19
feb
Seneste opdatering: 19/2-14 kl. 1714
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Nazis wanted more Lebensraum for Germans. This was seen as evil, and other Europeans fought them. Why are they now supposed to meekly accept more Lebensraum for Pakistanis, Egyptians, Nigerians or Bangladeshis in Europe?

Ceuta is one of two small Spanish enclaves in North Africa, the second being Melilla. They provide the only possible entry to European territory without leaving Africa. Ceuta is separated from the Iberian Peninsula by the Strait of Gibraltar, and lies at the strategically important boundary between the Mediterranean Sea and the Atlantic Ocean. 1300 years ago, Muslims used it as a staging ground for their invasion of the Iberian Peninsula and their aggressive inroads into Europe. The tide took centuries to turn, but in 1415 the Portuguese conquered Ceuta. This event marked the beginning of half a millennium of European dynamism and global expansion.

It is ironic that Ceuta is now once again at the front lines. This time we are witnessing the retreat and decline of Europe, and the demographic expansion of Africa and the Islamic world. As one member of Spain’s maritime rescue services commented in late 2013:

“It has been a very busy summer, because we’re now also rescuing Africans who not only cross in a toy boat but haven’t even spent money on buying proper oars.”

Apart from scaling the fences at Ceuta and Melilla, other common routes into Europe are by boat, sometimes via Spain’s Canary Islands off the Atlantic coast of North Africa, but more frequently to Mediterranean islands such as Italy’s Lampedusa. Some also enter Europe from the east, via the Greek islands. Greece has a huge problem with illegal immigrants, many of them Muslims coming from as far east as Afghanistan…Frontpage MagazineSe også:

Overbefolkning er Egyptens seneste plage

Der blev i 2012 født over en halv million flere nye indbyggere end i 2010 i et Egypten, der allerede kæmper med stor arbejdsløshed og tiltagende knaphed på naturressourcer. Fortsætter befolkningsvæksten, vil Egypten på få årtier overhale både Japan og Rusland i folketal

Over de seneste 40 år Egyptens befolkning næsten tredoblet, og befolkningen står til i 2050 at udgøre knap 138 mio. indbyggere, der stortset er samlet i kun otte procent af landets samlede areal – primært Kairo. Her betyder manglen på boliger, at folk i stort tal er rykket ind på blandt andet på kirkegårde som ’De Dødes By’, hvor adskillige hundredetusinde menes at bo i kirkegårdens grave.

I Egypten er befolkningsvæksten eksploderet inden for de seneste tre år. Ifølge den seneste statistik blev der i 2012 født hele 560.000 flere nye egyptere end i 2010. Det er den største registrerede tilvækst på to år, så længe tilbage Egypten har demografiske data. Stiger tilvæksten i folketallet i samme takt, vil landet i 2050 nå op på et indbyggertal på 137,7 millioner – og dermed få en større befolkning end både Rusland og Japan. Information

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cerrajero Urgente Sant Feliu Llobregat

Thanks for finally writing about >Fjordman: The Folly of Open Borders

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Hvis man putter et stykke gummi på dilleren, så bliver der ikke overbefolkning. Og hvis der hverken er arbejde eller økonomi, så bruger man 2 stykker gummi.

Lys
Lys
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Prøv at forklare det til en ged 🙂

Løsningen er indhegning. Så må de klare sig, som de bedst kan, og udvikle sig i deres eget tempo og på deres egen måde

Lever man som et dyr, er man underlagt Moder Jords metoder til begrænsning af dyrepopulationer; Sult, sygdom og slagsmål

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Hvad med bare at tilsætte P-piller til drikkevandet i de kritiske områder? 😉

Lys
Lys
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Det ville være indgriben i naturens orden, og det skal man i min erfaring så vidt muligt holde sig fra. Af samme grund skal en indsigtsfuld kultur generelt heller ikke give sin medicin til mere primitive mennesker – Det forrykker naturens orden

At skyde dem i fald de forsøger at invadere vort territorium, det er en anden sag; Det er selvforsvar

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x