12
mar
Seneste opdatering: 13/3-14 kl. 0225
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 12-03-2014 160829Det välrenommerade danska förlaget Trykkefrihedsselskabets Bibliotek/The Free Speech Library ger nu ut sin första bok på svenska. Detta sker i samarbete med Dispatch International. Boken innehåller ett stort urval av författarnas bästa alster från tidningen Dispatch International och ämnesvalen spänner brett över olika samhällsfrågor.

Läs om Malmö – hatets stad, det immigrations-industriella komplexet, politikerna, mainstreammedierna och kulturelitens misslyckanden och deras samarbete med vänsterextrema organisationer, om islamisering och sharia, Sveriges upplösning och urspårning, hoten från den iranska mullokratin, totalitära tendenser inom Svenska kyrkan, rabiat feminism och mycket, mycket mera.

Mäktiga intressen har gjort allt för att stoppa Dispatch International. I ett grundligt förord beskriver Maria Celander tidningens uppseendeväckande och dramatiska historia med allt den fört med sig av rasismanklagelser, hackerangrepp, försök att kartlägga tidningens prenumeranter och förstöra betalningssystem, våldsamma överfall och till och med mordförsök. Än har de inte lyckats – och du har nu en enastående chans att förvärva denna banbrytande bok.

Sagt om Farliga ord

“Ord är ett mäktigt vapen. Ord kan avslöja. Ord kan ljuga och mörklägga. Ord kan frigöra eller förtrycka. Språket, orden, är ett av den politiska maktens mest kraftfulla maktmedel. I ett totalitärt samhälle är sanna ord farliga. Sverige är till formen fortfarande en demokrati, men de sanna orden lever i ett alltmer fientligt klimat. Yttrandefrihetens fiender utgörs i dag inte bara av den politiska makten, islam och våldsvänstern. Även journalisterna har gjort sig till de sanna ordens fiender.

’Dispatch International vägrar att spela med i denna fars. I den här tidningen ska vi skriva sanningen. Sedan får det bära eller brista’, skrev Lars Hedegaard i tidningens första ledare den 30 augusti 2012.

När han och Ingrid Carlqvist bestämde sig för att starta Dispatch International visste de att de skulle möta hårt motstånd, inte minst från sina egna kolleger. Men de visste inte att en av dem skulle utsättas för mordförsök och att båda två år senare skulle bo i skyddat boende. Så farliga är de sanna orden i dag. Läs dem medan vi fortfarande har tillgång till dem.” – Julia Caesar Författare och kolumnist på Snaphanen

”Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Dessa ögonvittnesskildringar och reflektioner från ett land och en demokrati i fritt fall skrämmer mig mer än science fiction. Men de ger samtidigt en känsla av att inte alla svenskar marscherar i takt mot politisk och moralisk likriktning, inbördeskrig och katastrof. Kom inte och säg att ingen varnade dig.”– Mikael Jalving – Dansk historiker och författare till Absolut Sverige: Ett land i förändring (2012)

Farliga ord. ISBN 978-87-92417-27-5. 168 sidor. SEK 149,00 (fram till 2 april, därefter SEK 195,00). Utkommer 7 april. Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaard: Farliga ord är “mer skrämmande än science fiction”

“Tror ni att det har hänt?”

Jeg har fået tilsendt fra Hammerdal, en lille by i Nordsverige. Skribenten er bekendt, men anonymiseret:

“I byn Hammerdal hände något fruktansvärt natten till i söndags. En ung kvinna var på hemväg från en fest. Hon gick själv, som man alltid har kunnat göra i Hammerdal. Oftast har man fått lift med någon som passerat. Så inte i detta fallet. Kvinnan blev förföljd och ikappsprungen av 4-5 unga män, av den avskyvärda sort som jagar i flock.

Strömsunds kommun har beredvilligt öppnat armarna för främst muslimska uzbeker, bland annat den kände imamen som utsattes för ett mordförsök i Strömsund, förmodligen på order från Uzbekistan. Strömsunds uzbeker tillhör främst den salafistiska läran inom islam.

Alltnog, den hungriga vargflocken brottar ner den stackars flickan i snön vid vägkanten och våldtar henne brutalt. Alla fakta finns inte på bordet än, men flickan är kvar på sjukhus och det talar för sig själv. Hela Hammerdal vet att förövarna finns i invandrargruppen.

