7
mar
Seneste opdatering: 7/3-14 kl. 1959
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

When he has given sleep to those he loves, Behold, children are an inheritance of the Lord, A reward, the fruit of the womb.

Salmerne fra Nisi Dominus blev først så sent som i 2003 identificeret som værende af Antonio Vivaldi.

»Hen dansede bare«

En flerfaldigt prisbelönad filmare togs på bar gärning när han köpte sex av en transexuell prostituerad. En polis såg allt genom ett sovrumsfönster – och grep mannen, som erkände direkt.

Filmaren greps när han kom ut vid halv nio tiden på kvällen. Den prostituerade, som kallades som vittne, uppgav att det handlade om köp av sexuella tjänster, men hen hävdade att polismannen sett fel och att hen bara dansade mot den nakne filmarens kropp. Båda parterna uppgav att de kom överens om att filmaren skulle betala 1500 kronor för att träffa den prostituerade i 30 minuter. Filmaren släpptes samma kväll. Påföljden blev 28.500 kronor i böter. Prisbelönad filmare dömd för sexköp.

Det er denne groteske svenske lov, EU parlamentet nu har anbefalet med et flertal. Ikke bare skal politifolk så ligge ude om natten og kigge ind af folks soveværelsesvinduer, flere af de svenske madammepartier vil også have, at svenske mænd skal retsforfølges for at gå til prostituerede i udlandet, hvordan de så vil håndhæve det. Skal man have fodbøje med kamera og GPS på for at få lov at forlade landet? Hvad med svenske kvinder, der køber sex i Gambia, er de også ofre for den verdensomspændende mandschauvinisme?

 Leif GW skønnede forleden i Veckans Brott at der er ti millioner sexkøb i Sverige om året, loven har altså ingen som helst effekt der kan tilfredsstille moraltanterne, andet end muligvis den rene hævn og terror mod folk, der har et ikke statsanerkendt kønsliv. Folk sælger og køber alligevel, som det passer dem, men  28.500 kr. for et knald med en hen, forekommer lige i overkanten. Det er cirka 70 gange markedsprisen i Beirut og Manilla, og så ville rejsen endda være inkluderet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
8 years ago

O.K: Jeg glæder mig – rejs vel
og pas på der ud -Keep smiling!

Ördög
Ördög
8 years ago

Bilal Philips kommer till Finland i slutet av mars, på inbjudan av samfundet Helsingin Muslimit (Helsingfors muslimer). På grund av all den “rasistiska” post som samfundet fått, uppger man inte var karlen ska predika. Intresserade åhörare ska förhandsanmäla sig på föreningens webbplats, cirka en vecka före Philips ankomst får de veta var framträdandet ska ske.

http://hbl.fi/nyheter/2014-03-07/577706/beryktad-muslimsk-predikant-till-finland
http://tundratabloids.com/2014/03/finnish-authorities-keeping-quiet-on-muslim-hate-preacher-sheik-bilal-phillips-due-to-speak-in-finland.html

H B
H B
8 years ago

Så träffande i sak och underhållande formulerat om det svenska dårhuset.
Stort tack för att ni håller ett öga på oss som tvingas framleva våra dagar mitt i skiten.

Marit
8 years ago

I Norge har vi en ganske schizofren sexkjøpslov. Det er fullt lovlig å selge, men forbudt å kjøpe. Dette forbudet mot nordmenns sex-kjøp gjelder i HELE VERDEN. En FRP-politiker (hvem ellers ? !) var i Riga med en gruppe partifeller. Der gikk han på et massasjeinstitutt. Det han ikke visste, var at TV2 hadde fulgt etter ham, og viste film på TV for hele det norske folk om hvilket umoralsk menneske han var. Mannen ble dømt, og måtte betale en bot, i tilleg til å bli nærmest unisont fordømt av PK og politiske motstandere. Noe annet med en AP-politiker som… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago

Lige hvad jeg tænkte ville ske, det sker; Hvis tallene passer altså. Problemet med at gøre det ulovligt at købe sex er, at handlen flytter et andet sted hen. Voldtægts statistikerne er direkte overrepræsenterede af at gøre det ulovligt. Sverige har verdens 2 flest voldtægter, jeg ved de har ændret hvad der definerer det men Sverige er tilfældigvis også de eneste der har ændret meningen af voldtægt. Den eneste effekt, en meget ‘brutal’ effekt. Som kommer ud af det svenske system som det er nu. Er at systemet er så fremmedgjordt for folk. At de ikke kan se hvad giver… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Hvem er denne “filmare”?

Jeg mener, nomalt bliver folk jo hængt ud, men altså ikke i dette tilfælde. Der vel tale om en trofast støtte af selvmordsprojektet “multikulti”.

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago
Reply to  Hans Und

En Svensk kommunistisk politiker (det er de næsten allesammen) blev også filmet, mens han havde sex med en prostitueret. Af en eller anden grund blev hans identitet ikke afsløret, han blev censureret i videoen.

Det var vidst nok en lokal politiker. Det er stadig dobbelt moralsk at have en så radikal/social/kommunistisk politik (censur/ulovlig prostitution) hvis man ikke kan overholde den.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x