11
feb
Seneste opdatering: 11/2-14 kl. 0742
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingen der har søgt ‘Syria’ med passende ekstraord på You Tube, er i tvil om, at de ‘syriensfrivillige’ har begået massive krigsforbrydelser – og filmet dem. Vil vores sikkerhedstjenester opdage det? Hvad bliver straffen? Hvor mange Europæere skal dræbes af terror, når de kommer ‘hjem’. PET og justitsministeren lurepasser over disse års mest brændende sikkerhedsspørgsmål. Den folkelige rekyl bliver hård, hvis det går galt. Hækkerup sagde: Vi kan ikke forhindre folk i at rejse i krig. Virkelig ikke? Hvad så med at bede dem holde sig ude af Danmark, eller er det for drakonisk hvis det kommer til at redde x-antal menneskeliv? PET vil holde øje med dem? Hvor mange PET folk kan sidde på skødet af hvor mange jihadister i hvor mange år?

Video footage emerges which appears to show men from London involved in torture and possible executions. One man from London posted a video on Facebook showing a prisoner being flogged with an iron bar. The victim is apparently from the Free Syrian Army (FSA), a rival rebel movement. He is assaulted with such force that the bar breaks in half. The prisoner endures this while lashed to a car tyre British Muslims ‘carried out torture’ in Syria.

EU giver England den schweiziske behandling

A senior European Union official will step up his criticism of the UK’s stance on immigration, accusing politicians of “pandering” to xenophobia. Employment Commissioner Laszlo Andor’s previous criticism of David Cameron’s “nasty” looking restrictions on benefits for foreigners led the angry Prime Minister to lodge a formal complaint. But the Hungarian will use a visit to Britain to warn Mr Cameron he cannot “cherry pick” EU freedoms or base policy on “perceptions, gut feelings or anecdotes”.

Mr Cameron has come under fire from several fronts over his push to curb the free movement of workers, which he says is too often abused by people seeking handouts not jobs. A three-month delay before EU immigrants can claim out-of-work benefits was introduced amid claims the lifting of restrictions on Bulgarian and Romanian access to the UK would result in a spike in arrivals. UK warned over benefit restrictions

Se også Jalving: Schweiz viser vejen frem

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
7 years ago

OT

Et eller andet stemmer ikke. En radigalning, Lars Kynau Hansen (fmd. ægteskab uden grænser, en organisation der bruger almindelige mennsker som skalkeskjul til, at arbejde for hæmningsløs islamisering) beretter at der kun kommer 29.000 flygtninge (kun fra syrien?) til sverige. Det bygger så på et svar til folketinget.

http://www.radikale.net/lars-kyhnau-hansen/indlaeg/2014/02/07/politisk-plat-for-fuld-skrue

Denne, få dage gamle, Snaphane post fortæller så noget helt andet:

http://snaphanen.dk/2014/02/07/hier-stehe-ich-ich-kann-nicht-anders/

Victor
Victor
7 years ago

Historien med de Syriensfrivillige udstiller egentlig de vestlige landes fuldstændige handlingslammelse. Der sker intet – INTET – med dem.

Men hvis en eller anden murer fra Sjælland skulle finde på at trykke en T-shirt, som støtter FARC fra Colombia, SÅ kan man finde terrorparagraffen frem.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

“EU giver England den schweiziske behandling”

Glimrende!! Vi skal have BÅDE EU og Iran til at forregne sig så det gør nas…

http://www.albawaba.com/news/iran-us-553147

intetnavntak_22
intetnavntak_22
7 years ago

Jeg blev godt nok anklaget af en for at skrive noget af det skøreste han havde set på snaphanen i lang tid, jeg står stadigt ved ord. Fred være med det…

“EU giver England den schweiziske behandling”
Er de fuldstændig sindssyge?

Jeg kunne skrive om hvor tæt på jeg betegner eussr som en invasion af GAMLE Danmark, men jeg tror hellere jeg vil lade den hænge der.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x