerrelation med varandra”.  När Ida Ljung var ensamstående skaffade hon sonen Mio, som nu är fem år, genom att resa till Danmark och bli inseminerad. Sedan träffade hon Anders Olsson som blev “som en morbror” för Mio. När Mio var tre år ville Ida Ljung ha ett barn till. Den här gången fanns en spermadonator på närmare håll: Anders Olsson. Eftersom han och Ida Ljung inte kan tänka sig att ha sex med varandra gjorde de en heminsemination. Resultatet blev sonen Lovi, som föddes i juli 2012.

Nu vill de göra om juridiken så att den anpassas till just deras speciella livsstil. De vill att Anders Olsson ska adoptera Mio. Men då måste Anders enligt lag vara gift med Mios mamma. Och Ida Ljung och Anders Olsson kan inte tänka sig att gifta sig med varandra. De tror att tingsrätten kommer att säga ja till deras begäran om adoption, “annars vore det jättekonstigt”. Ida Ljung menar att vad resultatet än blir “så kommer det att röra runt i grytan och påverka lagstiftningen, så att den anpassas bättre till vårt samhälle.” Hon menar: “anpassas bättre till just oss”. Hon och Anders Olsson kräver “ett erkännande”. Allt annat är kränkande.

1-odell_vilks

Anna Odell har fått Dagens Nyheters kulturpris för långfilmen ”Återträffen”.  Hennes film slog ut flera nominerade, bland annat Dan Josefssons  lysande journalistiska grävarbete i boken “Mannen som slutade ljuga” om Quickskandalen och sekten på Säters sjukhus. Det ska vara en kvinna i år. Helst en som kan spela psykotisk på ett naturtroget sätt.

“Känns det som en revansch?” frågar DN:s kulturchef Björn Wiman och syftar på Anna Odells förra projekt ,”Okänd kvinna”, där hon i en fejkad psykos låtsades ta livet av sig på Liljeholmsbron i Stockholm 2009. Hon omhändertogs av polis och fördes till S:t Görans sjukhus, där hon spändes fast i bälte och upplevde “det totala frihetsberövandet”. Därmed hade hon lyckats med sitt konstnärliga syfte, att bevisa att samhällets repressiva makt står redo att frihetsberöva vem som helst som bara “mår dåligt” och att psykisk sjukdom är en social konstruktion. Odell dömdes av Stockholms tingsrätt i augusti 2009 för “oredligt förfarande” till 50 dagsböter.

I boken “Ljusets fiender” jämför Johan Lundberg attityderna till Anna Odells självmordsinstallation med hur Lars Vilks’ konstnärskap tas emot. Båda vill undersöka gränser och har ett maktkritiskt perspektiv. Men deras konstprojekt bemöts helt olika. I Anna Odells fall står konstkritikerna upp som en man, försvarar hennes verk och upplyser allmänheten om det viktiga syftet bakom att hon tar både polisens och psykiatrins resurser i anspråk för ett fejkat självmordsförsök.

Inför Lars Vilks’ konst är samma kritiker antingen tysta eller anklagar Vilks. Hans rondellhund reduceras till “en förolämpning mot muslimer”. Dödshoten mot Lars Vilks förnekas – trots att han har utsatts för upprepade mordhot, fysiska överfall och attentat. Vilka kulturskribenter i Stockholm vill ställa sig på Vilks sida? Inte många. Istället bespottar och kritiserar de honom för att själva stå på den “goda” sidan. Förövaren uppfattas som den kränkte, medan våldsoffret (Vilks) framstår som den som har kränkt. Johan Lundberg skriver:

“Vilks har lyckats visa hur konstvärldens vackra haranger om vikten av ifrågasättande, yttrandefrihet, pluralism och öppenhet påfallande ofta är tomma ord, lätta att uttala när inget står på spel men intet värda när konst som är provokativ och ifrågasättande på allvar behöver försvaras.”

Fortsatt massinvandring till Sverige

Moderaterna planerar fortsatt massinvandring till Sverige. “Sverige är ett land byggt på migration” påstår deras arbetsgrupp. Det största av de regeringsbärande partierna har ingenting sett, ingenting hört och ingenting lärt av de senaste decenniernas mångkulturella katastrof. Ingen svensk regering överträffar de invandringsrekord som den borgerliga alliansregeringen har slagit varje år sedan den tillträdde 2006. De vill uppenbart fortsätta att bryta ner och sänka Sverige till den bottennivå där det inte längre finns någon väg tillbaka. Den som orkar läsa 19 sidor ordbajseri hittar moderaternas rapport här.

Alla prognoser pekar på att alliansen förlorar regeringsmakten till socialdemokraterna i årets riksdagsval. Men massinvandringen kommer att fortsätta. Låt mig påminna om hur Stefan Löfven uttryckte sig när han höll sitt så kallade linjetal  på socialdemokraternas partikongress den 4 april förra året:

” Sverige ska vara som en familj vars solidaritet är gränslös. Det samhälle som vi vill forma drivs av gränslös solidaritet. Våra värderingar känner inga landgränser. I Sverige finns inte “vi och dom” – i Sverige finns vi!”

Svenska folket har att välja mellan pest (s + v + mp) och kolera (m + fp + c + kd + mp). Valet står mellan en floskelmaskin och en avdankad stridshingst.

edmanJournalisten och konsulten Gustav Edman, 35, har ett kämpigt år i år.  Han har bestämt sig för att 2014 ska vara Ett Mansfritt År. Han tycker att han påverkas alldeles för mycket av andra män, så han ska bojkotta män och allt som de kan tänkas ha producerat: alla filmer och pjäser som regisseras av män, alla böcker skrivna av män och all musik som framförs av män. Han ska dessutom blockera alla sina manliga kontakter på sociala medier. Gustav Edman vill stävja det patriarkala förtrycket.

Han låter sig intervjuas av Marianne Rundström, som är betagen av hans projekt och ställer devota frågor i SVT “Gomorron Sverige”.  Det framgår inte om Gustav Edman också kommer att bojkotta livsmedel framställda av män, sålda i matbutiker som drivs av män, vin från mansägda vinfabriker eller om han kommer att övertyga sig om att varje tunnelbanetåg, båt eller flygplan inte körs av en man innan han stiger ombord. Vi förstår att Gustav Edman har det kämpigt med att bejaka sin manliga identitet. Något måste ha gått snett i oidipalfasen. Vi förstår också att han vet exakt hur man skapar PR för sin egen person: man slår ned på män. Särskilt på vita män. Då öppnas alla dörrar.

