3
mar
Seneste opdatering: 4/3-14 kl. 1805
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige kan ikke tåle mere berigelse, Billström er ‘fed up’

Dog ikke med at lade sine landsmænd masse-invadere år efter år, så de er fortrængt fra deres historiske arv gennem tusind år om kun en generation, men ‘fed up’ af at andre europæiske lande ikke forråder deres folk med samme ildhu som ham og Moderaterna.

Det var i grunden hans folk, der skulle være ‘fed up’ med ham, Reinfeldt og Löfven, men det får vi at se til valget den 14 september, om de virkelig vil have fire år til med en eller anden changering af syvpartiet. Det skulle desværre ikke undre mig. Foreløbig vil Tobias Billström have nogen straffet for ikke at være lige så store  landsforræddere som ham selv. Konkurrencen er ellers ret hård på området, og rigtig mange svenskere dominerer opløbsfeltet. Fra spidsen løber Cecilia Wikström, Cecila Malmström og jeg har lige glemt hvilke andre Cecilia’er og Ström’er.  Man kan aldrig få for mange Cecilia’er i politik, men giv mig hellere Aksel Sandemoses Felicia, hvis jeg må bede. Kvinder er gudskelov meget andet end kvindelige, svenske politikere, ellers ville jeg være blevet urimeligt gnaven og misantropisk i utide.

Swedish immigration minister asks European Commission to punish EU members that don’t share the burden of accepting refugees in accordance with bloc’s laws.

Last September, Sweden became the only European Union country to offer permanent residence to Syrians fleeing their devastated homeland. Now, strained by its own generosity, it is losing patience with what is calls a lack of solidarity from its European brethren. “Nine member states in the EU today receive 90% of all asylum applications annually but those nine states are starting to, well, become fed up,” Tobias Billström, Sweden’s immigration minister, said in an interview.Mr. Billström said he doesn’t buy the explanation from Italy and Greece that the financial crisis is preventing them from processing and accepting more refugees.

“A lot is said about economic difficulty, etcetera, etcetera,” he said. “Let’s not forget that a country like Italy is a [Group of 20 richest in the world] country.”

Italy and Greece have long maintained they do their best under strained finances, and it is unfair to expect them to shoulder EU migratory inflow simply due to geography.

Italy and Greece are among top receivers of EU funding for migration policy, getting a combined €230 million from the EU budget last year. Sweden, meanwhile, was given €31 million. Sweden Wants Rest of EU to Share Refugee Burden. Wall Street Journal log in

 “Throw Me Out and I’ll Kill 10 of You”

Dog-Killing Afghan Refugee to Swedes:

Sweden has a major Muslim settler problem and this video capturing the antics of an Afghan refugee threatening Swedish passengers has gone viral. A 23-year-old man from Afghanistan on a tram in Gothenburg launched a furious attack against Swedish passengers. The man said that the Swedes were “disgusting” and that he could kill ten Swedes “in seconds.”

The man states that he has a Swedish girlfriend. His girlfriend used to have a dog, but he has killed iy, says the man. “My girl is Swedish, she has a dog. I have removed her dog,” he says, and snaps his fingers.He complains also of the Swedish bureaucracy that forces him to “write lots of papers” just to get 7000 crowns. “Just wait. You have all your soldiers out there. All is out now. In 2014 the Taliban come back, the mujahideen are back. Allahu akbar!”

The 23-year-old explains that he has come to Sweden to stay. “If you throw me out, I will take ten lives here.” The angry Afghan’s existence is rendered unbearable even by Swedish drug policy. “You just drink your alcohol, but I can not smoke my ganja.” The man explains that he would go home to Afghanistan and join the war if it were not for his little sisters who would be able to be raped by the Swedes, whom he calls “disgusting”. According to the man, he is much stronger than the Swedes, whom he can easily kill. Daniel Greenfield inkl. video

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget herfra […]

