4
mar
Seneste opdatering: 5/3-14 kl. 0046
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er nok bedst at befĂŠste Gotland her 305 Ă„r efter Poltava. NATO kommer ikke: ‘Sweden can’t count on help from Nato’ Poltava i Ukraine, Google Maps. Sex og det latrinĂŠre er ikke det samme i Rusland, som i Sverige. Alle homoaktivisterne, der har haft sĂ„ tralvt med Rusland, skĂžnt homoseksuelle har det langt vĂŠrre alle andre steder, ikke mindst under islams Ă„g og terror, glemmer at tĂŠnke pĂ„, at Rusland har ligget i kommunismens dybfryser i 74 Ă„r. Den kommunisme mange af dem mĂŠrkeligt nok selv hyldede. Det hĂŠnger ikke sammen. Ukraine er MSM stof, jeg lĂŠser det, men jeg vil nĂŠppe gĂžre mig klog pĂ„ det. BemĂŠrk at svenske nationalister er rejst til Ukraine.

»Vi skider pÄ din overfaldsalarm«

Er Sverige et demokrati? Formelt, ja, men det er rent teater, nĂ„r man ser nĂŠrmere efter. Jeg har aldrig ment, at Sverige var et vestligt demokrati af indre tilbĂžjelighed og overbevisning. Sverige har mere til fĂŠlles med Putin og Krimtartarerne, end med Magna Charta. Roland Huntford skrev i sin bog The new totalitarians i 1971, at “Sverige ikke er en del af Norden, men en forlĂŠngelse af Sibirien.” Strindberg sagde det samme med andre ord i 1887, da han skuede over Sundet fra Skodsborg: “Asien börjar i Malmö.”  Det var ogsĂ„ svenske vikinger, der etablerede Rusland (Roslagen).

Jeg har aldrig vÊret nordligere end GrÀnna, sÄ hvem ved, hvordan der ser ud rent Ändeligt i Stockholm, andet end hvad man kan lÊse sig til pÄ DN, SvD og SVT. MÄske passer det totalitÊre islam i virkeligheden upp-Sverige rigtig godt. MÄske er Bildt og Reinfeldt klogere, end det lige fremgÄr.

PĂ„ de indre linjer er demokrati og ytringfrihed ganske uĂžnsket, selvom der er borgere – dissidenter – der altid har udfordret den holdning fra Over-Sverige som f.eks. “Sverigeshaderne” i 50’erne og 60’erne, som i virkeligheden blot var kritikere af socialdemokratismens hegemoni, som for eksempel jura-professor Jakob W.F. Sundberg, der valgte ikke at emigrere som andre af kritikerne. Minnen frĂ„n landet dĂ€r den offentliga lögnen fĂ„tt en svindlande omfattning

Den svenske stats blÞde totalitarisme er pÄ én og samme tid grunden til, at Sverige fosterer de bedste dissidenter i Norden, som at de fostrer de vÊrste: Kvasi-nazier, nationalister og jÞdehadere. De aner ikke, hvor heldige de indtil videre er, kun at have Sverigedemokrater i parlamentet. Over-Sveriges censur har gjort alt for at gÞde de vÊrste krÊfter, der overhovedet findes i landet, og de er ikke engang klar over det.

Sverige er et teaterdemokrati. Hvilket andet land ville ellers vÊre sluppet afsted med, at forÊre 26 % af landet til andre folkeslag, med at fÄ sine landsmÊnd til at financiere deres afskaffelse med milliardudgifter, og fÄ dem til at lÊgge ryg til de tilvandredes mord, tyveri, vold og voldtÊgt? Intet Êgte demokrati ville finde noget flertal for det, den svenske Riksdag tillader sig at gÞre,  ingen fri presse ville understÞtte det og lade det passere.

Eftersommerens valgkamp i Sverige kan blive blodig,  det er et fair gÊt, at nogen kommer til at miste livet. Et papirdemokrati har naturligvis ogsÄ sin egen Sturmabteilung at sÊtte ind mod opsÊtsige dissidenter, AFA og EXPO, der foruden statens financiering ogsÄ har manistreammediernes diskrete opbakning. Man skal ikke tro, man kan havde et lovligt, demokratisk parti i Jönköping:

TvÄ av anledningarna till att man har sÄ fÄ medlemmar Àr att man dels varit relativt osynliga under den senaste mandatperioden, dessutom tror Poulsen att de fall av skadegörelse och hot som förre ordföranden i SDU Jönköping blev utsatt för gör att folk inte vill bli medlemmar. Ulf Poulsen hoppas att SDU ska kunna komma igÄng igen efter höstens val. Sverigedemokraternas Ungdomsförbund lÀgger ner i lÀnet

Mere svensk demokrati

Upprört nĂ€r Åkesson besökte Dalarna

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan
Allan
10 years ago

Jeg vil blot gĂžre opmĂŠrksom pĂ„ at nĂ„r du skriver “socialdemokratismens hegemoni” accepterer du indirekte den marxistiske samfundsbeskrivelse.
Jf. http://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_hegemony

Jeg vil anbefale dig at bruge “dominans” i stedet.

Marcus_T
Marcus_T
10 years ago

Feudalstaten fornekter seg ikke. RĂžttene er dype.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x