1-femen

Miljöpartisten Jenny Wenhammar, 41, är bröstaktivist. Hon tycker om att visa sina bröst, så ofta som möjligt och helst i så uppseendeväckande sammanhang som möjligt. Hon medverkar i det första av Belinda Olssons tre tv-program om feminism, ”Fittstim – min kamp”.  (tidskod cirka 5:50). Här filmas hon när hon skrikande “Fria Amina! Frihet åt Tunisien!” visar brösten på tunisiska ambassaden och släpas bort av två poliser. Jenny Wenhammar ingår i nätverket Femen som genom att visa brösten vill uppmärksamma kvinnors rättigheter. Till Belinda Olsson säger hon:

“Nästa steg är min fåfänga, att se hur allting blir på bild.”

Det är viktigt att brösten tar sig bra ut på bild. På kvällen den 30 januari är det dags för nästa tillslag. Då har Jenny Wenhammar mobiliserat två barbröstade väninnor. Under pågående mässa i Katolska domkyrkan i Stockholm rusar de in, sliter av sig kläderna och skriker:

“My body, my rules!”

Demonstrationen handlar om rätten till fri abort. Jenny Wenhammar har smetat in låren med rödfärg som ska föreställa blod och hängt en klädgalge i höjd med underlivet. Biskop Anders Arborelius skriver i Världen i dag att kyrkan och församlingen utsattes för ett övergrepp, “en välplanerad sexuell provokation som skapade stor sorg och upprördhet”.

“Samtidigt är vi tacksamma att man inte tände eld på vår Domkyrka som man tidigare gjorde i S:t Botvids kyrka i Fittja eller vanhelgade statyn av Jungfru Maria som man gjorde i Linköping.”

Han tillägger:

“Till dem som begår alla dessa övergrepp vill jag ändå säga: låt oss i stället föra ett samtal om det som skiljer oss åt! Om Sverige skall fungera som ett tryggt samhälle också för sina religiösa minoriteter måste man behandla oss på ett civiliserat sätt.”

Vithetsnorm, afrofobi och vit vrede

Av evolutionära orsaker är befolkningarna i de solfattiga nordiska länderna ljushyade. Av likaledes evolutionära orsaker är människor som lever i länder kring ekvatorn mörkhyade som skydd mot den skadliga ultravioletta strålningen från solen. Den med skattemedel finansierade lobbygruppen Rättviseförmedlingen har nu proklamerat att den ska “jobba mot vithetsnormen” fram till 2020. Därefter ska både vithetsnorm och könsmaktsordning vara avskaffade.

“Vi är dåliga på att spegla människors bakgrund, så jag vill jobba mot den vithetsnorm som råder i Sverige och som gör att vissa arenor inte speglas i samhället”

säger Rättviseförmedlingens ordförande, PR-konsulten Seher Yilmaz till Dagens Media. Kitimbwa Sabuni, talesperson i Afrosvenskarnas riksförbund,  vill göra “afrofobin” till en valfråga. På Dagens Arena skriver han att vita svenskar “dagligen gynnas av den vita privilegiestrukturen”.

“Hatbrotten är bara det yttersta mest dramatiska uttrycket för svart underordning som på ett mer vardagligt plan visar sig i blickar, kommentarer och afrofobiska ”skämt” som är en integrerad del av svensk kultur.”

Det räcker inte att den brottsdömde Tobias Hübinette, forskare i “kritiska ras- och vithetsstudier” vid Mångkulturellt centrum, MKC, i Botkyrka  har fått regeringens uppdrag att kartlägga afrofobin i Sverige, en satsning på 180 000 kronor. MKC finansieras till övervägande del av skattebetalarna och fick 2012 runt 9 miljoner från Botkyrka kommun, 1,2 miljoner av Stockholms läns landsting och 1,1 miljoner av Statens kulturråd.  Hübinette har sagt att han vill att “den vita rasens västerland ska gå under i blod och lidande”.

1-sabuni

Kitimbwa Sabuni, 36, heter egentligen Etembwa Esisombe Sabuni. Han kommer från Burundi och är gift med Fatima Doubakil, 35, och bror till Nyamko Sabuni, före detta jämställdhetsminister och biträdande utbildningsminister (fp) i regeringen Reinfeldt. Fatima Doubakil och Etembwa Sabuni gör karriär på att känna sig kränkta på heltid och anklaga svenskarna för “rasism”. De är eller har varit verksamma i en rad “antirasistiska” organisationer; MMRK, Muslimska mänskliga rättighetskommittén, Afrosvenskarnas riksförbund, Centrum mot rasism, terroristkramarorganisationen Charta 2008.

Från de här skattesubventionerade plattformarna driver Fatima Doubakil och Etembwa Sabuni föreställningen att Sverige är genomsyrat av rasism och “afrofobi”. När svenskkongolesen Jean-Dadou Monyas anmält seriealbumet ”Tintin i Kongo” till justitiekanslern, JK, för “hets mot folkgrupp” hakade paret Doubakil-Sabuni omedelbart på och krävde att alla Sveriges bibliotek skulle ta bort Tintinböcker från bokhyllorna.

“Det finns ingen plats för Tintin i ett demokratiskt samhälle” kungjorde Fatima Doubakil i Expressen den 21 augusti 2007. Två dagar senare skriver hon och Etembwa Sabuni, också i Expressen, att “förlaget Bonnier-Carlsen ägnar sig åt att sprida kolonial propaganda från 1930-talet.”

Fem år senare, den 25 september 2012, har Etembwa Sabuni inte kunnat släppa Tintinfrågan. Han har hittat en ny infallsvinkel. Vrede har en hudfärg. Det är “vit vrede” som ligger bakom “den vita tyckarelitens makt över Sveriges offentliga samtal”. Vit vrede är ett fenomen som diskuteras alldeles för lite i Sverige, tycker Etembwa Sabuni.

“Tintin-hysterin har ett namn: ”white rage” – ett amerikanskt begrepp som beskriver den högst känslomässiga reaktionen hos framförallt vita män på grund av en upplevd minskning av sina egna privilegier. Där vit vrede kliver in åker normalt det goda omdömet ut.”

