19
feb
Seneste opdatering: 15/6-22 kl. 1419
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 “Politikere og medier arbejder hånd i hånd på udslettelsen af det tyske folk”

oversat fra Das Jahrtausend-Verbrechen: Politik und Medien arbeiten Hand in Hand an der Beseitigung des deutschen Volks, 15. Februar 2014 af Snaphanen.

1-2012-07-09 17.22.56

Af  Michael Mannheimer (t.v. foto Snaphanen.dk, Bruxelles 2012)

Tyskland bliver afskaffet. Af tyskere.

Vi anklager: Folkemord på det tyske folk gennemført af dets egne politikere. Reference til FN resolution 260, fra 1948, og den ordret ligelydende artikel 6 i den tyske folkestraf-lovbog (International strafferet).

De sidder på politiske toppositioner, som miljøminister, udenrigsminister, forbundskansler, partileder og sågar Forbundspræsident. De er cand. polit’er, sociologer, social- eller islamforskere og arbejder af al kraft på afskaffelse af deres eget folk. De sidder i styrehuset for meningsindustrien, som redaktører ved TV og radiostationer. De skriver som redaktører eller frie journalister deres tyskfjendtlige artikler eller analyser.

De leder meningsforskningsinstitutter eller samfundsvidenskabelige institutter, hvorfra de udspreder ‘politisk korrekt’ desinformation om den samfundsmæssige og politiske udvikling i Tyskland. De har indledt en islamisering af Tyskland, fulgt op af propaganda og de fortsætter ufortrødent.

De udgør en andel på max 10-15% af tyskerne, men de har magten i medierne, med hvis hjælp tyskerne er blevet ledt på vildspor, beløjet og fordummet. Og ved hjælp af parlamentet hvorfra tyskerne påtvinges ting som de aldrig har ønsket. Som Euroen. Eller som ESM aftalen. Og som Euro-administrationen hvor nogle hundrede bureaukrater – aldrig valgte af noget folk – påtvinger et helt kontinents befolkning hvad den skal tænke og gøre.

Eller som den løbske masseindvandring af mennesker fra kulturelt og religiøst inkompatible regioner. Mennesker som, med politikernes hjælp, fortrænger og til slut afløser den indfødte befolkning.

Politikerne taler om demokrati. Men det er ikke, hvad de har i hovedet når det drejer sig om politiske mål som ovenfor beskrevne. Mål som kun vore undertrykkere ønsker, medens 80-90% af alle tyskere og andre europæere afviser dem.(specielt masseindvandringen)

I stedet for at forelægge deres politik for vælgerne i form af folkeafstemning (som de frygter, som djævelen frygter vievand), erklærer de enhver som ikke er af deres mening for at være neo-nazi og udlændingehader.

I stedet for at følge folkets vilje, sådan som de er forpligtet til, i stedet for at fremme folkets vel, som de har svoret på at ville gøre – har de udnævnt folket til at være fjenden: “homofobi”, “islamofobi”, “kønsundertrykkelse” er de kampbegreber som de dænger folket til med i tusinder af artikler og politiske taler.

Og når så modige mennesker i befolkningen, trods trusler om forfølgelse, stiller sig op og forklarer deres medmennesker om sagernes sammenhæng, så bliver de truet retsligt til at holde mund. Og hvis det ikke hjælper, så pudser man de nye SA-tropper på sit eget folk.

På samme måde indsættes ANTIFA for at slukke de sidste rester af ytringsfrihed. For ytringsfrihed er for vore undertrykkere er ikke frihed for anderledes tænkende (som de løgnagtigt påstår), men udelukkende frihed til at tænke som de selv gør. Det har de fælles med Islam, som de har hentet til Europa.

De har for længe siden lagt øksen ved Tysklands rødder, og tror at de ustraffet kan komme afsted med deres forhavende. De er de værste fjender Tyskland nogensinde har haft – fordi de er forrædere i de inderste cirkler.

