12
mar
Seneste opdatering: 8/6-14 kl. 0753
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Volvo stoppar Åkessons besök, Läkare stoppade Åkesson – för patientsäkerheten

Svenske radikale: stik en nazi – voldtag hans børn

“Stik en Nazi ned og voldtag hans børn”. Sådan stod der på klistermærker, der blev sat op i Sverige for nyligt, af den venstreradikale gruppe, Antifascistisk Aktion. Den “nazi” i citationstegn, dette var vendt imod var slet ikke nazist, men derimod Thoralf Alfsson, medlem af Sverigedemokraterne, der politisk ligger på linje med Dansk Folkeparti. P 1 Svenske venstreradikale: stik en nazi – voldtag hans børn, 17:47 (indslag 11)

Man går alligevel glip af noget, ved aldrig at høre  P 1. Tom Carstensen laver journalistik igen. I går tørrede Uriasposten fuldstændig gulv med Ekstra Bladets såkaldte journalistik, ved at behandle knivstikkeriet i Malmø journalistisk seriøst: Nationalsocialister angrebet af venstreradikale, forsvarede sig med knive – EB: ‘Nazi-angreb’ mod ‘unge’. Ekstra Bladet var Danmarks vigtigste avis i under Victor Andreasen og Svend Ove Gade,  men har nu mistet enhver eksistensberettigelse. P 1 var også et vigtigt, elitært kulturprogram, men det er nu 25 år siden.

Jeg var selv i Malmø offline, men ikke på Møllevången midt om natten. Man færdes ikke frivilligt på gaden noget sted i Malmø om natten, med mindre man er en adrenalinafhængig krigsfotograf og helst ifølge med flere, hvoraf nogle er bevæbnede. Information mener i dag helt rigtigt, at 2014 bliver den politiske volds år i Sverige, men den diskvalificerer sig selv ved at læne sig tungt op ad den venstreekstreme interesseorganisation EXPO, hvis ‘forskning’ af uransagelige grunde støttes af den svenske stat.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils Svendsen
Nils Svendsen
8 years ago

Er oppfordring til kriminelle aktiviteter som knivdrap og voldtekt av barn lovlig i Sverige? Hvis ikke er det grunn til politianmeldelse.

Det er også grunn til å anmelde dette til diskrimineringsombudet, da dette er oppfordring til drap og voldtekt av en begrenset politisk gruppe i samfunnet. Sverige innvilger faktisk asyl for utlendinger som risikerer slike trusler og handlinger basert på sine politiske oppfatninger.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Rystende. Sverige ligner mere og mere et diktatur. Systemets behandling af Åkesson er et demokratisk samfund uværdigt. Men Sverigedemokraterne må gå mere i offensiven vedr. den udemokratiske udvikling.

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  Machiavelli

SD_ledningen balanserar på en knivsegg.

Är strategin att man genom att “sitta stilla i båten” ska få makten att avslöja sig så pass att fler inte längre kan låta bli att vakna till?

Ett farligt spel.
Möjligen har det fungerat någorlunda hittills.
Men hur länge,innan risken för backlash blir verklighet?

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Ludvig

Det er ligegyldigt hvad SD gør. Etablissementet har allieret sig med en taberkultur, som alligevel vælter læsset før eller siden..!

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

“Ekstra Bladet var Danmarks vigtigste avis i under Victor Andreasen og Svend Ove Gade, men har nu mistet enhver eksistensberettigelse.” Nej!nej! Der er ingen, der kan konkurre med Ekstrabladet. Hvem skal ellers fortælle om ” Puttes ‘fjams’, der vandt prisen eller blive overbevist om, at “Cathrines bryster er gode”. Som min gamle intelligente far altid sagde, når han var færdig med en skarpsindig artikel: “Så nu skal vi se på godterne”, og hev en sjofel pornoside frem. Jeg forstod ham ikke, men der er heller ikke noget at forstå. Det er derfor livet er kompliceret: Tilværelsen skal ikke kun “forstås”,… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x