2012 var ett hektiskt år för paret Doubakil-Sabuni. Ett par månader senare var det dags att stödja nästa attack mot det vita förtrycket.  Stina Wirséns barnböcker och film “Liten skär och alla små brokiga” JK-anmäldes för att den tecknade figuren Lilla Hjärtat är “en rasistisk stereotyp, ett black-face”. Film- och medievetaren Ylva Habel utgöt sig:

“Lilla Hjärtat – med demonisk min – kan ses rycka Liten Skär i byxbaken. Det krävs inte mycket av historiemedvetande för att se bilden av svart ondska som angriper vit oskuld. Inte kan de som gjort filmen vara okunniga om hur just denna kulturella gestaltning av relationen mellan vit och svart har cirkulerat i västvärlden?”

I januari förra året fastslog justitiekanslern, JK, att Lilla Hjärtat inte utgör hets mot folkgrupp utan är en del av ett konstnärligt skapande. Men då hade Stina Wirsén redan pressats att sluta teckna Lilla Hjärtat och tillsammans med förlaget Bonnier Carlsen beslutat stoppa försäljningen av böckerna.

Negerbollar, Kinapuffar,  Fazerlakrits, glassen Nogger Black  – i varje buske döljer sig svensk rasism och vit vrede som måste bekämpas. Fatima Doubakil och Etembwa Sabuni har fullt upp. Och här finns antagligen förklaringen till att de trots allt stannar kvar i detta fruktansvärt rasistiska land. De belönas rikligen med skattepengar för att hålla kränktheten igång.

1-Mattias_GardellStatliga Ungdomsstyrelsen, Folkbildningsrådet, Allmänna arvsfonden (pengar från avlidna svenskar som saknar bröstarvingar och inte har skrivit testamente) och Folke Bernadotteakademin (som enligt sin hemsida är “en myndighet för internationella fredsinsatser som arbetar med konfliktförebyggande och erbjuder en mötesplats för freds- och försoningsprocesser”) vräker sammanlagt miljonbelopp över organisationer där Fatima Doubakil, Etembwa Sabuni och andra “antirasister” har sin bas. Kränkthet och svart vrede är lönsamma näringsgrenar i Sverige.

Vänsterextremisten Mattias Gardell har skrivit boken “Islamofobi” och försörjs av skattebetalarna via en professur i religionsvetenskap vid Uppsala universitet. Han har skrivit följande:

”Det existerande samhället måste demoleras, fullständigt förintas, in i minsta atom utplånas för att ett gott alternativ skall kunna etableras i dess ställe”.

Mattias Gardell kan känna sig lugn. Det är inte långt kvar nu.

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

Litteratur:
Johan Lundberg: Ljusets fiender. 2013.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

81 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jasminum
jasminum
8 years ago

Du er en dyktig skribent Julia Caesar, du stikker dypt. DET er på sin plass; der finnes en verdensdel å ha omsorg for, et helt kontinent med kultur og verdier som mange etterhvert tror de kan manipulere bort, i sakte takt alt mens de søker å erstatte dette med sine egne idéer (ell. ideologier med kjennemerket “voldelige”).

Søke med lupe, angripe tradisjoner, litteratur – mye mer å dissikere, ta fatt på. Burundi-graverne må jobbe langt utover sin pensjonsalder, uten tvil.

Takk til deg!

Bert Olsson
Bert Olsson
10 years ago

Visst kan vi göra något ! Om alla som tar del av hur det egentligen står till tar kopior av vad de läser och ger till två vänner som i sin tur gör lika dant så gör vi något konstruktivt. Alltså kedjebrevets princip. Vi skall inte förvånas över att kan bli ansträngande att vända utvecklingen,. indoktrineringen har ju pågått sedan Olof Palmes dagar. Men nu är vi igång. Nyckel till framgång heter information. Inga makter i världen har i längden kunnat motstå sanningen / Bert

trackback

[…] Söndagskrönika: Nedmonteringen  Julia Ceasar, krönika 2014-02-08 […]

Berit
Berit
10 years ago

Det är fruktansvärt att läsa hur det har blivit i Sverige. Alliansen har snart suttit i åtta år och massinvandringen /islamiseringen har eskalerat,den svenska välfärden är utarmad och infrastrukturen i Sverige har aldrig varit så dålig som nu. Varför stoppades inte alliansen efter fyra år när alla såg vad Reinfeldt och alliansen förde för politik? Det allra värsta inga protester utan bara tystnad ingen enda har vågat säga något ont om massinvandringsproblematiken. Tyst det får man inte säga vad då tyst, så sjukt så man blev vansinnig att bara lyssna på Reinfeldts lakejer och ryggdunkare. Ingenting förvånar mig om Reinfeldt… Read more »

Lundin
Lundin
10 years ago

När man kommer underfund med hur många oduglingar, importerade såväl som egna, som vi hjälps åt att försörja så tänker man på ordet respekt. Ett ord som inte finns i deras vokabulär. Sabuni, Gardell och andra parasiter som kräver och kräver. Det är lite svårt att utvisa andragenerationsinvandrare.
Lite märkligt att den enda som realistiskt beskriver Sveriges väg mot haveriet är en dansk. Det finns ingen svensk skribent som Julia C. Som jag vill tacka och önska allt gott.
/Lundin

Julia Caesar
Julia Caesar
10 years ago
Reply to  Lundin

@ Lundin.

Tack för uppskattningen, men jag är helsvensk. Bloggen är däremot dansk, med en djup och stark känsla för Sverige.

Vänliga hälsningar
Julia Caesar

Rob
Rob
10 years ago

Hemsk läsning!
Be en bön att de psykiskt sjuka inte får som de vill eftersom den “seger” de riktat in sig på knappast kommer att bli som de tror, det kommer snarare att bli den tändande gnistan till något de kommer att ångra.

roa roa
roa roa
10 years ago

Cornelius Vreeswijks låt Till Riksbanken lär ha skapat rabalder på sin tid. Skulle vara kul med en analys av kalabaliken då jämfört med tex. komikern Dieudonné M’bala M’bala i Frankrike.

Pekka Prink
Pekka Prink
10 years ago

Lysande. Alldeles enastående!

En anonym person
En anonym person
10 years ago

“Det är inte långt kvar nu”
Hej julia och alla läsare !
Jag bara undrar hur långt du(Julia) och ni läsare tror när den totala kollapsen kommer. Är det 5 år ? 10..15..20…
Många invandrings kritiker som antyder att saker är på väg åt h..e brukar inte nämna detta. Skulle kanske du julia kunna skriva en krönika om detta med just en analys om ex hur långt du tror att den svenska välfärdsstaten har kvar ?

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago

Tja, vi har väl varit inne och spekulerat en del kring den frågan här på bloggen då och då, t.ex här:

http://snaphanen.dk/2012/11/18/djungeltrummans-talan/

Min gissning är att det finns max 5 år kvar innan “den totala kollapsen kommer” men att civila oroligheter mycket väl kan börja redan nästa år. den som lever får se…..