Allerede Cicero forstod faren:

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra. En fjende foran porten er ikke lige så farlig, fordi han er kendt og fører sit flag, synligt for enhver.” Det fuldstændige Cicero citat ligger i slutningen af artiklen.

Men forræderne vil snart blive krævet til ansvar for de højeste tyske og internationale domstole. Fordi Tyskland og de europæiske folk vågner. Sent omsider, men ikke for sent. Her er nogle af de (formodede) forbrydere, som gennem historien har ledet det tyske folk og som kommer til at stå til ansvar:

En politik om masseindvandring af fremmed kultur – historiens største migrationsbevægelse med 55 mill indvandrere i løbet af få årtier. Bevægelsens mål; at afskaffe Tyskland. Disse tal læser man aldrig. I medier og politik tales der aldrig klart om disse emner. Begge fremstiller tingene som om de er normale. Skønt det eneste der er blevet normalt, er vanviddet i vort land. Dette må vi bringe til ophør. Det ligger i vore egne, tyske og europæiske, hænder.

Citater af politikerne beviser deres hensigt: At ødelægge Tyskland:

“Det vil måske overraske Dem, men jeg er en folkeforræder. Jeg elsker og fremmer folkets død, lykønsker Polen til det opnåede område og czeckerne til velfortjent fred for sudetertyskerne.” Christin Löchner, DIE LINKE

“Tyskland forsvinder hver dag mer og mer, og det synes jeg simpelthen er storartet.” Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen  Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung vom 02.01.2005,)

“Tyskland er i alle samfundslag og generationer racistisk inficeret.” Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen

“Jeg har endnu aldrig sunget med på den tyske nationalsang, og som minister ville jeg heller ikke gøre det” Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen in der Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung vom 02.01.2005

“Hvad vore forfædre ikke kunne gennemføre da de stod foran Wiens porte, vil vi opnå med vores forstand.” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen (Kilde: Hürriyet vom 8.9.98 (på tyrkisk),  Focus am 14.9.98)

“Om tyve år har vi en forbundskansler fra die Grünen og jeg vil rådgive den tyrkiske regering i spørgsmålet om det tyske mindretal på middelhavskysten. ”  Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen ( Tagesspiegel vom 16.04.2009)

“Vi ønsker at Tyskland bliver muslimsk.” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen (Kilde: Interview med Susanne Zeller-Hirzel (sidste overlevende fra den hvide Rose; Modstandsgruppe i Det Tredie Rige) Video med dette udsagn)

“Problemet er ikke Sarrazin selv som person, men den ligesindede befolkningsandel i Tyskland.” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen, Kilde (Sarrazin hat bis zu 90% Zustimmung in der Bevölkerung)

“Den opvoksende generation i Tyskland hedder nu Mustafa, Giovanni og Ali !” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen på partiets stormøde i 1998 Bonn-Bad Godesberg. Stående klapsalver.

“Jeg tror at den kristne aftenlandskultur, som sådan, slet ikke eksisterer. Den er en konstruktion for at udelukke andre grupper.” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen i et svar 25.11.2011

“På den tyske nationaldag flyder gaderne i et hav af røde tyrkiske flag und et par sort-rød-gyldne faner ” Claudia Roth, Bündnis90/Die Grünen, ønskevision for ‘den tyske enheds dag’ Artikel i der Welt am Sonntag 6.Februar 2005

“Tyrkiet er mit andet fædreland, jeg har i de sidste tyve år drevet tyrkisk politik.” Claudia Roth, Bündnis90/Die Grünen

“Tyrkerne har genopbygget Tyskland efter krigen.” Claudia Roth, Bündnis90/Die Grünen

“Jeg ville ønske at Frankrig gik til Elben og at Polen grænsede direkte til Frankrig.” Sieglinde Frieß, Bündnis90/Die Grünen i Forbundsdagen.  Frankfurter Allgemeine Zeitung , 6.9.1989

“Migration er en kendsgerning i Frankfurt. Hvis dette ikke passer dem, må de flytte et andet sted hen.” Nargess Eskandari-Grünberg, Bündnis90/Die Grünen, Svar til klage fra 50 beboere over integrationproblemer.

