19
feb
Seneste opdatering: 20/2-14 kl. 1540
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Metropolitan Police have appealed for witnesses after a 22-year-old American student was left scarred in a bottle attack in East London on 17 June. Francesco Hounye from Florida had been in the UK for just three days when he was confronted and attacked at 00:20BST on Commercial Road near Brick Lane. Credit: YouTube/MetPolice. Telegraph, februar 2014

Overfaldet skete sidste år, og trods de gode CCTV billeder har politiet ikke pågrebet banden. Man ser hvordan den minut 0:27 støder på studenten med en øldåse i hånden, en kort diskussion øllen med en forvirret amerikaner, der ikke forstår den situation, han er havnet i, derefter går seks (6) mand løs på ham og tilføjer knivstik i ansigt og på kroppen, der har efterladt ham vansiret for livet. Han glemmer aldrig sit korte ophold i London og Europa. Hvilket land forrædderen og mangemillionæren Tony Blair har skabt. Det værste er, det lige så godt kunne være Stockholm, København eller Berlin.

Anthony Burgess forudså næppe i sin vildeste fantasi for 50 år siden, at hans fremtids voldshelvede ville komme til at bestå af religiøse fascister og brunskjorter importeret af Europas medie-over- og politikerklasse, og at der næsten kun er to slags politikere og journalister: Dem er ikke vil forsvare vestlig civillisation og deres egne landsmænd, og dem der ikke kan, selvom de ville. Deres budskab til dig er: “Forsvar selv dit liv og dit land, eller mist begge dele.” Politikere har jo desværre altid ‘visioner’, som foruden gode penge, få evner og nul erfaringer, lokker dem ind i politik. Deres vision for dig hed ultra-violence, de vidste det næppe selv, og nu vil de ikke vide det, fordi det er deres ansvar.

Rotterdam: Muslimsk kvinde åbner vinbar, dødstruet

The Moroccan entrepreneur Elou Akhiat (40) is being threatened with death because she opened a wine bar in Rotterdam this weekend. Akhiat is from a strict islamic family. Her father is an Imam. After an arranged marriage with a cousin went wrong, she decided to change course. Since then, Akhiat has been a passionate entrepreneur.She fulfilled a dream by opening her own wine bar, but the death threats she has received have put a damper on her initial excitement. NL,Times

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Re den hollandske vinbar så er jeg ved at være aldeles ligeglad med hvad muslimer mener. Om noget som helst. Jeg har INGEN respekt for deres dømmekraft eller særligt meget andet ved dem… De skal bare rette ind. Og det tror jeg så også de kommer til. Desværre på den anden side af en masse blod og tårer…

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Mads Holger slår til igen 😉 Den nye integrationsminister vil starte en folkevandring http://madsholger.blogs.berlingske.dk/2014/02/17/den-nye-integrationsminister-vil-starte-en-folkevandring/ Af Mads Holger 17. februar 2014 Med den seneste af regeringens utallige rokader spekulerer mange i, at RS-regeringen vil få en nemmere hverdag uden SF. Det er bestemt tænkeligt, mens udadtil man til gengæld må forvente større modstand fra både højre og venstre side af folketingssalen. Imidlertid er også ministerkabalen blevet lagt på ny, og mange i og omkring den danske folkekirke har prist sig lykkelige for at være sluppet af med den nu tidligere kirkeminister Manu Sareen med dennes voldsomt aktivistiske kirkepolitik, der for alvor… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago

Fy fasen vilken söt tjej, och vilken schysst inställning. All Hail! Det är precis den typen av initiativ som vi ska uppmuntra och som retar gallfeber på islamisterna.

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  Skåning

“Fy fasen vilken söt tjej, och vilken schysst inställning”
Ja, men hver gang jeg ser en muslim så tænker jeg på det kunne have været en dansker. Det her er også spild af vores landes naturlige resourcer, spild af vores handelskraft med udlandet via øget efterspurgsel på varer, spild af kultur, spild af tid.

Vi skal ikke gøre nogen sure med vilje med mindre det er via kunst/komik eller lignende temaer. Det er der ingen grund til. De skal slet ikke være i landet, men lad være med at falde ned på deres niveau.

intetnavntak_22
intetnavntak_22
7 years ago
Reply to  Skåning

Jeg må erkende at jeg altid har villet finde ud af hvad der sker hvis 20-30 mennesker tegner muhammed på samme tid og går ud med det til medierne?

får alle sammen vagter 24/7 eller vil folk finde ud af at indvandringen er anti demokratisk?

Det kan jo ikke holde i længden. Så bliver folk nødt til at tage det op jo.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x