Olav
Olav
9 years ago

Behøver det bli total kollaps?
Kanskje deler samhället seg i enklaver, som gjør seg i stand til å forsvare seg. Rent teoretisk skulle nordeuropeer kunne danne de mest solide samhällen, om de benytter kunnskapen og kulturen som skapte våre velferdsstater..

Diktaturens Kreatur
Diktaturens Kreatur
10 years ago

Kollapsen närmar sig snabbt. Men man är helt historielös om man tror/tycker att det blir något bra som är på väg. Det finns inget så förödande i ett samhälle som social oro. Men nyliberalerna har glömt det, liksom lattevänster, Miljöpartiets elallergiker och mögelkommunister. Jag är rädd att 1900 talets fasor i form av de två världskrigen i Europa kommer att vara som söndagsskolan i jämförelse. Jag är inte särskilt religiös men nu är det dags att be en bön för vårt land och våra barn.

Naymlap
Naymlap
10 years ago

Jag, äcklas av dessa kretiner och känner ett djupt förakt för denna ohyra, som parasiterar på svenska skattebetalares pengar. De kan liknas vid flatlöss, som suger blod och efterlämnar irritation. Löss utrotas och det borde dessa också. Vad kan de användas till i ett samhälle? Inte något kan dessa parasiter tillföra ett normalt land. Är Sverige ett normalt land idag? Nej och åter nej! Men, det ser inte dumsvenskarna och om de ser det bryr de sig icke. I deras storhetsvansinne existerar inget, som inte är i världsklass hos di svenske och ingen på hela jorden är, som en svensking.… Read more »

Hans
Hans
10 years ago

Jamen, der sker sgu da ikke en skid. Tror I SD får 51% af røsterne? Folk stemmer udfra deres egne snævre økonomiske forhold, bolig, shopping, underholdning. Deres egen livskvalitet. Kun de svage svenskere, sjuka, førtidspensionærer går et helvete i møte. Hverken journalister, politikere eller polisen bryr sig om dem. Alt handler om muslimer, och muslimer bryr sig bare om muslimer. Dem strunter i svage och sjuka svenskere.

Jonas Bohman
Jonas Bohman
10 years ago

Det blir ingen riktig söndag utan Julia Ceasars söndagskrönika. Som jag sagt tidigare, printa ut på skrivaren, och sprid i grannkvarteret. Länka, länka länka….. Hur göra för att “väcka” fler som fortfarande sover? Vad gör du för att “väcka” fler….???

Västerhus
Västerhus
10 years ago

”Det existerande samhället måste demoleras, fullständigt förintas, in i minsta atom utplånas för att ett gott alternativ skall kunna etableras i dess ställe”. Ett samhälle enligt Mattias Gardells vision kan aldrig byggas på resterna av ett tidigare existerande samhälle. Marxister drömmer om ett kaos där de själva skall komma som “Gudar” och bygga ett nytt och bättre samhälle. Han har fullständigt missat att ett utplånat samhälle är ett samhälle där man också har utplånat allt vad tillit och gemenskap heter, dvs det kitt som en gång byggde vårt eget land. Hur skall man skydda sig mot en samhällsutveckling som åsamkar… Read more »

Angela
Angela
10 years ago

I Ekot idag kl 12.30 fanns ett inslag i slutet från Washington där korrespondenten berättade om Aipacs historiska nederlag i amerikanska kongressen. Ett sådant inslag hade inte kunnat sändas vid SR för bara några veckor sedan. (Går att avlyssna på nätet). Vi får hoppas att även Aipacs makt bryts i Europa och Sverige men inte till priset av andra utländska överrockar som araber, afrikaner, asiater. Sverige är svenskt och i Sverige bestämmer svenskarna. Europa är en världsdel och ingen stat. Alla länder i Europa skall ha sin respektive suveränitet. Vi har tidigare kunnat läsa om detta i fria medier bl… Read more »

trackback

[…] Läs hela krönikan på snaphanen.dk. […]

Ludvig
Ludvig
10 years ago

Vilken magnifik rundmålning av ett land i galopperande upplösning! Tack Julia för det stora arbete du nerlagt på att med många källhänvisningar ge oss en inblick i galenskapens bläckfiskliknande utbredning. Miljonerna och miljarderna flödar till dem som tagit sig hit och som utan vare sig moraliska bindningar till landet eller etiska skrupler, tar emot, överutnyttjar eller fuskar sig till våra skattepengar – och detta tack vare våra politikers gränslösa givmildhet, våra myndigheters idoga följsamhet och våra väljares okunnighet/ dumhet. Att leva mitt inne i detta är mardrömslikt, men om man för ett ögonblick förmår distansera sig från det hela ser… Read more »

Hans
Hans
10 years ago

Hvorfor må jeg ikke kommentere? Jeg mødte en negerpige Fatou i Ballerup og sagde til hende, at jeg troede, at de mange brystkræfttilfælde blandt danske kvinder skyldes et biologisk angreb fra en anden nation, f.eks. Rusland eller Iran. Det er da ikke Mona Sahlins og Gudrun Schymans skyld, at svenske mænds sædkvalitet er faldet med 75% på 50 år, mens iranske mænds er uændret? Rusland simulerer flyangreb på Sverige, og kørte rundt i lastbiler i Sverige med detaljerede oplysninger samtlige svenske kamppiloters hjemadresserer. Man kan godt fremstille våben, som kan ændre den hormonelle Habalance.

Martin
Martin
10 years ago
Reply to  Hans

Eller så är det propaganda? Vet inte om du bor i sverige men nästan hela den västmarxistiska propagandan här riktas mot svenska män. Det är typiskt västmarxisterna att fokusera på en liten detalj och sedan dra enorma växlar på den. Jag märker inga problem att skaffa barn hos de svenska par jag känner.