“Tyskland må inddæmmes udefra og fortyndes indfra ved immigration.” Udenrigsminister Joschka Fischer i bogen “Risiko Deutschland”

“Tyske helte må verden slå ihjel som gale hunde.” Joschka Fischer, Bündnis90/Die Grünen

“Forslag til Landdagen i Nordrhein Westfalen om afskaffelse af edsformuleringen ‘For det tyske folks velgang’. I stedet foreslås ‘velgang for befolkningen i Nordrhein Westfalen’.” Forslag fra Arif Ünal, Bündnis90/Die Grünen. Se Video her

“.. at vi, dvs den grønne bevægelse, tilstræber en kulturændring ifølge hvilken udryddelse af en skov vurderes mere foragteligt og forbryderisk end salg af børn i asiatiske bordeller.” Curt Amery, Bündnis90/Die Grünen i Magasinet “Natur”, Dec 1982, Side 42

“Spørgsmålet [om tyskerne vil uddø] kommer for mig længst ned på prioritetslisten, fordi det er mig – sådan som det her er blevet stillet – ligegyldigt.” Renate Schmidt, SPD und Bundesfamilienministerin, 14.3. 1987 i Bayerischen Rundfunk

“Moskeer vil blive en del af vores bybillede.” Angela Merkel, CDU und Bundeskanzlerin in der Frankfurter Allgemeine Zeitung, 18.September 2010

“.. for vi har egentlig intet retskrav på demokrati og social markedsøkonomi i al evighed..” Angela Merkel, CDU Forbundskansler

“Man kan ikke være sikker på, at det som siges før valget, også er det som virkeligt gælder efter valget !” Angela Merkel, CDU Forbundskansler (Kilde)

“Tysk nation, har jeg intet positivt forhold til – jeg ville ligefrem bekæmpe den.” Franziska Drohsel, SPD og tidligere formand for Jusos. Cicero TV.

“Vi har nået det punkt hvor de gamle nationalstaters monopol skal opløses. Vejen er besværlig, men det betaler sig at gå den.” Wolfgang Schäuble, CDU og forbundsfinansminister (Kilde: Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, 8.10.2011)

“Islam er en del af Tyskland.” Christian Wulff, CDU og forbundespræsident (tale ved 20-årsdagen for Tysklands genforening)

“Vi skal ikke glemme at hele det store projekt ‘Europæisk Enhed’ er nødvendiggjort af Tyskland. Det handler om at inddæmme Tyskland, så det ikke bliver til fare for andre. Det må vi ikke glemme her i dette land. Hvis De tror at dette, 65 år efter krigsafslutningen, ikke længere spiller nogen rolle, så er De helt galt afmarscheret. Det drejer sig hver eneste dag om dette.” Günter Verheugen, fhv. tysk EU-Kommissær 09.12.2010 til Maybrit Illner

“Det er slet ikke mere spørgsmålet om Islam hører til i Tyskland. Denne religion er allerede her og vil på sine steder udgøre mere end 50% af befolkningen under 45 år. De er en realitet man må indstille sig på.” Christian Lindner, FDP generalsekretær, April 2011

Cicero-citatet: ‘Den indre fjende’:

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra. En fjende foran porten er ikke lige så farlig, fordi han er kendt og fører sit flag, synligt for enhver.

Men forræderen bevæger sig frit indenfor bymuren hans diskrete hvisken sniger sig gennem alle stræder og kan tilmed fornemmes i regeringsbygningerne. Forrædderen optræder ikke som en sådan. Han taler fortroligt, har et tillidvækkende ansigt, benytter velkendte argumenter og appellerer til den misundelse som ligger dybt i ethvert menneskes hjerte.

