21
mar
Seneste opdatering: 22/3-14 kl. 1213
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders wanted his Wednesday audience to answer three questions that define the PVV, according to him. He first asked if they want more or less European Union. Less cried sympathizers. Then Wilders asked whether they are more or less like PvdA. Even then repeatedly sounded ‘less’. ” And the third question is, and I can not really say it because they will report it. And maybe even D66 officers sue us. But freedom of speech is a great thing. We have not said what is not, not said what is not true. So I ask you: do you want in this city and in the Netherlands more or less Moroccans?” Wilders said literally . So far the ANP.

This should be in the list: knee shots, head scarf tax, labor camps and the army to Gouda. All thoughts that we all have agreed, but are very stupid if you want politics and want to push on. Towards the middle the latter is NECESSARY if you want to accomplish something in politics. What you do is appeal to a low class supporters who at the most crucial moments not even vote.
I quote from a press release of the ANP:

On social media and in political circles the reaction was negatively”. This is called incitement to hatred”, says Femke Halsema. ” Now I would quickly and decisively to hear the Prime Minister of ALL Dutch” twittered the former leader of the Greens”, Wilders is in complete openness a hate campaign against all Moroccans in the Netherlands to perform”, said journalist and columnist Kustaw Bessems. Prime Minister Mark Rutte in Breda took away from these statements”. What he said tonight gives me a bad taste in the mouth”, Rutte said. The PVV leader, according to him, went a step further: “We will never accept that people who do not want to be good and get away with it. When a positive contribution, but it should never be their origin.

So far the ANP

Conclusion: psychologically refined, but politically stupid. No, politics and for the mean time stupid: because I ‘m not sure if it could fester in the heads of our quarter- intellectuals of the middle class this Moroccans question. Maybe they will give in the course of the next few months an honest answer to themselves that resuls in a sneaky PVV vote in the next election. I myself just keep voting for Blond Satan. By Martien Pennings. (video undertekstning på svensk: Tobbe.The Netherlands elects 380 local councils: live blog as it happened

Kasper Støvring: Det nationale er konkret

NETOP AFDØDE Jesper Langballe sagde engang: Vi elsker ikke vores forældre på grund af deres »værdier.« Nej, vi elsker dem, fordi de er vores, fordi de har sørget for os. Vi er opdraget i deres billede. Vi elsker heller ikke vores børn, fordi vi mener, at de objektivt er bedre, eventuelt klogere og smukkere end andre børn, men fordi de er vores. Og på samme måde har andre forældre det jo med deres børn. Ja, vi anser det nærmest for umoralsk, hvis forældre elsker andre børn højere end deres egne, fordi andre børn objektivt er klogere og smukkere. Med vores børn er det som med vores land: De er unikke, og vi elsker dem på godt og ondt med alle deres fejl og mangler.

SÅDAN FORHOLDER DET sig i det mindste med alle levedygtige nationer. Det er derfor, at der er grundlæggelsesmyter: For at retfærdiggøre særlige bånd til vores egne. Man holder af sit fædreland og ønsker at bevare det, fordi man føler, at det er godt. Hvis man ikke føler sig hjemme i sit land, så er man fremmedgjort – og det er der desværre også nogen, der er. Så er man ligeglad med sit land, forenes ikke med sine medborgere, eller man opgiver at være politiker – tjener for sit folk – og deponerer i stedet landets selvbestemmelse i EU. Hvad vil det sige at være dansk? (Nu er der dele af landet, hvor hver tredje indbygger har indvandrerbaggrund)

Svensk politi overfaldet og ydmyget af indvandrebande

Ingen fængslet, naturligvis. Det er ikke en rigtig alvorlig begivenhed i madammelandet, hvor også mænd  er kvinder. “Polisen verkar ha fått order att ta emot stryk, alternativt att dra sig undan,” skriver en kommentatorog det skal nok passe. Når en regering har kapituleret, skal dens magtapparat også gøre det. Svensk politi har ingen kendte rekrutteringsproblemer endnu, men det kan kun være et spørgsmål om tid. Ville du være skraldemand for svenske politikere?

En polispatrull skulle kontrollera ett ungdomsgäng i Bergsjön i Göteborg efter narkotika. Det slutade med att två poliser sparkades och slogs ner, och att flera av ungdomarna kom undan.Två män, 18 och 21 år gamla, misstänks för misshandeln. – Det allvarliga är att man slår mot en polis, säger kommissarie Pål Sjölander.