Snowflinga
Snowflinga
10 years ago

Julia Caesar beskriver på ett fulländat sätt förloppet när det svenska folket nedmonterar sitt land. Man får hoppas på ett mirakel så att det svenska folket vaknar och slutar upp med att förstöra allting som deras förfäder har byggt upp. Sveriges folk har nämligen blivit hypnotiserade av den den kulturmarxistiska läran. Kulturrelativisterna dekonstruerar nu hela Sverige så fort de kan. Historien går så långt tillbaka som till det första världskriget när marxisterna var besvikna att den europeiska arbetarklassen var mera lojala till sin nationer än till Karl Marx läror. Det är därför de besvikna marxisterna uppfann kulturmarxism och infiltrerade sig… Read more »

Julia Caesar
Julia Caesar
10 years ago
Reply to  Snowflinga

@ Snowflinga.

http://snaphanen.dk/2014/01/19/de-som-gudarna-vill-forgora/

Hälsningar
Julia Caesar

Snowflinga
Snowflinga
10 years ago
Reply to  Julia Caesar

Ja, Julia, din krönika “De som gudarna vill förgöra” är ett annat av dina mästerverk där du beskriver Enoch Powells berömda tal. Enoch Powell var en framsynt politiker och hans ord gäller inte bara England utan också Sverige och många andra europeiska länder.

Angela
Angela
10 years ago

Ber alla som har möjligheter att donera pengar till Fria tiders fond för att kunna stämma Expressen och Mattsson. Nu är det 347.000 av 500.000 kronor insamlat. Det är viktigt för demokratin och människors integritet – privatliv. Ingen har rätt att efterfråga människors politiska hemvist eller läsa andra människors post. Hörde igår igen en reporter i Lördagsintervjun fråga Jens Spendrup om vad han röstade på. Det är brott mot demokratin. I demokratin ingår VALHEMLIGHET. Du har inte ens RÄTT att fråga! Det är skandal att journalister har så DÅLIG bildning i demokratifrågor. Det är ett övergrepp att försöka tvinga någon… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

Og når muslimerne er mange nok, begynder shiamuslimerne og sunnymuslimerne at skille sig ud og laver hverdagen om til nytårsaften.

Martin
Martin
10 years ago

sverige kommer att upphöra. Men vad gör väl det? Vi svenskar kommer att fortsätta att existera. Låt det som händer vara ett varnande exempel för världen. Och låt det som händer vara en påminnelse för oss svenskar att det är folket som betyder någonting. Inte staten eller statskonstruktioner.

Lyssna, staten är idag vansinnig. Så vänd den ryggen? Upphör att känna lojalitet till staten? Börja tycka att det är skämmigt att betala skatt till den här staten, istället för att tycka att det är skämmigt att skattefuska? Börja leva trots staten, inte genom eller på grund av?

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Martin

“Men vad gör väl det? ” Jo, dessvärre gör det jättemycket! Vi svenskar kommer att fortsätta existera? Jaså? Det som orsakar krig är att det finns folk som flyter omkring utan hemvist. Nationen och demokratin var det som fick stopp på det och det som gav människor ett värdigt liv fritt från slaveri. Du kan ju titta på alla folk över hela världen som flyter omkring utan land eller lever i förskingring! Zigenare, assyrier, khazarer, kurder, ….Asien, Afrika, Europa, Amerika är fulla av dem. Jag vill inte svenskarna så omåttligt illa att jag vill försätta dem i samma situation som… Read more »

Martin
Martin
10 years ago
Reply to  Angela

Vill och vill. Det har redan gjorts, oavsett vad vi vill. Vår miljö har förändrats, alltså måste vi också förändras. Ta zigenarna till exempel. De har varit avskydda av sin omgivning i tusen år. Men ändå överlever de, frodas och sprids. Zigenarna är ett mycket imponerande och framgångsrikt folk. Varför skall vi vara sämre än de? Livets mening är inte en välordnad nationalstat. Livets mening är inte frånvaron av krig och konflikter. Livets mening är inte bekvämlighet, lyx och överflöd. Livets mening är att föröka sig. Att kopiera sitt genetiska material. Ett folk är människor som består av likartat genetiskt… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago
Reply to  Martin

Romerna har en helt annan kultur som skapar en mycket stark sammanhålling. Fundamentet är ett uttalat förakt för icke-romer (vilka anses som lägre stående jämfört med romer), egen rättsskipning inkl. egna domstolar m.m. Man kan anse, att detta upplägg är “imponerande”, men det är orealistiskt att tro, att gemene svensk skulle vilja kopiera dessa värderingar.

Martin
Martin
10 years ago
Reply to  Martin

Jo, visst. Men gemene svensk tycker inte att det är viktigt att vi svenskar skall fortsätta finnas till. Och det är deras val, vem är jag att kritisera dem? Vill de inte ha något folk så slipper de. Sanningen är att Zigenarna är inte ett hotat folk såsom vi svenskar är. Följaktligen kan de saker som vi inte kan. De är bättre. Objektivt, oavsett om någon tycker att delar av deras kultur är osmaklig. Sen pratar inte jag om att kopiera någon annans kultur. Jag kan tänka mig att Zigenarna har ett “tak” för vad framgång de kan nå. Till… Read more »

Martin
Martin
10 years ago
Reply to  Martin

Alltså, våra yttre gränser har fallit. Helt och hållet och fullständigt. Alltså måste vi bygga inre gränser. Vilket till exempel Zigenare är väldigt duktiga på. För att inte tala om kulturerna som utvecklats i mellanöstern. Vi lever just nu i den största krisen i svenskarnas historia. Min gissning är att vi svenskar inte kommer existera om hundra år. Men, i kriser finns också möjligheter. Låt oss gripa möjligheterna, se hur den här enorma krisen kan göra oss starkare? Låt människor som lever om femhundra år titta tillbaka och säga, “det var då det började” om vår tid? Istället för att… Read more »

Angela
Angela
10 years ago

Stefan K, konspirationsteorier är floskler och en “härskarteknik” som det kallas idag. Det är RENT maktspråk för att tysta kritiker. ALLT är konspiration. Det finns överallt hela tiden annars skulle vi inta vara människor. Så fort två människor möts face-to-face eller i medierna uppstår en maktkamp. Vems “konspirationsteori” skall gälla? Din eller min? Så kan det uttryckas. Konspiration är en mening, intention, en avsikt med något. Och har vi inte denna intension så blir vi alla dumma sillar som flyter med strömmen.Så låt inte någon trakassera er med att ni har en “konsprationsteri”. Fråga dem vilken dem har? Eller flyter… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Angela

Det finns en sajt som heter Vigilant Citizen som granskar filmer, musikvideor men även mycket annat. Dom filmer och videos som dagens ungdomar tittar på är till bredden fyllda med Illuminati-symboler men även symboler för hjärntvätt och i synnerhet musik-videos glorifierar polisstaten. Man vänjer ungdomarna vid vad som komma skall.

http://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-month-0114/

trackback

[…] Sin vana trogen har Julia Caesar skrivit en ny söndagskrönika. Läs den här. […]

Angela
Angela
10 years ago

Detta är inget som händer Sverige isolerat. Det händer hela västvärlden och sedan blir det övriga världens tur. Så… ,ja,… ni kan lära er av det som händer i Sverige. Det får inte STANNA vid det utan använd det försprånget att ni vet hur de gör och varför. Nu har vi chansen. Men är ni passiva nu och bara sitter stilla så är det kört för oss alla. ALLA MÅSTE GÅ IHOP! Läser ni det från AFA eller alla syndikalister, ja, jag har pratat med er, och jag har pratat med SDU-ungdomar så jag vet … så gå FÖR TUSAN… Read more »

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Angela

Såg att en del ord fallit bort men jag tror att ni förstår andemeningen ändå.

