19
mar
Seneste opdatering: 21/3-14 kl. 0203
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er en vigtig pointe at gøre opmærksom på i denne forbindelse. Ifølge koranen er alle mennesker født som muslimer. Når flere milliarder alligevel ikke er det, er det fordi de er frafaldne, og frafaldne er i koranisk forstand ikke uskyldige, hvorfor de kan frit dræbes. Når en muslimsk plattenslager siger, at islam ikke dræber  uskyldige, skal man derfor vide, hvordan man overhovedet kan blive uskyldig set med koranens øjne. Ikke enkelte muslimers øjne, de har selvfølglig  flere.

Det er derfor det hedder ‘revert to islam’, ikke ‘to convert’, for du har været muslim hele tiden. En værre åndelig invasion end den antagelige fiktionsfigur Muhammeds, kan jeg ikke forestille mig. Ingen skal komme i mit land og sige, at denne åndelige invadør har krav på noget som helst hensyn fra nogen, respekt, ærbødighed, agtelse – intet. Han skulle ikke have haft ët eneste partikontor i Danmark, men nu møder Anna Mee Allerslev op og indvier dem. Hendes parti er små-ekstatiske over dem.

Vi tåler ørkenspejlingen Muhammed indtil videre overvejelse. Er det ikke nok for muslimer i Danmark, som gør meget vel i at huske at de overhovedet er her imod et udtrykkeligt, folkeligt flertals ønske, er det bare ærgerligt for dem. Lev med det! Som store engelske, franske og tyske undersøgelser viser,  er muslimer værdsatte, tålte, men overvejende forhadte. Det er erfaringsbaseret og har meget lidt med medierapporteringen at gøre, der overvejende er camouflerende for koranens monotone afskyelighed.

Sådan er stillingen og skylden ligger på muslimer selv og deres politiske enablers. Måske ændrer det sig, som de ansvarlige siger, måske bliver det værre, som de ikke siger.

Muslimer forstår desværre grundlæggende ikke en nordeuropæiske psykologi. Den er så gammel, at et enkelt ‘ungdomsoprør’ ikke kan ændre ved den. De fejllæser tålmodighed, forhandlingsvilje og tolerance for svaghed og principløshed, og de forstår ikke, at når tålmodigheden en dag endelig hører op, møder de en beslutsomhed, en planlægningsevne og en voldelighed, de aldrig har drømt om. Det er formentlig fuldstændigt nyttesløst at advare dem på forhånd, for nok har de fjender, men de mener ikke det er vigtigt at forstå dem. Islam i Europa lever udelukkende på vores nåde, og de ved det ikke engang. Alt for mange bider frejdigt de hænder, der føder dem, og det vil gå galt.

Europæere kan føre krig og udføre systematisk planlagte folkemord efter lang tradition. Muslimer kan ikke affyre et maskingevær uden at råbe og skrige på Allah og blive skudt selv (se løbende Syrien videos på you tube, så forstår man også hvorfor dødsofrene kan løbe op i tusind om dagen.) Muslimske krigere har ingen voldshæmninger, deres begrænsninger ligger i intelligensen og i evnen til at forstå deres fjender. Ingen hær vil ikke hellere møde islam, end Kina. Islam kanpåføre os talrige problemer og milliardudgifter, men de kan aldrig vinde, ikke engang med forræddere i vores midte.

Europæiske politiker håber, at sikkerhedstjenesterne og politiet kan blive ved med at inddæmme muslimers fremfærd i Europa – de er trods alt deres skabning – men når det glipper, som man ser hver dag i  Sverige, hvor staten ikke længere kan forsvare sine borgeres sikkerhed, overgår selvforsvaret til det private initiativ. Sent, men det gør det, Sverige har allerede en del eksempler på detikke at de skræmmer amatørpolitikerne. Det er ulykkeligt, men det er fremtvunget af politiske beslutninger og ikke-beslutninger. Det er et onde, men  ‘ansvarliges’  udeladelsessynder gør det til det mindste onde. Svensson vil om tyve år ræsonnere: “Godt, I erklærer os krig (dette inkluderer Riksdagen.) Vi var verdens bedste multikulturalister, nu bliver vi verdens bedste svenskere. Og vi har 2 millioner våben og den svenske hær er Legoklodser.”

At ‘vi alle er født som muslimer’  er en af de grundlæggende forklaringer på, at muslimer går til fysisk angreb på ‘kuffar’ overalt i verden, i Thailand, på Mindenao, i Kina, i Egypten og nu også i Europa. hvad enten de selv er klar over den eller ej. Resten af verden er skyldig i at være frafaldne. Ingen anden ‘religion’ er så dødelig og agressiv, ingen anden religion kræver, at du (gen) indmelder dig ind, for ikke at blive dræbt.

Dette har islam til fælles med totalitarismer kommunismen og nazismen. Muslimer er ikke pr. definiton nazister, men koranen er et værre skrift end Mein Kampf.  Tyske børn blev ikke født nazister, de skulle aktivt bekende sig til ideologien via Hitlerjugend eller Bund Deutscher Mädel. Enhver der tager ordet om emnet, bør læse begge bøger først. Hvis man læser hurtigt, tager det en uges tid. Så lang tid har ingen folketingspolitiker, de villle ellers opdage, at koranen er opskriften på en politistat, og moskéerne er dens partikontorer, de samme kontorer, der vil vælte dem selv, når den tid kommer.