En liten lokal nättidning,Affärsnyttnor har lyckats intervjua polischefen som faktiskt delgett oss att förövarna är 4-5 stycken 15-24 år och av utländsk börd! Oj, vad han kommer att få pisk för det…

Länets tidningar Östersunds-Posten och Länstidningen har sent omsider haft en liten notis, men som snabbt, mycket snabbt förvandlats till “ickenyhet”. En av tidningarna skrev från början den “påstådda brottsplatsen”. Kommentarer togs självfallet inte in, men de lästes, för “påstådda” ändrades snabbt till “utpekade”.

Tänk att det går att skriva spaltmeter om en avskyvärd våldtäkt i Indien, lite grann om en avskyvärd våldtäkt i Mariannelund och ingenting om en avskyvärd våldtäkt hos “grannen”. I Hammerdal råder lynchstämning, och hade det varit min dotter som varit offer hade jag gärna tagit något decennium på statligt hotell.”

Slut citat. Jag letar upp vad Östersunds-Posten skriver och hittar det här: Inga spår efter gruppvåldtäkt. Artikeln slutar med att den kvinnliga reportern Maria Lindholm frågar polisen: “Tror ni att det har hänt?” – “Det är svårt att säga. Men det är en redig redogörelse.”

Samme dag skriver tildligere vicestatminister Maud Olofsson en oprørt kronik om voldtægtsepedemien i Sydafrika: Skammen som får fortsätta Hvor mange voldtægter af svenske kvinder er Olofsson direkte medskyldig i? 200.000? 500.000? (6000 anmeldte om året gange ti, mørketal = 60.000 om året x Olofssons ti år = 600.000)

Skriv om det, Olofsson! Sydafrika klarer sig nok uden din skinhellige harme. Det ligger givetvis udenfor Olofssons forestillingsverden, at svenske ofre en dag vil gøre personligt op med deres politiske forbrydere. Vi får se. SÄPO bliver en boomende branche.  Invandrare misstänkta för gruppvåldtäkt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

“Det välrenommerade danska förlaget Trykkefrihedsselskabets Bibliotek/The Free Speech Library ger nu ut sin första bok på svenska.”

Hyklerne i Tryggefrihedsselskabet skulle hellere udgive min bog Humanismens elendighed.

Ludvig
Ludvig
8 years ago

“Kom inte och säg att ingen varnade dig” manar Mikael Jalving – men tyvärr, det är just vad miljontals svenskar kommer att göra när de till slut brutalt väckts ur den förnekelsens koma där de nu befinner sig, “glatt” konsumerande lögnerna de matas med av sina medier från Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Sydsvenskan till SVT, SR etc., etc. i all oändlighet. De visste inte, de litade på sina medier, det var ju tryggast så. De ville inte tänka själva, de ville tänka rätt, som makten – vare sig det var politiker eller politikernas hantlangare journalisterna – lärde dem, dag in… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  Ludvig

A pro pos:

Nyheder med tårnhøj, men uomtalt muhammedfaktor; fra de danske skolelæreres fagbld:

http://www.folkeskolen.dk/541761/to-ud-af-tre-laerere-overvejer-at-skifte-branche-

http://www.folkeskolen.dk/542037/i-sverige-har-tusindvis-af-laerere-stemt-med-foedderne

Den undersøgelse der refereres til er tilsyneladende IKKE lagt på nettet. Hvorfor mon?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ny YouGov-måling 😀 – måske nok lige lovligt positiv over for DF,
men det er nok tegn på en tendens og sjov læsning alligevel.

http://www.b.dk/berlingskebarometer

S: 17.6 ( De 10-12 % truer nu kraftigt i horisonten 😉 )
B(R): 6.6 (!)

O(DF): 24.1
V: 27.2

Bemærk også, at DF + V har absolut flertal iflg. denne måling med 51.3% (!!!)

Santor
Santor
8 years ago

@ “Tror ni att det har hänt?”

Det er den brutale virkelighed Svenskerne må leve med. Gad vide om det er ondskab eller uvidenhed?

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago

Vad är det för människor som styr mitt en gång fina hemland? Varför kan dem inte få stop på dessa våldtäkter? Och när skall svenska kvinnor och flickor lära sig att ni kan inte vara ute ensamma på kvällarna längre?

Marit
8 years ago

Det er alvorligere enn at svenska flickor ikke kan være ute uten mannlig følge lengre. Svenskene kan snart ikke være i Sverige i det heletatt, Utflyttad svensk.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x