3
apr
Seneste opdatering: 3/4-14 kl. 1721
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“hvor jeg kan gå gennem gaderne, og ikke føle mig som i Iran eller Orienten. De rød-grønne har ødelagt dette land. Vi kom her til, fordi her er bedre og smukkere, end der hvor vi kom fra. Jeg vil have Tyskland tilbage, og jeg får det også.”

Akif Pirinçci zum ZDF-Schmierenstück: Liebe Freundinnen und Freunde. Man kan høre en længere radio-diskussion her mellem Thilo Sarrazin og Akif Pirincci (min. 23:30) om ytringsfrihed og deres nye bøger. Se også Akif Pirinçci: Tyskland fra forstanden. Den vanvittige kvinde-, homoseksuelle- og indvandrererkult.

Literaturchefen på Die ZEIT, Ijoma Alexander Mangold, kalder bogen “vulgær, skadelig, krænkende, hidtil uset obskøn”, og sammenligner den med Mein Kampf.  Nok har jeg ikke læst den, men man kan høre forfatteren læse dele af den op, og så må man nok sige at Hitlers makværk pludselig bliver ophøjet til at være barok, anarkistisk humor afleveret med varme og sproglig originalitet, og det ville være en ny, litterær betragtning.

Pirinçci har, uden at være en intellektuel kapacitet som Henryk Broder, den samme evne til at aflevere alt hvad han siger med humor og et glimt af latter i øjet.  Jeg mistænker litteraturchefen er meget bogstavelig og ikke rigtig klog, og at det tyske etblablissement har svære ved at få sandheder serveret fra en lille, selvironisk jøde og en ‘Istanpuler’, end en af deres egne, de højtstuderede Sarazzin, der nu heller ikke er helt uden humor.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Danskarna och svenskarna vill själv bestämma om invandringen http://www.d-intl.com/2014/04/02/danskarna-och-svenskarna-vill-sjalv-bestamma-om-invandringen/ Lars Hedegaard 2 april, 2014 Decenniers propaganda för öppna gränser och nödvändigheten av att rätta sig efter diktat från EU verkar inte ha gjort något större intryck. Tre fjärdedelar av danskarna, 75 procent, och nästan två tredjedelar av svenskarna, 64 procent, instämmer helt eller delvis i att länderna själva ska bestämma vilka som ska få bosätta sig i Danmark respektive Sverige. Det framgår av en opinionsundersökning bland 1 033 slumpvis utvalda danskar och 1 046 svenskar, som opinionsinstitutet Sentio har gjort för Dispatch International. Mätningen gjordes i mars 2014. Bara 7… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

ABBA-Bjørn hylder den frie presse
Journalister uden grænser har fået en rig støtte

http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article2252199.ece

Det tidligere ABBA-medlem, som grundlagde sin enorme formue i de glade ABBA-dage i ’80’erne, ønsker med sin donation at støtte kampen for ytringsfriheden i de områder af verden, hvor retten til at ytre sig på print eller arbejde med virkelige nyheder har trange kår [!!!!!], skriver Billed Bladet.

Journalister uden grænser arbejder for at fremme presse- og ytringsfriheden i hele verden.

[ Ja, og de kan jo så passende starte med at se på Sverige fx. 😀 ]

PFEP
PFEP
8 years ago

Varken Akif, Michiavelli eller jag kommer få tillbaka det som varit, matar man på med ointegrerbara människor utan minsta vilja att asimileras, sitter man med “dödens hand” i spelet. Det är dessutom sannolikt att Svenska staten efter valet, oavsett färg på en eventuell regering, kommer hävda det i den reviderade grundlagen “rekvisition-rätten”, det spikades i slutet av 2010 och konfirmerades strax efter valet, grundlagsändring måste behandlas genom två riksdagar med inte under 65% majoritet. “rekvisition” i detta fallet är för staten rätten att expropriera bostäder, sommarstugor, torp med mera i nödfall som till exempel o-hanterbara flyktingströmmar, vad som anses o-hanterbar… Read more »

MIKE
MIKE
8 years ago

Det er vores alle sammens Zenia 🙂 og det vidste jeg godt uden hjælp … Men det er da langt fra det mest tossede hun har sagt. Egentligt ikke så tossed endda. Jeg mener det ene udelukker vel ikke det andet ?

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  MIKE

Nej det mest tossede er: Vi tænker som stenaldermennesker, når vi tænker på indvandrerne, og årsagen til at indvanrerne opfører sig som de gør er, at de lærer det af danskerne.

MIKE
MIKE
8 years ago

Det er vores allesammens Zenia 🙂 og det vidste jeg godt uden hjælp …

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

“Jeg vil ha,mit Gamle Tyskland tilbage, hvor jeg kan gå gennem gaderne, og ikke føle mig som i Iran eller Orienten. De rød-grønne har ødelagt dette land. Vi kom her til, fordi her er bedre og smukkere, end der hvor vi kom fra. Jeg vil have Tyskland tilbage, og jeg får det også.” Nej! hvor er det dejligt at høre, så det skal gentages og hvor har han ret. Og snart vil den samme sang blive hørt i Europas andre lande. For hvorfor i alverden skal mennesker forære deres land væk til mennesker, de overhovedet ikke har noget til fælles… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Mogens Glistrup.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Niksen biksen. Prøv igen og stam ikke når du tænker.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x