Bergfast
Bergfast
10 years ago

Att erövra en nation, (utan att använda sig av militära medel), kräver nog attacker och bearbetningar av nationens medborgare, från fler håll än endast ett håll?… Att erövra en nation genom att försöka bryta ned nationens sammanhållning och därigenom få nationens medborgare förvirrade och osäkra, få dem att känna sig främmande i sin egen nation så att nationen och dess medborgare helt enkelt inte längre förmår fungera särskilt funktionellt, helt enkelt därför att alltfler av nationens medborgare tappar orientering och sammanhang, identitetsupplevelse och blir alltmer vilsna, det kräver nog en ganska så massiv massmedial bearbetning? Denna bearbetning, propaganda, som i… Read more »

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Bergfast

Ja! Helt rätt!

Yxmyndig
Yxmyndig
10 years ago
Reply to  Bergfast

Du kanske menar något åt samma håll som jag nyss menade med rött skynke i en replik ovan.
Jag tror dig.
Förlust av begreppsbildningsförmågan märkte jag för 10-15 år sedan.

Bergfast
10 years ago

Att erövra en nation, (utan att använda sig av militära medel), kräver nog attacker och bearbetningar av nationens medborgare, från fler håll än endast ett håll?… Att erövra en nation genom att försöka bryta ned nationens sammanhållning och därigenom få nationens medborgare förvirrade och osäkra, få dem att känna sig främmande i sin egen nation så att nationen och dess medborgare helt enkelt inte längre förmår fungera särskilt funktionellt, helt enkelt därför att alltfler av nationens medborgare tappar orientering och sammanhang, identitetsupplevelse och blir alltmer vilsna. Detta som i sin tur riskerar medföra att nationen upplöses i sin förmåga till… Read more »

Bergfast
Bergfast
10 years ago
Reply to  Bergfast

Obs. Ovanstående är felpostning. Kan avlägsnas.

Micke
Micke
10 years ago

Klockrent igen! Borde pryda varenda förstasida i MSM!

Åsa nilsson
Åsa nilsson
10 years ago

Här är ju en lång uppräkning på fantastiskt bra saker som hänt på senaste tiden! Heja!

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Desværre er Rune Kidde ikke længere blandt os,
Tænk, hvad han kunne have fået ud af at genfortælle de elskede svenske børnebøger i svensk ny-sprog.

Stefan K
Stefan K
10 years ago

Jag kan inte släppa konspirationsteorin om Bilderberggruppens påverkan över Sveriges politik, för inte kan väl en svensk regering rasera så mycket på så kort tid, ha osmaken att sätta sina egna skattebetalare i andra hand och öppet nedvärdera allt som våra fäder och förfäder byggt upp och samlats kring? Inför valet 2006 gick flera ledande moderater ut och skrev motioner och artiklar i våra dagstidningar om hårdare krav och en mer anpassad migrationspolitik. Några månader innan valet bjöds Reinfeldt in till Bilderberggruppens möte och vad som sedan skett kommer att gå till historien och inte på ett positivt sätt. Efter… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Stefan K

“Inför valet 2006 gick flera ledande moderater ut och skrev motioner och artiklar i våra dagstidningar om hårdare krav och en mer anpassad migrationspolitik.”

Vi har avhandlat detta flera gånger tidigare här på bloggen och min uppfattning är i princip den motsatta, dvs. M och den övriga Alliansen var väldigt tydliga inför valet 2006 med att de hade för avsikt att massivt öka immigrationen från tredje världen. Jag utvecklar min ståndpunkt i kommentarerna till denna krönika:

http://snaphanen.dk/2011/12/04/sondagskronika-reinfeldtlabyrinten/

Martin
Martin
10 years ago
Reply to  Utlandssvensk

Dumheter. Jag vet inte en enda moderatväljare som förstod det.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Martin

@Martin,
Jaså, det är dumheter?

Nu är det så att jag debatterade mycket flitigt med borgerliga väljare inför valet 2006 och verkligheten var helt enkelt att de inte ville förstå. Man kunde visa hur mycket som helst, men icke. Att sen komma dragande med att “jag blev lurad” finner jag patetiskt. Att man hänvisar till att även “alla andra” blev lurade gör, enligt mig, inte saken bättre.

Martin
Martin
10 years ago
Reply to  Martin

Du har en poäng. Mentaliteten finns kvar. Jag möter den hos mina föräldrar till exempel. De ser vad som händer. Men de vägrar tänka självständigt. Jag tror att det beror på att de tittar på TV varje dag.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Martin

@Martin, Du verkar förstå vad jag menar och då kan du säkert också inse att det är fullkommligt otroligt irriterande när samma personer som man har argumenterat med i åratal och som helt enkelt vägrade att lyssna nu helt plötsligt anser att de “har blivit lurade”. Jag har motsatt mig massinvandring och mångkultur i mer än 20 år och tog ganska öppet ställning när jag bodde i Sverige, men det blev då i princip omöjligt att bo kvar i landet. Men jag har tagit väldigt många debatter genom åren, både i direkta samtal och över nätet och i många fall… Read more »

Martin
Martin
10 years ago
Reply to  Martin

Tja, om det är någon tröst så skäms jag som en hund för att jag inte lyfte ett finger för att hjälpa till för tjugo år sedan när den första reaktionen kom. Jag hade ju fiiiinare åsikter än de som reagerade då, gubevars. Men det är inte så lätt att tänka själv när man är tjugo. Jag hade inte intellektuell tyngd att stå emot då, hade inte tillräckligt med erfarenhet.

utlandssvensk
utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Martin

@Martin, Jag är glad åt alla som öppnar ögonen, oavsett när det sker. Men om vi ska kunna komma framåt tror jag att vi måste börja med att ta ansvar för våra egna handlingar. Det gör du uppenbarligen men de flesta vägrar. Tyvärr tror jag att det är för sent nu för Sverige, men man kan fortfarande rädda sig själv och sina barn genom att flytta till ett fungerande västland. Jag bor i Schweiz sen länge och känner en enorm lättnad över att mina barn växer upp som schweizare. Men dörrarna håller på att stängas och som svensk lär det… Read more »

Martin
Martin
10 years ago
Reply to  Martin

Flytta? Bah! Här är jag född och här tänker jag dö. Jag har inget emot att leva i fattigdom och misär om så krävs, det har jag gjort förut. Som jag skriver nedan, livets mening är inte välstånd. Och det går utmärkt att må fantastiskt även som fattig. Just rädslan för att framstå som fattig är en stor svaghet hos många svenskar.

Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago
Reply to  Utlandssvensk

@ Utlandssvensk Du klandrar gemene man, för att han “fullständigt struntade i att ta reda på var M och övriga allianspartier ansåg om invandring”. Och det var nog det som krävdes… att väljarna skulle göra en rejäl arbetsinsats för “ta reda på” vad M ansåg. Men i en fungerande demokrati, så förväntas partierna tydligt *deklarera* i sina valmanifest, vad de avser att göra. I en fungerande demokrati, så ska det inte vara uppgift för gemene man att inför ett val bedriva efterforskningar och rekvirera partiprogram för att försöka luska ut, vad partiets politik går ut på. I moderaternas partiprogram från… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Arvid Falk

@Arvid,
Om jag förstår dig rätt anser du att det var fullt rimligt för en vanlig svensk väljare att även inför valet 2010 förvänta sig att ett fortsatt maktinnehav för Alliansen skulle leda till betydligt lägre invandring än vad som sen blev fallet.

Anser du att något har förändrats nu? Kan folk rösta på Reinfeltd 2014 och fortfarande hävda att de tror att detta innebär någon form av ansvarig immigrationspolitik? Tror du att det, enligt din uppfattning, någonsin kommer att uppstå ett läge där den svenska väljaren kan sägas ha ett eget ansvar för vem han röstar på?

Roland Gustafsson
Roland Gustafsson
10 years ago
Reply to  Arvid Falk

En artikel som tre ledande moderater författade i februari 2009 kan många moderata väljare ha skäl att komma ihåg; http://www.dn.se/debatt/ta-medborgarskapet-fran-kriminella-invandrare/ Vad beträffar att bli lurad så blev i alla fall jag det 2006 när Fredrik Reinfeldt besvarade en fråga om invandringen i ett TV inslag med ” det är klart att vi måste minska invandringen”. Det verkade vara ett spontant och uppriktigt svar. Att han sedan gjorde tvärt om gjorde att jag började fundera på om han förlorat förståndet och trodde att väljarna saknade minne. Oavsett lämnade artikeln i DN inget intryck på mig men jag vill tro att den… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago
Reply to  Arvid Falk

@ Utlandssvensk Du skriver: “Om jag förstår dig rätt anser du att det var fullt rimligt för en vanlig svensk väljare att även inför valet 2010 förvänta sig att ett fortsatt maktinnehav för Alliansen skulle leda till betydligt lägre invandring än vad som sen blev fallet.” Ibland liknar du de svenskar, som du gisslar – de som *inte vill* förstå. Eftersom jag själv var säker på, att en borgelig regering skulle upprepa regeringen Bildts bravader, så framstår det inte som “rimligt” att förvänta sig en minskad invandring vare sig 2010 eller 2006 med en borgelig regering. Men, jag finner det… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Arvid Falk

@Arvid,
“Inför det här valet – inte minst pga Moderaternas överenskommelsen med MP (Migrationspartiet) – så vet de flesta svenskar vilken ansvarslös invandringspolitik Moderaterna eftersträvar”

Se där, vi kommer framåt! Nu har vi bara 8 månader kvar att vara oeniga och sen kan vi båda förundras över väljarkårens oansvariga agerande :).

” A Republic, If You Can Keep It”

Benjamin Franklin

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Arvid Falk

Angående valet 2010: Några som kommer i håg de ensamkommande flyktingbarnen i Vellinge i slutet av 2009? Den M styrda kommunen vägrade först att ta emot och det blev jätterubriker överallt i media. Sen hörde ledningen för M av sig och hade ett litet “möte” och av någon anledning ändrade sig kommunledningen då. Detta var en mycket stor story då och jag var väldigt aktiv i debatten. Många SD väljare var då helt övertygade om att “nu måste väl ändå gammelmoderaterna begripa” och att efter detta finns det ingen som kan påstå att de inte visste var M står i… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  Arvid Falk

@ Utlandssvensk

Du skriver: “Sen vill jag även tillägga att Reinfeldt flera gånger inför valet 2010 mycket tydligt uttalade sig om att om inte Alliansen fick egen majoritet så hade man för avsikt att söka samarbete med MP. Att sen alla M väljare blir förvånade när han gör exakt detta, det finner jag nästan obegripligt.”

Moderata vaneväljare trodde (och många svenskar tror fortfarande) att MP står för Miljöpartiet. Eftersom drygt hälften av svenska s.k. journalister sympatiserar med MP, så har media inte upplyst väljarna om, att MP står för Makt- och Migrationspartiet.

Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago
Reply to  Arvid Falk

Det är Arvid Falk, som är Anonymous 23:59… blev tydligen nå’t vajsing…

Ludvig
Ludvig
10 years ago
Reply to  Utlandssvensk

Utlandssvensk. Det du beskriver är kanske vårt lands största problem: De miljoner som fortfarande absolut inte vill veta, inte vill förstå. De gnäller om att de är oroliga för hur det ska gå för barnbarnen. Snacka om naivitet! De vill tro att det är så gott om tid att deras barn ska slippa undan det som kommer.