Resten av ungdomarna gav sig då på poliserna. Ytterligare en polispatrull tillkallades, men bråket fortsatte. Det slutade med att två poliser skadades i attacken. En av dem ska ha blivit sparkad.Enligt Pål Sjölander ska poliserna inte ha blivit allvarligt skadade. Två unga män, födda 1992 och 1996, misstänks för misshandeln av de två poliserna. En av männen greps på platsen, en annan hämtades in dagen efter av en piketstyrka. – De är hörda, men ingen av dem sitter frihetsberövad.Två poliser slogs ner av ett ungdomsgäng. De er kun to dage siden, to igen blev skudt i Gøteborg.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] har været en veritabel mediestorm i Holland over Wilders’ ret uskyldige bemærkninger om, at der er for mange (kriminelle) marokkanere i Holland. PVV’s vælgere er ligeglade, og om […]

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

“Man holder af sit fædreland og ønsker at bevare det, fordi man føler, at det er godt. Hvis man ikke føler sig hjemme i sit land, så er man fremmedgjort – og det er der desværre også nogen, der er. Så er man ligeglad med sit land, forenes ikke med sine medborgere, eller man opgiver at være politiker – tjener for sit folk – og deponerer i stedet landets selvbestemmelse i EU.”

Flot og præcist sagt. Fremmedgørelsen griber om sig.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Tak mike! Ja det mener jeg også, men den er jo politisk ukorrekt. Hils din far fra forfatteren!.

MIKE
MIKE
8 years ago

Machiavelli @ Rigtig god bog – den kan varmt anbefales. Normalt er jeg modstander af tvang, men den burde være tvangslæsning for alle danskere (eller hvad der efterhånden er tilbage af os – vi er en sjælden truet art 🙁 Jeg har selv læst den – købte den som e-bog og gav min fader den i tryk udgave i fødselsdagsgave. Han var også glad for den.

Vh

Mike

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Hvor er mit svar til Bergfast?

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Med til historien hører at det forklares at flere folk var med i den danske nation i århundreder før 1864. Indtil da var “modellen” den stadig eksisterende svejtiske nations- at der var flere kulturelt forskelligt oprindende folk der indgik i nationen.

Mere kunne tilføjes om dette og problematikkerne fra positiv individ-, samfunds-og nationsskabelse til omkring de mest effektive metoder for samfundsundergravelse, jeg kommer måske tilbage til det.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Hvad er det at være dansker. Det er faktisk lidt utroligt – og sørgeligt – at masser af i mennesker i Danmark -med politikerne i spidsen – tror, at danskhed er et ikke eksisterende fanomen. Bare man bor i Danmark, har statsborgerskab og kan købe leverpostej og sylte i butikkerne, så er man dansker med stort D. Når der for tiden er den store diskussion om danskheden, kommer det selvfølgelig af, at multielskerne tror, at alle kulturer er lige gode, hvad enten man stammer fra Langbortistan eller Danmark, og derfor har det selvfølgelig ingen betydning at fylde landet op med… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Intressant kommentar av Machiavelli. Machiavelli skriver:…”Når der for tiden er den store diskussion om danskheden, kommer det selvfølgelig af, at multielskerne tror, at alle kulturer er lige gode”… Kanske tror de det. Men samtidigt måste man nog ändå säga att alla kulturer ändå är, just för varje folk själva, just det som känns som – det bästa – , för just dem själva?… Om de inte ansåg det, så skulle de själva vilja försöka förändra den…. Men kulturer förs vidare, från generation till generation, genom språk, och genom berättelser, genom tradition, sed, vanor, sånger, danser, mat, klädstilar, arkitektur osv. osv.,… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ja Bergfast, men det er også derfor jeg skriver:

Huntingtons pointe er særdeles vigtig for forståelsen af kultur. For ved at fremhæve udtrykket selvidentifikation, sætter Huntington fingeren på det punkt i civilisationen, hvor en kultur bliver både meningsfuld og samlende. Det er ikke udtryk for, at nogle kulturer er bedre end andre, men det er udtryk for, at netop den kultur, man befinder sig i, adskiller sig fra andre ved subjektiviteten, som skaber samling omring identiteten.

Og det er det, der er pointen.

Sune
Sune
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Machiavelli, der en interessant udlægning i ugens Weekendavisen om netop det at bliv dansk – en landsmand – trods det at ens forfædre er fra fremmede lande og har en anden religion.

Papirudgaven er bag betalingsmuren, men artiklen kan lyttes til her på Lydavisen.dk:

http://lydavisen.dk/#q=edition?edition=section%3DIdeer

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x