Forræderen arbejder på at svække nationens sjæl. Han driver sit uvæsen om natten – hemmeligt og anonymt – indtil nationens søjler er undergravet. Han inficerer nationens politiske organer, indtil de taber deres forsvarskraft. Vær ikke bange for en morder. Frygt en forræder. Han er den virkelige pest ! “

Marcus Tullius Cicero * 3. Januar 106 v. Chr. † 7. Dezember 43 v. Chr

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Pakistan betyder “de renes land”, dvs. de rettroendes. MSM har givet hustorien et absolut minimum af opmærksomhed. Det lokale Rochdale News: Bangladesh Independence Day marked at Rochdale Town Hall. Et flag er kun’ et symbol, men det er uklogt at underkende symbolers betydning. DKA skriver: “Derfor har Danmark en flaglov, der gør det strafbart at hejse et andet flag end Dannebrog.” Måske var Anjem Choudary ikke så langt ude i hampen, da han sagde at “Islams Flag will Fly Over 10 Downing Street”. Han kalkulerede blot med de indenrigske landsforræddere i politiske og akademiske embeder, om hvem Cicero sagde: […]

trackback

[…] Man kan se nogle af den tyske venstrefløj slogans sidst i videoen: “Vi afskaffer Tyskland.” Man kan se mange andre citeret af Michael Mannheimer. […]

Machiavelli
8 years ago

Jeg glemtre at sige: tak for en fantastisk oplysende artikel.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

okay de er her nu.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Hvor er mine 2 indlæg??

hvad mener du? intet i filtret. *S

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Muslimer kan IKKE integreres, og derfor er udsagnet, om at alle mennesker er lige og at alle kulturer er lige gode, så skringende falske ideologiske udsagn, at man tror det er løgn. Alligevel er det journalistiske og politiske panser uigennemtrængelig for den sunde fornuft. Vi kan og skal ikke klasificere mennesker efter religion, hedder det stort set fra alle partierne bortset fra Dansk Folkeparti. Men selvfølgelig skal vi det, når folk fra somalia, Irak, congo ect. selv gør alt for at træde ud af rækken. Men alligevel strømmer indvandrerne fra kulturer i Afrika og Mellemøsten med vidt forskellige klansamfund, hvor… Read more »

NIels
NIels
8 years ago

Er vi ikke kommet dertil nu, hvor det er tid til at finde på løsninger? Hvad kan vi gøre, så længe folk vedbliver med at stemme på de samme forbrydere? Vi kan jo ikke trække dem ved håret. Det eneste håb er vel, at der sker noget i f.eks. England, som vil ud af EU. Måske kan det få andre til at tænke sig om.

Victor
Victor
8 years ago

Hvis tyskerne forsvinder, vil jeg savne dem. Lige så meget som mammutten, sabeltigeren og koppevirus.

Men jeg vil gerne lige have deres krigsskyld, inden de forlader den 3. sten fra solen…

PFEP
PFEP
8 years ago

Vad Egypten og for den sagens skyld, de fleste muslimske lande angår, er overbefolkningen en markør på Islams fremadskridende implosion, et religiøst og socialt sammenbrud der kommer at påvirke resten af verden som en human-tsunami med flere ofre i efterdønningerne end både WW1 og WW2 sammenlagt. Det sekulære vest burde allerede efter WW2, senest da Staten Israel skabtes, ha set hvad Islam havde for kurs og med magt elimineret denne til religion forklædte “isme”, der under historiens gang har mere blod på sine hænder end moderne tiders samtlige despotier. Desværre kan man ikke vride uret tilbage og de der lever,… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Välkommen till du sköna nya värld! Ännu en till som förstått vad “globalisering” innebär eller “flytande modernitet”. Jag kunde ha skrivit det själv. Men jag har inte kommit så långt än. Det förekommer som Tim Pallis skriver i hela västvärlden. Jag har tidigare refererat från mötet i San Francisco så de håller agendan strikt. Endast vi själva kan göra något åt saken. Ingen annan gör det åt oss. Det är ett gigantiskt folkmord av européer i hela västvärlden. Man anser sig tydligen ha varit/är så lyckosamma i sitt uppsåt att man inte längre döljer det något nämnvärt. Reinfeldt drar sig… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Jeg takker også, både steen og Kappelgaard og istemmer appellen til alle Danske om at læse og forstå koranen!

