7
apr
Seneste opdatering: 8/4-14 kl. 0051
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Love him or hate him, Farage’s courage has earned my vote, Farage v Clegg: Ukip leader triumphs in second televised debate , Nigel Farage scores victory over Nick Clegg as second TV debate turns nasty

Akkari og Khader: The Road Movie

På DR 2. Forlægget er selvfølgelig Entweder Broder – Die Deutschland-Safari af Henryk M. Broder, Hamed Abdel-Samad, som også kan ses på You Tube. DR får tilsyneladende ikke så mange ideer på egen hånd. Forskellen er, at Broder og Abdel Samad er højt begavede intellektuelle, men viljen ser Vorherre på, og Khader og Akkari har hjertet på rette sted. Man følger dem så gerne på landevejen. Se endelig Berlingskes lange, fremragende interview med Akkari. De besøger blandt andre Anders Fogh i NATO hovedkvarteret i Bryssel.

Den eneste, der i dansk presse kritiserer Akkari, er den ynkværdige opportunist Mrutyuanjai Mishra i Politiken, der hverken kan tænke eller skrive. “En af Danmarks værste udenrigspolitiske kriser,” give me a break! Hvor blev Telegramkrisen af?

Hans nye ghotswriter er ringere end hans tidligere flere svenske, som jeg kender ganske udmærket, og hvis udsagn om ham er så injurierende, at jeg ikke skal nyde noget af at gengive dem her.  Jeg afventer udfaldet af voldtægtsanklagen ved Malmø Tingsrätt imod ham, inden jeg kommenterer Mishra yderligere. Noget tyder på, at afdøde Tøger Seidenfaden endnu ikke er Politikens sidste skændsel.  Akkari er i Deadline i morgen. Se aftenens program her: Akkari og Khader – frihed, lighed og islam

1-Indspilning i fuld skærm 07-04-2014 214850

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ludvig
Ludvig
8 years ago

I ett demokratiskt Sverige hade det naturligtvis funnits ett stort intresse för att visa dessa högintressanta program med Akkari och Khader.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x