4
mar
Seneste opdatering: 5/3-14 kl. 0046
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er nok bedst at befæste Gotland her 305 år efter Poltava. NATO kommer ikke: ‘Sweden can’t count on help from Nato’ Poltava i Ukraine, Google Maps. Sex og det latrinære er ikke det samme i Rusland, som i Sverige. Alle homoaktivisterne, der har haft så tralvt med Rusland, skønt homoseksuelle har det langt værre alle andre steder, ikke mindst under islams åg og terror, glemmer at tænke på, at Rusland har ligget i kommunismens dybfryser i 74 år. Den kommunisme mange af dem mærkeligt nok selv hyldede. Det hænger ikke sammen. Ukraine er MSM stof, jeg læser det, men jeg vil næppe gøre mig klog på det. Bemærk at svenske nationalister er rejst til Ukraine.

»Vi skider på din overfaldsalarm«

Er Sverige et demokrati? Formelt, ja, men det er rent teater, når man ser nærmere efter. Jeg har aldrig ment, at Sverige var et vestligt demokrati af indre tilbøjelighed og overbevisning. Sverige har mere til fælles med Putin og Krimtartarerne, end med Magna Charta. Roland Huntford skrev i sin bog The new totalitarians i 1971, at “Sverige ikke er en del af Norden, men en forlængelse af Sibirien.” Strindberg sagde det samme med andre ord i 1887, da han skuede over Sundet fra Skodsborg: “Asien börjar i Malmö.”  Det var også svenske vikinger, der etablerede Rusland (Roslagen).

Jeg har aldrig været nordligere end Gränna, så hvem ved, hvordan der ser ud rent åndeligt i Stockholm, andet end hvad man kan læse sig til på DN, SvD og SVT. Måske passer det totalitære islam i virkeligheden upp-Sverige rigtig godt. Måske er Bildt og Reinfeldt klogere, end det lige fremgår.

På de indre linjer er demokrati og ytringfrihed ganske uønsket, selvom der er borgere – dissidenter – der altid har udfordret den holdning fra Over-Sverige som f.eks. “Sverigeshaderne” i 50’erne og 60’erne, som i virkeligheden blot var kritikere af socialdemokratismens hegemoni, som for eksempel jura-professor Jakob W.F. Sundberg, der valgte ikke at emigrere som andre af kritikerne. Minnen från landet där den offentliga lögnen fått en svindlande omfattning

Den svenske stats bløde totalitarisme er på én og samme tid grunden til, at Sverige fosterer de bedste dissidenter i Norden, som at de fostrer de værste: Kvasi-nazier, nationalister og jødehadere. De aner ikke, hvor heldige de indtil videre er, kun at have Sverigedemokrater i parlamentet. Over-Sveriges censur har gjort alt for at gøde de værste kræfter, der overhovedet findes i landet, og de er ikke engang klar over det.

Sverige er et teaterdemokrati. Hvilket andet land ville ellers være sluppet afsted med, at forære 26 % af landet til andre folkeslag, med at få sine landsmænd til at financiere deres afskaffelse med milliardudgifter, og få dem til at lægge ryg til de tilvandredes mord, tyveri, vold og voldtægt? Intet ægte demokrati ville finde noget flertal for det, den svenske Riksdag tillader sig at gøre,  ingen fri presse ville understøtte det og lade det passere.

Eftersommerens valgkamp i Sverige kan blive blodig,  det er et fair gæt, at nogen kommer til at miste livet. Et papirdemokrati har naturligvis også sin egen Sturmabteilung at sætte ind mod opsætsige dissidenter, AFA og EXPO, der foruden statens financiering også har manistreammediernes diskrete opbakning. Man skal ikke tro, man kan havde et lovligt, demokratisk parti i Jönköping:

Två av anledningarna till att man har så få medlemmar är att man dels varit relativt osynliga under den senaste mandatperioden, dessutom tror Poulsen att de fall av skadegörelse och hot som förre ordföranden i SDU Jönköping blev utsatt för gör att folk inte vill bli medlemmar. Ulf Poulsen hoppas att SDU ska kunna komma igång igen efter höstens val. Sverigedemokraternas Ungdomsförbund lägger ner i länet

Mere svensk demokrati

Upprört när Åkesson besökte Dalarna

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan
Allan
8 years ago

Jeg vil blot gøre opmærksom på at når du skriver “socialdemokratismens hegemoni” accepterer du indirekte den marxistiske samfundsbeskrivelse.
Jf. http://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_hegemony

Jeg vil anbefale dig at bruge “dominans” i stedet.

Marcus_T
Marcus_T
8 years ago

Feudalstaten fornekter seg ikke. Røttene er dype.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x