Hver eneste af de citerede tog fejl og de tager stadig fejl i dag. Alligevel bliver de ved med at komme med deres affærdigelser af hæderlige og ordenlige borgere når de lufter deres bekymringer.

Når vi ikke kan stole på at vores politikere arbejder for Danmark og vores journalister rapportere sandfærdigt kan vi kun stole på os selv.

Skåning
Skåning
8 years ago

Jag förstår ikke dette heller. Den tyske skam over det andre verldskrig burde vare over. Idage er det en modern nation som savner npget att skemmes för. De må vågne op.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Skåning

Det er mig evigt ligegyldigt hvordan tyskerne ser sig selv – ligesom svenskernes selvbillede også rager mig langsomt. Men de skal fandme ikke, gennem EU, trække os andre med ned pga. deres mindreværdsfølelser. De kan, for min skyld, lade sig æde op af islam, så længe vi andre bare kan lukke vores grænser for vanviddet.

Sov godt…

pk
pk
8 years ago

Arne von Kappelgaard.
Må jeg takke, Tak.

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
8 years ago

Må jeg supplere, med hjemlige citater samlet gennem årene: I København Kommunes Mangfoldighedsfestival ”Smag Verden” på Nørrebro i september 2012, meldte kommunen (Integrationsborgmester Anna Mee Allerslev) ud til Dansk Zionistforbund, at de ville anbefale ikke at møde op, og hvis de alligevel gjorde, at det var uden det israelske flag, og at de skulle medbringe vagter.At jøder for det meste blev chikaneret af herboende muslimer, blev først benægtet, senere blev der sagt: ”Det skyldes ikke deres muslimske baggrund, men bunder i ”uvidenhed”, ”frustation” og ”kedsomhed!” (Anna Mee Allerslev, i anledning af ”Smag Verden” (2012), og jødechikane i København januar/februar 2013.… Read more »

Voldposten
Voldposten
8 years ago

Tak for det flotte arbejde med at indsamle nyttige idioters horribiliteter, Arne! – Jeg har tilladt mig at indlemme dit værk i min egen citatsamling.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Tak til Arne-jeg kopierer også over til mine gne indsamlinger.

Peter
Peter
8 years ago

Allerede Cicero forstod faren: “En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra. En fjende foran porten er ikke lige så farlig, fordi han er kendt og fører sit flag, synligt for enhver.” Tilstanden for Tyskland og flere andre land i Europa er nok enda verre enn den situasjonen som Cicero her beskriver. For Tyskland og andre land kjemper jo ikke bare mot en egen fiende innenfra. Også den ytre fienden holdes ukjent. Det er jo nærmest straffbart å omtale eller definere den kultur som er i krig med Vesten.… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago

Tusind tak for en fatastisk artikel. Man kunne forsåvidt godt erstatte Tyskland med et hvilket som helst land eller Europa eller Vesten og hente citater ind fra de forskellige landes multikulturalister og kulturradikale. Vesten er fuldkommen opdelt mellem politisk korrekte rødgrønne snakkehoveder, som støttes af de store firmaers egoistiske forhåbninger – og en lille flok vågne og begavede bloggere, som håber på at få almindelige vælgere i tale. De støttes heldigvis af kulturkonservative partier. Men opsplittelsen og uforsonligheden imellem de delte er ganske uhyggelig og tegner ikke en fredelig fremtid. Det er nødvendigt, at sætte sig ind i hvad islam… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x