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Hi Pat. Jeg synens du går taber dig lidt – er der noget galt? Om at nå sine mål – højt og lavt (?) Nogle mennesker har sat sig mål ” med livet,, andre har ikke. Dem, der lever efter målet; lever på/med “måletes betingelser. De andre lever efter naturens betingelser fra dag til dag på godt og ondt! Ude i Nepal havde jeg en aften den fornøjelse, at overhøre denne pragtfulde historie, om en frø, der havde sat sig som mål, at bestige verdens højeste bjerg! – Nuvel, sagde Far-frø: Hvis du nogensinde når til tops (…)? – Så… Read more »

LarsS
LarsS
9 years ago

For nogle er det først når lynet slår ned i deres egen baghave, at de henter brandslukkeren. En god bekendt af mig oplevede den tort, at hendes 18-årige søn helt uforvarende og uprovokeret blev slået ned til plukfisk af en horde frustrerede invandrerdrenge i den lille flække Fløng, udenfor Roskilde. Hun flegnede helt ud og forstod ikke hvordan det kunne ramme hendes søn (og hende), som begge altid havde været åbne og inklusive mennesker. Nå, men hun er i dag hard, hard, hard-core imod indvandring, og er vandret (spurtet, ville nogle sige) fra den politiske bløde og imødekommende venstrefløj, til… Read more »

machiavelli
machiavelli
9 years ago
Reply to  LarsS

Ja men det kommer også til at ske for multielskerne. Det er blot et spørgsmål om tid, for chancen stiger jo med antallet af indvandrere.

Robert R
Robert R
9 years ago
Reply to  LarsS

Du har fat i noget meget væsentligt, jeg har også længe troet, at når venstrefløjen og de radikales børn eller de selv bliver ramt, så vil der ske forandringer, men jeg har i flere tilfælde oplevet, at de gemmer sig bag, at man aldrig må generaliserer, bare fordi nogen angriber danske unge, så behøver det ikke være alle. Sandt nok men de enkeltstående tilfælde er efterhånden mange. Jeg tror desværre ikke der sker forandringer, men de vil vedblive at gå med skyklapper. Man kan efterhånden tro at venstrefløjen og de radikale elsker det multietniske samfund, mere end de elsker deres… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  LarsS

“Man kan efterhånden tro at venstrefløjen og de radikale elsker det multietniske samfund, mere end de elsker deres børn.”

Nej, de hader at se DF eller andre på højrefløjen få ret. Derfor er man selvfølgelig nød til at “nuancerer problemstillingen” og ikke komme til at “generaliserer” en hel befolkningsgruppe eller trosretning. Vi kender den sang til bevidstløshed. Tag bare idioten Peter Mygind, hvis unge indtil videre har fået bank af indvandrere to gange. Der er ikke en eneste der ikke længere er klar over sammenhængen, men de “andre” må bare ikke få ret!

Olav
Olav
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Jeg finner ikke link i farten, men mener å huske tilfeller der foreldre hvis barn kommer fra slike overgrep på verste måte, bedyrer at dette ikke må tas til inntekt for “fremmedfiendtlige krefter”.
Foreldrene til hun som ble funnet mishandlet og drept i Sverige, efter å ha gått av bussen en sen lørdagskveld, for eksempel.

Det begynner å bli lenge siden jeg første gang hørte “våre egne” forklokede promotere at vi vestlige selv burde få gjennomgå de overgrep vi gjennom våre forfedre hadde påført øvrige verden..

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Dansk dagligdag år 2010 og fremad – jeg har selv set noget lignede fra mit stuevindue for et par år siden, hvor en stor gruppe (15-20) af 10-12-årige(!) normløse indvandrerknægte opførte sig på samme måde ved at rage meget intimt på forbicyklende kvinder og unge piger på stribe, som de omringede på cykelstien og spærrede vejen for – endda ved højlys dag. Desværre var batteriet i mit kamera dødt den dag, for selv de gloriepudsende radigale godhedstosser samt naivisterne i Enhedslisten & SF ville have måbet og være rystet over for alvor at se de meget uhyggelige konsekvenser af deres… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x