13
mar
Seneste opdatering: 22/3-14 kl. 0746
1 kommentar - Tryk for at kommentere!


Se Ezra Levant: Tale i Trykkefrihedsselskabet, 1.3.2014 og Freedom award, off to Copenhagen, in court monday

Kunstneren Firoozeh Bazrafkan i netstrømper og bedetæppe

Firoo skal nok være glad for, hun ikke ved et tilfælde valgte at blive svensker. En samlet, ortodoks femi-muhammed-lobby havde knust hende. Hvis der er nogen, der står sammen i svensk politik, er det HBTQ forskerne og politikere og Profeten. “Ingen netstrømper på vore gader,” messer de svenske revolutionsgardister.

Firoozeh Bazrafkan er hovedperson i denne uges udgave af Ekstra Bladets reality-show ‘Paparazzi’, og den 31-årige debattør er ikke den blufærdige type.Det fik seerne at se, da hun torsdag eftermiddag foran rullende kameraer poserede i stilletter og pivfrækt undertøj på et bedetæppe. Seancen var en del af en kunst-happening, og du kan se eller gense den dristige fotosession i klippet herover artiklen. Følg Firoozeh Bazrafkan LIVE her

Ta inn hele skjermen 13.03.2014 175038 Ta inn hele skjermen 13.03.2014 175153

The topless Muslim model from Americas controversial new ad

De er sgu’ ikke til at holde nede, de kvinder. Venstrefløjens nye, langskæggede venner må bruge vold. Den traditionelle, nordiske feminisme er et fuldstændigt agterudsejlet relikvie, der hører hjemme på Madame Tussauds vokskabinet.

topless

EXCLUSIVE: ‘I was fully comfortable with the photo shoot’: Meet the topless Muslim model from American Apparel’s controversial new ad

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
8 years ago

Pussy Riot Light.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x