13
mar
Seneste opdatering: 22/3-14 kl. 0746
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Immigrants have cost the tax payer over £140 billion since 1995

140 mia pund = 1.251 mia. DKK.

Migrants have cost the Exchequer £140billion since the mid-1990s – more than £22million a day – it was claimed yesterday. A new study starkly contradicts Left-wing claims that immigration helps to cut taxes. Think-tank MigrationWatch has responded to another study – given substantial coverage by the BBC last year – which purported to show that immigrants made a contribution of £25billion to the public purse between 2001 and 2011. How immigrants ‘have cost Britain £140bn since 1995’: Study contradicts claims immigration helps to cut taxes

Commenting, Sir Andrew Green, Chairman of Migration Watch UK, said :

“Our report finally disposes of the immigration lobby’s oft repeated claims that immigration reduces our tax burden. The total cost is high and increased dramatically between 1995 and 2011, providing no compensation for the overcrowding of this island which we are experiencing, largely as a result of immigration.”Immigrants have cost the tax payer over £140 billion since 1995

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
XY
XY
8 years ago

Pat Condell ger en makalöst skarp reflektion av västerlandets kryperi för islam och den enkelriktade “tolerans” och självcensur som egentligen är manifestationer av rädsla.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Og dette endda uden man nogensinde fra “ansvarlig” side har så meget som bare overvejet at spørge svenskerne om, hvad de egentlig synes om denne de-facto befolknings- og kulturudskiftning – endsige tænkt seriøst over de meget alvorlige konsekvenser for det “svenske” samfunds sammenhængskraft, sikkerhed og stabilitet på længere sigt i bare fem minutter. Hvad er det nu lige, man kalder den form for landsskadelig og folkefjendsk aktivitet fra ens “egne” folkevalgte? 😉 JP-leder: Sveriges vej Hver femte svensker har i dag udenlandsk baggrund. Det er historisk. Sådan har det aldrig været før. Tidligere var Sverige et af Europas mest kulturelt… Read more »

Børge
Børge
8 years ago

Folk må sgu da være mere end almindeligt dumme, hvis de tror, at der er noget vundet, ved at invitere gæster på evigt ophold. Igen og igen kan man bede om en forklaring, men alt man får er vrede. For der er ingen rationel forklaring. For det første er det jo indlysende at en nation slet ikke ville kunne eksistere, hvis dens oprethold krævede stadig indvandring. Den ville flyde over af mennesker, og samtidig lægge andre nationer øde. Intet i idéen er fornuftigt – galskab og intet andet. Der er ikke så meget at sige, ud over at bede folk… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Børge

Sjovt nok Børge, i dag diskuterede jeg med en tysker, som bor i Frankfurth, og hvor det er rigtigt slem med muslimer i byerne. Det er dem, der er problemer med. De almindelige butikker lukker rundt omkring og genopstår som muslimske. Naboerne bliver muslimske osv, og dem der kan flytte flytter. Der er ingen rationel forklaring på mysteriet, og mysteriet er et godt ord. Vi kunne i hvert fald ikke finde nogen. Det er indlysende, at man ikk kan blive ved med at invitere mennesker fra fremmede kulturer ind i landet, uden at det på et tidspunkt går galt. I… Read more »

Børge
Børge
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Jeg tror som du på en eksploderende vrede mod politikerne. Deres ugerninger siden slutningen af 60’erne kan kun betegnes som landsforræderi, og jeg er ikke i tvivl om, at der senest til maj bliver sendt et vink med en vognstang. Det skulle ikke undre mig om Messerschmidt render med over halvdelen af stemmerne. De gamle partier fortjner ikke andet end vor fulde foragt.

nobody
nobody
8 years ago

Leonard Cohen – “The Future”: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ I tider när man inte längre kan yttra sig med ord så finns genom historien som bekant, andra sätt att uttrycka sig t.ex musik, lyrik, konst, … Låt ymnighetshornet flöda ännu en tid… låt de vilsnefarna följa sin trosbekännelse ännu en tid: “Vi tror på Multikultis allsmäktiga kraft, -himlens och jordens skapare. -Vi tror på Jesus från Södertälje, Multikultis snart ende Son, vår Herre, -som blev till som människa i Solna, -föddes av lön från Rödakorset, -led under Sverigedemokraterna, -korsfäste Nydemokrati, dog politiskt och begravdes, -steg ner till det mediala dödsriket, -uppstod från de… Read more »

nobody
nobody
8 years ago

Det ligger något i vad timbuktu säger – “alla vill till himlen men ingen vill dö”: http://www.youtube.com/watch?v=Hv759wmsSFk

Men jag tycker en annan påg säger det på ett bättre sätt – “Mikael Wiehe – Ta det tillbaka”: http://www.youtube.com/watch?v=5RvR-rvtUBQ

P.S. Wiehe, känner den svenska folksjälen (även om han inte fattar det själv) på öret.

nobody
nobody
8 years ago

Du som lever i norden!

Du som förstår det jag skriver!

Vi förlåter dig, samla dig till oss, vi vet alla att vi från tid till annan kan göra fel.

“Vart jag mig i världen vänder – Den Svenska Björnstammen”: http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

P.S. Samla dig till oss, tillsammans kan vi skapa ett samhälle vi vill leva i.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x