2
mar
Seneste opdatering: 4/6-14 kl. 1856
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

http://www.britainfirst.org/, BRITAIN FIRST LAUNCHES DIRECT ACTION CAMPAIGN AGAINST MUSLIM GROOMING GANGS IN BLACKBURN + VIDEO. Her på bloggen anerkendes udtrykket ‘islamofobi’ som bekendt overhovedet ikke, uanset hvilken mullah der har opfundet det. England kæmper netop nu med en ny bølge af indvandreres (læs: muslimers) sexovergreb (læs: krigshandlinger) mod de indfødte mindreårige af hunkøn. Bare i februar i år i England:

 Shocking toll of child victims in biggest UK sex grooming ring reaches 80. Teenage girl victim of grooming gang ‘raped by 30 men in just six hours including father and schoolboy son’, Middlesbrough grooming: Trio jailed for child sex offences,Shocking report claims young Asian girls are being groomed for rape in Birmingham, Detectives investigating 50 ‘very serious’ child grooming sex cases in London.

Der er kort sagt ikke tale om en ‘fobi,’ men om en ganske almindelig krigserklæring. Jeg bekriger dig via din datter eller din søster, du gør enten noget alvorligt  ved det eller ingenting. Det hænger og dingler lidt bortset fra de selvtægtsmord der har været i Sverige, fordi retsstaten delvist har kapituleret over for det politikerstøttede anarki.

Vi forstår det ikke rent officielt. De er i krig med os, men vi er ikke i krig med dem. Ligegyldigt hvad, skal erklæringen havne på politikernes bord, den skal helst ikke afhandles på gadeplan. Politikerne lader som om, de ikke forstår den, for hvis de gjorde, var aben deres, og hvem vil være skyld i en krig? Islam er fuld af knævr og bulshitt, og de kan jo ikke gøre for det. Muslimsk vold er desværre helt naturligt, selvom det deværre smitter af på en stor del hæderlige muslimer, der er uden skyld i at islam generelt er forhadt i Europa af rent erfaringsbaserede grunde, ikke som visse muslimer bilder sig selv ind, fordi islam har en dårlig og uretfærdig presse. Den er slet ikke retfærdigt beskrivende nok. Islam har noget til gode.

Sagt med andre ord: Skal befolkningen opfatte sig som erklæret krig af visse indvandrere, eller skal de opfatte sig som krigserklærede af deres egne politikere? Spørgsmålet blæser endnu i vinden, og ingen ønsker et ligeud svar. Europæiske politikere kommer til at besvare spørgsmålet, eller dø en hurtig, naturlig død.

Den engelske og den svenske retsstat, og i en vis udstrækning også mange andre europæiske, har i årevis foregivet, at de har kontrol med situationen. Den kontrol har de mistet for længst. Den svenske og engelske stat kan ikke længere beskytte sine borgere. Enhver som orker,  kan verificere det på svensk hver eneste dag.

 Det er den erkendelse, som er ved at bundfælde sig i befolkningerne: Vi sørger selv for vores sikkerhed, og foragt for retsstaten og ikke mindst dens politikere følger med. Aner de selv dybden af, at deres vælgere ræsonnerer, at de har opsagt samfundskontrakten med dem? Ser de ned i afgrunden, som også er deres egen, eller lukrerer de på, at det endnu  tidligt?

Hvis man voldtager i Sverige, er der cirka 98 % chance for at slippe afsted med det. Hvis man myrder, er der omkring 60 % chance. Hvad vil en borger mon konkludere af det, hvad angår statsmagtens pålidelighed?

EDL, DF, FRP, PVV, FN, SD og UKIP er kun en overgang. Løser disse ikke indvandringens (islams) problemer i deres ‘window of opportunity’, eller forhindrer andre partier  dem i at løse dem,  overgår mandatet helt selvfølgeligt til andre kræfter, vi vil bryde os mindre om. Det er ikke i nogens interesse.

De ‘anstændige’ modstanderne mod disse partier og folkebevægelser, er samtidigt den største garant for en forværring af konfliktsituationen i Europa. Har de gjort sig det klart, eller vil de også betvinge naturlovene? En rigtig , voldelig, højrebølge, er den temmelig upåagtede fare, der lurer på Europa nu. Slår den igennem, kan politikerne glemme alt om at styre noget som helst, men de vil stadig bære skylden for resultatet, og de skal naturligvis drages personligt til ansvar. Kan man overhovedet skrive noget præventivt? Nej, min erfaring er, at man ikke kan skåne nogen for noget, man kan lige så godt tage på uendelig badeferie, som tro at man kan påvirke politikere med erfaringer.

Enoch Powell satte sig i 1977  ind i, hvordan politikerne tænker, de af dem, der tænker, og som kun lyver for andre, som det ligger i jobbeskrivelsen,  men ikke sig for selv:

My prospect is that politicians of all parties will say: “Well, Enoch Powell is right. We don’t say that in public, but we know it in private, and it will no doubt develop as, he says. But it’s better for us, to do nothing now, and let it happen, perhaps after our time, than to seize the many poisinous nettles, which we would have to seize, if we were at this stage going to attempt to overt the outcome. So let it go on, until a third of central London, a third of Birmingham and Wolverhampton are coloured, until the civil war comes. Let it go on. We won’t be blamed. We will either have gone,  or we will slip out from under somehow.”

Køln: Islamkritisk kardinal går af

The Vatican on Friday said the Archbishop of Cologne Cardinal Joachim Meisner, who has made controversial comments about Muslims, was stepping down from his duties as archbishop after reaching retirement age. In comments that were widely condemned, the 80-year-old Meisner last month told members of the conservative Neocatechumenal Way Catholic group: “Each of your families is easily worth three Muslim families for me”. Meisner has been archbishop of Cologne since 1989. German cardinal criticised for Muslim comments resigns, “En katolsk familie erstatter tre muslimske familier”, Kardinal Meisner: Streitbarer Kirchenmann geht, Umstrittener Kardinal Meisner nach 25 Jahren im Ruhestand

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
8 years ago

När kommer korståget?
När är nog nog?

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Boris Johnson om att låta socialtjänsten omhänderta barn som utsätts för radikalisering av islamistiska föräldrar:

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10671841/The-children-taught-at-home-about-murder-and-bombings.html

En passant får vi besked om att antalet radikala islamister i London som är “av intresse för säkerhetstjänsten” kan räknas i “the low thousands”. Det måste verkligen lugna alla britter.

Victor
Victor
8 years ago

EB har en historie om, at Langkær Gymnasium har fungeret som kadreskoling for århusianske islamister og syriensfrivillige…

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2228933.ece

Ved læsningen af den, slog det mig, at disse unge, efter alt at dømme, gik på grøn stue eller Mejsebedet, da politikerne første gang meldte ud, at radikaliseringen af muslimer måtte bremses….

Hædersmanden Thorkild Simonsen forsøgte allerede at råbe Borgen op i midten af 9oerne.

Siden er der ikke sket en skid.

Peter Andersen
8 years ago

Voldtægt af børn er den mest modbydelige handling mennesker overhovedet kan begå! Hvis ikke det kan få befolkningerne op på barrikaderne, så er slaget sgu tabt..!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x