Och så länge dom själva hinner dö i tid, så vill dom inte veta och inte heller “viljen de förstå”.
På så sätt kan dom i lugn och ro få rösta som dom alltid har gjort.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Ludvig

@Ludvig, Ja, det är ytterst beklämmande. Det är, enligt min uppfattning, väldigt uppenbart att stora grupper svenskar mycket väl förstår att det håller på att gå fullständigt åt h-vete, men de gör ett mycket aktivt val att stoppa huvudet i sanden för att “det blir så jobbigt annars”. Många äldre svenskar resonerar precis som du beskriver. Ofta avslutas det med något i stil med “ja,ja, vad tokigt det har blivit, tur att jag hinner dö innan det verkligen urartar”. Att de på något sätt skulle ha någon form av ansvar för det som nu händer går de absolut inte med… Read more »

Arvid
Arvid
10 years ago
Reply to  Ludvig

Sheeple (a portmanteau of “sheep” and “people”) is a term that highlights the herd behavior of people by likening them to sheep, a herd animal. The term is used to describe those who voluntarily acquiesce to a suggestion without critical analysis or research. UsageDictionary.com defines Sheeple as informal: “people who tend to follow the majority in matters of opinion, taste, etc”; —————————————– se insändare i AVPIXLAT: Hur kan det komma sig att många människor hatar SD och deras väljare? Jag tror det till en stor del handlar om om okunskap och lättledda människor, s.k. sheeple. Människor som helt enkelt köper… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Utlandssvensk

@Martin, Jag är glad åt alla som öppnar ögonen, oavsett när det sker. Men om vi ska kunna komma framåt tror jag att vi måste börja med att ta ansvar för våra egna handlingar. Det gör du uppenbarligen men de flesta vägrar. Tyvärr tror jag att det är för sent nu för Sverige, men man kan fortfarande rädda sig själv och sina barn genom att flytta till ett fungerande västland. Jag bor i Schweiz sen länge och känner en enorm lättnad över att mina barn växer upp som schweizare. Men dörrarna håller på att stängas och som svensk lär det… Read more »

Yxmyndig
Yxmyndig
10 years ago
Reply to  Stefan K

Jag tror inte att det finns någon anledning att släppa teorierna du har.
Det är, även om Sverige i mycket troligen är värst (“bäst”), inte ett svenskt fenomen.
Om man sen vill kalla det Bilderberg, eller något annat.

Invandringen är ett rött skynke. Det intrycket får jag.
En oerhört starkt provocerande, och fysiskt skrämmande,
som suger upp en väldig massa människors medvetenhet.
Bort från annnat som pågår.
Därför tror jag också att alla som är inblandade i detta skynke, oavsett sida dom står på,
dvs inklusive Julia Ceasar, SD osv,
kan vara en del av konspirationen.

Invandrare1957
Invandrare1957
10 years ago
Reply to  Stefan K

Stefan du är en klok man. Har följt dig i många år. Du är helt rätt ute. Dom säljer Sverige till storkapitalet våra politiker. Man har fått svensken att tro gott om alla. Det jag är mest nyfiken på är om dom skulle tillåta Jimmie Åkesson att bli Sveriges statsminister. Frågan är om det inte skulle bli mord då dolt i en tragisk olycka. Mycket bra skrivet Julia.

Invandrare1957
Invandrare1957
10 years ago
Reply to  Invandrare1957

Förlåt nu skrev jag fel person på svaret. Hoppas ni förstår.

Olav
Olav
9 years ago
Reply to  Stefan K

Som Siv Jensen (Frp), blir nok Jimmy Åkesson invitert til Bilderbergmøte den dag han ser ut til å komme i posisjon til makt:
http://www.nettavisen.no/na24/662107.html

trackback

[…] dagens söndagskrönika ger journalisten Julia Caesar ett förslag på hur en sådan historia skulle kunna se ut. Det blir […]

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

Det eneste gode er, at vi får et fint erfaringsmateriale fra Sverige. Hvad sker der i et vestligt samfund, når hele verden masseindvandrer. Konsekvenserne for den svenske befolkning er jeg dødhamrende ligeglad med. Tv og Radio er opfundet, og de ligger som de har redt.

Yxmyndig
Yxmyndig
10 years ago

”Det existerande samhället måste demoleras, fullständigt förintas, in i minsta atom utplånas för att ett gott alternativ skall kunna etableras i dess ställe”.

Jag anser att orden är riktiga.
Men om man kommer ihåg att “skall kunna” inte är detsamma som “kommer att”,
så kanske man är lite försiktig med att göra sig omaket.

Det är också…Nej, förresten…Det hade också, för något decennium sedan, varit uppseendeväckande att ordet “förintas” ingår.
“Slutgiltigt” ingår inte till bokstaven, men till andemeningen.

Stefan
Stefan
10 years ago

Hittade den här bilden i Landstingstidningen.Flickan har slående likheter med Liten Skär. Stackars lilla flicka som varken finns eller om hon skulle finnas inte varit önskvärd och accepterad.

Det tragiska är ATT hon tydligen finns! Hur löser man det?

http://postimg.org/image/5g5yev3mb/

nobody
nobody
10 years ago

De är ta mig f-n tossiga!

Regimkritiker
Regimkritiker
10 years ago

Det mest obegripliga är den dånande tystnaden från de minst 40-55 procent av svenska folket som är borgerliga i någon mening och borde slå näven i bordet inför denna postmoderna extremvänsterdårskap. Jag känner många som på 90-talet talade högt och argt om vänsterstollerier och invandringsextremismen. Idag är de tysta som möss. Hur har PK-överheten lyckats skrämma dessa till tystnad? Fegheten och bristen på civilkurage är häpnadsväckande. Jag börjar mer och mer tro att det behövs ett nytt traditionellt högerparti som vågar vara tuffare än SD och som inte saboterar sin egen trovärdighet genom att smyghylla H-tler och vältra sig i… Read more »

Marit
10 years ago

Takk, Julia ! Du overgår deg selv. Hver gang. Lysende informasjon om galskapen og psykosen.

Peter Andersen
10 years ago

Man kan jo næsten kun gentage hvad man har sagt så tit; svenskerne har fået bundet sig ind i en gordisk knude af rendyrket idioti, som selvfølgeligt udnyttes af alle der gider. De er at betragte som et eksperiment, vi andre kun kan følge med en hovedrystende undren. Hvad det hele skal ende med kan kun svenskerne selv vide. At prøve at udrede hvordan det overhovedet er kommet så vidt, gør sikkert ikke den store forskel. Eller det vil sige: Man gider sgu ikke…

XY
XY
10 years ago

Fullkomligt lysande krönika, om ljusets fiender!

JC:s krönikor har blivit en trösterik följetong som väcker förväntningar om mer. Det är en bedrift, när det som avhandlas är kvävande stoff, suicidal läsning. JC:s penna är svärdet genom den mörka flegma och energiska dumhet som blivit förhärskande i Sverige.

Maja Dacke
Maja Dacke
10 years ago

TACK, Julia – en av ljuspunkterna … trots dina slutord: Det är inte långt kvar nu.

Så känner jag det och många med mig medan vi kämpar vidare in i det sista … mot Ondskans och Mörkrets herrar. Vad annat kan vi göra?

Tack!

81
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x