15
feb
Seneste opdatering: 17/2-14 kl. 1233
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Christopher Hitchens talks about India and terrorist attacks on the Indian Parliament. He talks about the threat of Islam and the mind games played by radical muslims. He talks about Iran and the Kurdish revolution.

Værd at genhøre på 25 års dagen for Rushdie-fatwaen. Vores middelalderlige fjende har benyttet anledningen til at forny deres “dødsdom” over Rushdie. Iranian mullah revives death fatwa against Salman Rushdie over Satanic Verses 25 years after it was issued Hitchens var en ven af Rushdie. Han har også en gnistrende lærd ‘anmeldelse’ af islam her, jeg ikke havde hørt før Christopher Hitchens on Islam and Muhammad. SE også Weekendavisens interview med Rushdies forlægger William Nygaard via -Vi vant saken, men tapte freden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

O.T.:

Till och med Turkiet hade sin “Rör inte min Hijab-debatt” i somras efter en händelse där en kvinna påstods ha blivit attackerad av demonstranter kritiska till den islamistiske premiärministern Erdogan och hans AKP-parti.

Nu har det visat sig att anklagelserna var falska. Kvinnan har dessutom visat sig vara en nära släkting till en AKP-funktionär:

http://www.hurriyetdailynews.com/released-footage-shows-no-physical-attack-on-headscarf-wearing-woman-during-gezi-protests.aspx?pageID=238&nID=62479&NewsCatID=341

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago

Og vi venter stadig på en ægte hijab-hændelse … og vi venter … og venter …

Tænk, at der findes mennesker som tror, at det er hverdag for de stakkels forfulgte muslimer i Vesten.

Erling
Erling
7 years ago

Tak for linket. Hitchens er som saedvanlig bedst, naar han taler udenfor sine velindoevede kaepheste. Mest interessant er nok Woodward/Tenet-citatet, som jeg aldrig har hoert for og fandt i sin helhed her: “This has bin Laden all over it,” Tenet told Boren. “I’ve got to go.” He also had another reaction, one that raised the real possibility that the CIA and the FBI had not done all that could have been done to prevent the terrorist attack. “I wonder,” Tenet said, “if it has anything to do with this guy taking pilot training.” Notice the direct quotes that make it… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x