18
feb
Seneste opdatering: 28/8-14 kl. 0639
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Manus Island ligger 300 km nord for Papua New Guniea og 1100 km nord for det australske fastland. Det ville svare til, Europa lagde sin asylforpost midt nede i Mali eller Niger. Australiernes tålmodighed med smuglere og invadører er i modsætning til Europas sluppet op: Manus Island riot sparked by resettlement news.

“if you come to Australia illegally by boat, this is, I’m afraid, what happens to you. It’s impossible not to feel sorry for people who want a better life and who are living in a horrible country and I guess it’s good that they think Australia is a beacon. We are a beacon — a beacon of freedom and decency and generosity — but we cannot allow people to take advantage of our generosity in this way.”

De næsten daglige storme på Ceuta og Melilla minder Europa om, at fremtiden mere og mere indtrængende kræver et svar: Fysisk forsvar eller kapitualtion for en demografi, der er grundigt beskrevet her de seneste måneder, og som der ikke er nogen køn løsning på. Cecilia Malmström-løsningen – at fordele trykket mere ligeligt – er som at pisse i buskerne for at holde varmen. Demografien lige under Europas bug viser, at den er gal igen om fem år.

Det snerper til for de ubeslutsomme. Asyltrykket øges for hver måned, og den europæiske befolknings modstand øger i samme takt. Hvad vil i svare os, mens der er lidt tid tilbage og inden I bliver fejet til side af nogle andre, europæerne kan finde på at vælge? Man må formode, at DF, SD, FN, UKIP og PVV kun er deres første og pæneste skud i bøssen. Hvad skal vi drives ud af politiske fantaster af rent nøleri og fejghed? Lige i disse år, er vi på vej ud i den værst tænkelige udvikling – den vi kan kalde ‘den svenske’: En enorm asylbefolkning og en enorm modstand, opskriften på blodigheder. Det bliver ikke behageligt at få ansvaret for.

Serious questions have been raised about Australia’s responsibility to asylum seekers held in offshore detention centres after violent clashes on Manus Island that left one asylum seeker dead, another shot and scores of others severely injured.

Immigration Minister Scott Morrison confirmed 77 asylum seekers had been injured on the second night of violence in a vicious clash between locals and the PNG police on Monday. One person dead, others seriously injured during violent Manus Island clashes, Beds smashed as asylum seekers on Manus Island battle with guards.

Khader: Tag statsborgerskabet fra de danske jihadister

Om jeg forstår, hvorfor de danske beslutningstagere vil risikere bare et eneste øjeblik at lade jihadister komme tilbage til Danmark som almindelige statsborgere. Det er ikke for sjov, når jeg siger, at faren er reel. Det er danske liv, det gælder. Sætter bare en enkelt jihadist sig for at føre hellig krig i Danmark, kan ingen længere føle sig sikker i vores land. Det bør få konsekvenser, hvis blot man så meget som overvejer terror. Det bør også gælde for dem, der rekrutterer og opfordrer dem til hellig krig. Se nu bare Sam Mansour, som netop igen er blevet taget for at opildne til terror. Hvad laver han stadig i Danmark? Budskabet bør være klart og tydeligt for alle, som drager i hellig krig: ’Tag af sted og mist dit statsborgerskab!’ Naser khader i BT

Spencer & Weston on free speech in the UK

Robert Spencer, Paul Weston, and Tim Burton on the erosion of free speech in the UK. Det har normalt lav underholdningsværd at høre folk, der stort set er enige, men deltagerne her er ikke bare veltalende, de er også velinformerede, så jeg synes, det er umagen værd. Pamela Geller medvirker ikke.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
7 years ago

Hvad i hede hule giver australierne ret til at dumpe en større gruppe kamel-elskere i Papua Ny Guinea….

Hvad har indbyggerne her gjort?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Ja, lad os håbe, at de holder til det internationale tryk og fortsætter linjen. Det er den eneste vej ud af moradset.
I P1 hørte jeg lige, at vi selvfølgelig skulle fordele de 30.000 unge mænd, der menes at opholde sig i de spanske inklaver på Afrikas nordkyst, her i det nordlige Europa. Sydeuropa er for hårdt ramt, så vi skal være solidariske!
Den strøm vil selvfølgelig fortsætte, hvis de gives ophold og kan kun standses, hvis de sendes tilbage. Konsekvent!

norge
norge
7 years ago

Australia slipper heldigvis forholde seg til EMK, dermed klarer de seg bedre.

Ludvig
Ludvig
7 years ago

Cecilia Malmströms lösning bottnar i vantron att Sverige är “en humanitär stormakt”. Ett dubbelfel i tänket, men så har hon fått det från vår utrikesminister Carl Bildt. Lösningen går ut på att Sverige – som till följd av sin storhet visat världen vägen genom ständigt ökande massimport av ointegrerbara personer i hundratusental – och sedan man bakom kulisserna kanske börjat frukta följderna av den katastrof man ställt till med – nu kräver, ja, just det KRÄVER att resten av EU ska “ta sitt ansvar” (= det ansvar som Sverige anser sig ha rätt att pådyvla Unionen i sin egenskap av… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Ludvig

Kanske man ändå inte skall utesluta att det faktiskt ändå kanske finns, hur otrevligt det än kan te sig, och också i viss mån hur obegripligt det än kan te sig, en faktisk vilja till just ett nationellt sammanbrott?… Det verkar samtidigt hos just många som är kritiska, ja, oroliga, inför den förda invandringspoltiiken, en faktisk omsorg, en frustration och en oro inför anade svåröverkomliga framtida samhällsproblem, (som då alltså kanske faktiskt är just önskade av vissa intressesfärer som vill arbeta för ett framtida U.S.E, med just en gemensam flagga, gemensam nationalsång, gemensam militär, gemensam regering, gemensam valuta osv. osv.?)… Read more »

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Bergfast

De partier som står för den överdimensionerade invandringspolitik du nämner kände sig reellt hotade i sina maktpositioner av SD:s inträde i riksdagen. Men de vågade inte ta debatten med motståndaren utan valde istället att stämpla kritikerna av deras invandringspolitik som främlingsfientliga, rasistiska, osv. Sjuklöverns taktik var både feg, oärlig och framför allt odemokratisk. Nej, det är inte roligt att få fula tillmälen kastade efter sig, men man får inte fega ur, vilket var vad sjuklöverpolitikerna hoppades uppnå med de fula orden. Man får inte lita så blint på makten att man köper deras beskrivningar av en själv ( “får förklarat… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Ludvig

Ludvig sa:…” Vi i Sverige har ett i ovanligt hög grad nedsatt immunförsvar, när det gäller att stå emot tillmälen.”… Det var en intressant iakttagelse… Ja, det ligger nog en hel del i det, det finns en – akilleshäl – där hos många svenskar i gemen…. Alltså en sårbarhet kring just oviljan att riskera att bli kallad för epiteten rasist och främlingsfientlig, som ju kan översättas med just begreppen – elakhet och ondska – . Dessa ord, elakhet och ondska, är ändå något som de flesta vanliga svenska nog har ganska så svårt att kunna eller vilja identifiera sig själva… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x