7
mar
Seneste opdatering: 7/3-14 kl. 1850
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 07-03-2014 011135

SVT’ Debatt hvor man bør stå på minut 30:27, hvor Gunnar Sandelin kommer på. Han burde have haft hele programmet, ligesom når Kasper Støvring får 40 minutter på Deadline 2 sektion. Dets koncept er en fuldstændig jouralistisk fiasko for enhver informeret demokratisk debat, det er børneteater.

Aftonbladets Jan Helin viser hvilken glat intellektuel bedrager og politisk luderkarl han er, han ‘kan ikke huske’ sin egen avis’ anmeldelse af Sandelin og Arnstbergs bog. Det kan vi her med naziillustratison og det hele: Samma gamla rasism fast i ny rapport. Helin skal vænne sig til internet, det er kommet til Sverige for femten år siden meget mod hans og hans hallicker vilje, for nu kan folk interessere sig for sandheden, og for ikke Aftonbladet.

Fra Lotta Gröning falder der enkelte guldkorn. SVT Debatt have kunnet vare seks minutter, hvis det ikke skulle have spildt vores tid. Nu bliver resten en eksponering af et land, der fumler rundt som en børhehave ude af stand til at tale om eller løse de aller enkelte problemer. Der skelnes ikke mellem væsentligt og uvæsenligt, derfor kan man gøre som jeg: Drop TV. Det er et antropologistudie af fortabte indfødte. Send Margaret Mead for at måle deres kraniestørrelser og teste noget parapsykologi.


Hvem er de virkelige ekstremister i Sverige?

Svenske politikere og statistiker plejer at sige, at vi er kun på 3 pladsen blandt asylmodtagere i Europa efter Frankrig og Tyskland. Hvad der og deres poltikere og medier aldrig gengiver over for befolkningen er, at Sverige tager imod 8 gange så mange asylansøgere pr. capita som Tyskland og 12 gange så mange som Frankrig? I hvilken konvention står det, at Sverige skal gøre det, og hvorfor siger de ikke sandheden til deres befolkning, hvis den er så nobel?

Mit gæt er, at deres motiv er et andet ned godhed. Ellers ville der ikke være væltet hundredetusinder ind i Sverige, som ikke har asylgrund og som ikke kan identificere sig. Sverige er det det store udsalg (REA) for enhver liebhaver. De betragter simpelhen nationen som det største af onder, og de er  i  færd med at afskaffe den så hurtigt, at enhver protest imod det kommer for sent, men de er ikke mandfolk nok til at  sige det lige ud. Det er alligevel snart et etableret faktum, og så kan Svenne jo altid diskutere det lige som han er vant til at diskutere spørgsmål, der er afgjort af klogere personer forlængst. Man argumenterer ikke imod virkeligheden, uden at være lidt grinagtig, og det er Svenne jo i deres øjne. Når det går rigtig galt, og det gør det, vil eliten sige: “Det er ikke vores skyld, Svenne ikke var moden til vores visioner. Vi tager vores millioner og stikker til Sinapore eller Cayman Islands.”

Man kan se på den røde kolonne, at Norge endnu er i tvivl om hvorvidt de skal nøjes med at give Oslo væk til den 3 verden,  som allerede er sket, eller om det skal fortsætte med at give hele landet i U-landsbistand, som svenske politikere. Vi får se hvor de fire korpulente partiledere havner, men der er jo pæne mennesker, så de vælger nok den svenske folkegave til den 3. verdens trængende.

De danske politikere har ikke været meget klogere, de har bare talt kvadratmeter og set, vi har et land, der ikke kan blive meget mindre, og hvor folk begynder at skændes for alvor. Deres hovenhed, uvindhed og forrædderi, har været nøjagtigt det samme, men virkeligheden har til en vis grad frelst dem fra sig selv. Der er selvfølgelig også dem, der har været så forudseende at dø, med Svend Auken som en af de vigtigste. Overskurken Gammeltoft Hansen er dog endnu dennesides, og der er ingen der vil forhindre ham i at dø i synden. Kun historien kan indhente ham, han vil forlade dette liv som an honourable man.

1-Indspilning i fuld skærm 07-03-2014 022450 2-Indspilning i fuld skærm 07-03-2014 022410

SVERIGES EXTREMA INVANDRINGSPOLITIK

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Ja det er helt grotesk. Alene i Malmø er er 40% indvandrere. Byen er et multikulturelt vanvid, skal jeg hilse og sige, og det har jeg fra et familiemedlem, da min far er svensker. Byen kan heller ikke klare sig økonomisk og får miliard tilskud fra Staten.

Men når alt dette er sagt, så får politikerne lov til at fortsætte deres vanvid med demokratisk tilslutning. Så jeg er kold over udviklingen. De ligger som de har redt.

Peter Andersen
8 years ago

Iflg. det diagram er der kun éen ting at gøre. Man må jo emigrerer til Finland. De har ligeså meget plads som Sverige og Norge og Helsingborg er en smuk by, både vinter og sommer. Desuden taler de glimrende elgelsk og har masser af penge.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Helsingfors selvfølgelig…

Marit
Marit
8 years ago

Man kan ikke annet en å synes synd på svenskene. Stakkars folk, som har en slik gruppe av knehøner som “elite”. Der står de og konkurreser om hvem av dem som er “flinkest” til å lyve for det svenske folket ! Ynkryggar, heter det vel på svensk. Pinlig ! Hvordan kunne et tidligere ærlig og redelig folk synke så dypt ned i fornektelse av virkeligheten ? Har de oppfunnet en ny type “religion”, eller er de angrepet av en kollektiv psykose ?
Hvordan skal dette gå ? Uendelig tragisk.

Ludvig
Ludvig
8 years ago

SVT:s debatt igår är,som du säger Steen, värdig att bli föremål för en antropologisk studie.Hur kan ett företag i allmänhetens tjänst uppföra sig så skändligt utan att en folkstorm utbryter? Gunnar Sandelin står i praktiken ensam som försvarare av yttrandefriheten mot verkställande direktören för SVT Eva Hamilton,verkställande direktören för SR Cecilia Benkö, chefredaktören för Aftonbladet Jan Helin. Expressens Lotta Gröning (socialdemokrat och därtill anständig)får det svårt i den samlingen. Programledaren Kristina Hedberg är ett kapitel för sig; alltid oförmögen till opartiskhet skall hon dessutom denna gång vara opartisk inför sin högsta chef:Hamiltonskan. Nästan slagrörd efter denna parodi på debatt,blev det… Read more »

Skræp
8 years ago

Overskurken Gammeltoft Hansen er dog endnu dennesides, og der er ingen der vil forhindre ham i at dø i syndes. Kun historien kan indhente ham, han vil forlade dette liv som an honourable man.

Eller som en strengt straffet mand. Se http://www.opgoer.dk/skamstøtten

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x