 At plante muslimer i ikke muslimske lande, kan derfor være svært at skelne fra en direkte krigserklæring fra den politiker, der gør det. Vedkommende er selvfølgelig heller ikke klar over baggrundsdynamikken, men burde efter 40 år være det. At kalde dem  ‘landsforræddere’ er både juridisk tilladt og politisk beføjet. 20.3.2014 kan det synes verbalt overkill, men d. 20.3.2040 vil det ikke forekomme nogen dansker sådan.

Dominans af vantro er en anden afdeling, som europæiske politikere er behjælpelige med i stor stil. De er som våbenfabrikanter, de fører ikke krig, de lægger den bare til rette. Det har allerede kostet mange af deres landsmænd livet (her udmærker særlig svenske politikere sig), men desværre næppe nær så mange, som det kommer til. Dumhed og uvidenhed har sendt den arme menneskehed ind i mange krige, det ser også til at skulle sende os ind i den næste.

Da satser jeg på at have tjekket ud inden da. En mulig krig over islam i Europa kommer fra 2050 og frem, og da få i dag erkender den, er der heller ingen der gør bare det ringeste for at forebygge den i tide. Det er 1935 i Europa. Da fandtes en fortvivlende uvidenhed om nazismen, som der i dag findes om islam, og dumhed og uvidenhed er kongevejen til krig. Måske blev det hele en digression fra PEW’s undersøgelse. Måske ikke.

As of 2012, at least 17 nations (9% worldwide) have police that enforce religious norms, according to a new Pew Research analysis of 2012 data. These actions are particularly common in the Middle East and North Africa, where roughly one-third of countries (35%) have police enforcing religious norms. PEW: Religious police found in nearly one-in-ten countries worldwide

PEW: Religious Hostilities Reach Six-Year High. Mishras Indien er med. Hans nye ghostwriter kan skrive endnu en kaloriebefriet artikel til Politiken om det.

Hundreds of Thousands Iranian women protest mandatory veil

Teheran 1979 Hundreds of Thousands Iranian women protest mandatory veil

ForcedHijabDemnPostRev123

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Adar Komdenja
Adar Komdenja
8 years ago

Turkey could be added, from 2013. Imposing alcohol sale restrictions, as for evenings (limit 10PM), and shops within ‘x’ yards from school buildings. In recent month March 2014, the prime minister Erdogan closed down internet Twitter, very annoyed with people publishing his corruption affairs. There is more to come, the dome Hagia Sophia in Istanbul suggested to become a solitary muslim wholy place, in spite of it’s long non-muslim history background.

Lenny
Lenny
8 years ago

Fantastisk artikel!! Virkelig sublim! Den burde i alle landets aviser! ‘Landsforrædere” er nøjagtigt, hvad jeg selv tænker om disse mennesker, som faktisk presser en masse mordere og terrorister ned over vore stakkels hoveder!

Dog tænker jeg mig, at denne sætning burde rettes lidt “20.3.2014 kan det synes verbalt overkill, men d. 20.3.2040 vil det ikke forekomme nogen dansker sådan”, for jeg tror, at det vil gå langt hurtigere.

Søren Ferling
Søren Ferling
8 years ago

“Da fandtes en fortvivlende uvidenhed om nazismen,…”

Det gør der ikke mindre idag. Det er kun derfor indvandringsprojektet kan gennemføres.

Nazismen fremstilles med en stalinistisk retorik, hvor man er nazist, hvis man ikke er kommunist – idet jeg anser multikulti som ‘a marriage from Hell’ mellem liberalisme og kommunisme.

Hvis man lærte i Skolen, hvad nazisme er, kunne venstrefløjen, herunder EU, ikke fremstille alle mulige enkelt-ligheder i andre politiske orienteringer som tegn på at de er ‘nazisme’ – og så ville de ikke kunne stille det op, som om valget står mellem enten endeløs indvandring eller nazisme.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Steen: Jag har i många kommentarer länkat till artiklar om den särdeles uppseendeväckande utvecklingen i Turkiet. Här är ännu en artikel som visar på AKP-regimens kopplingar till Al Qaida. Ett inspelat telefonsamtal med en hög turkisk tjänsteman och regeringsrådgivare kan tyda på turkiska vapensändningar till Boko Haram i Nigeria.

http://www.todayszaman.com/news-342462-turkish-airlines-denies-carrying-suspicious-cargo-to-nigeria.html

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Her er et billede af en flok landsforradere, der forhåbentligt, inden de bliver kulturberiget eller ender på alderdomshjem, bliver stillet til ansvar for dres forbrydelse.

http://www.bt.dk/politik/helt-ekstraordinaert-mener-ekspert-derfor-kan-regeringen-ignorere-flertal-om-boern

barfbag
barfbag
8 years ago

Sam Solomon: The Mosque Exposed,

side 86-87 (sidste sætning i denne pjece-tykke/tynde bog):

“Finally, there is nothing at all within any Islamic movement that can be apolitical for it is defined and defines itself as a wholly encompassing system: as a socio-political, socio-religious, socio.economical, socio-legislative, judiciary, militaristic system.” Pris: DKK 46,86 (Amazon.co.uk)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x