7
apr
Seneste opdatering: 8/4-14 kl. 0111
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

A Jewish refugee from Libya tells her story about dhimmitude and losing your ancestral home Se ogsĂĄ Ezra Levant: Tale i Trykkefrihedsselskabet, 1.3.2014 og Freedom award, off to Copenhagen, in court monday

Man kunne forleden høre på radio 24-7 i et ellers interessant program om konspirationsteorier (min 12), nogle meget løse påstande om Bat Ye Or og Lars Hedegaard: De er konspirationsteoretikere. Bat Ye Or er iøvrigt ikke fransk, som programmet påstår, hun er en Egyptisk jøde fra Cairo, der blev smidt ud af Egypten i 1957 og siden boede i London og Schweiz.

“Hedegaards konspirationsteorier har fangarme langt ind i DF, og de var de samme,  der foresvævede Breivik?” De bliver begge kædet sammen med den populære, men uvederhæftige video Muslim Demographics, hvis løse pĂĄstande enhver kan efterprøve pĂĄ fem minutter.

Selvfølgelig er den konspirative tænkning interessant, selvfølgelig gødes den af internettet, og selvfølgelig trives den navnlig i kulturer, der ikke har deres grund i oplysningstiden og naturvidenskaberne. Den største religion i verden, er overtro, det er den erfaring jeg har fået ud af at bo i Sydøstasien og Mellemøsten. Voksne mennesker er bange for mørke og spøgelser i  store dele af verden. I Singapore måtte jeg følge en politibetjent til bussen til arbejde gennem en skov og holde ham i hånden, fordi det var tropisk nat og han var bange for onde ånder.

Der findes naturligvis ikke Ă©n muslimsk masterplan for overtagelse af Europa, der findes talrige som sandkorn i ørkenen. Enhver lille gadeimam har sin egen erobringsplan. Salig Moammar Gadhafi havde sin. Algieriets præsident Houari Boumedienne udtalte sin egen overtagelsesplan fra FN’s talerstol i 1974. Blandt de mere elaborerede er det Muslimske Broderskabs “The Project”, en anden er Islamic Council of Europe’s Muslim Communities in Non-Muslim States fra 1980.

At tage dem på ordet, er kun konspirativt for ignoranter. Koranen er en imperieskabende bog, og territoriebevidstheden ligger naturligvis dybt i mange muslimer. Muhammeds kongerige er af denne verden, og det er hvad vi mærker hver dag nu på vores gader, og hvad  politi og brandvæsen mærker i Europæiske ghettoer, men som ingen journalister eller akademikere bryder sig om at analysere dybere, for hvilket resultat kunne de ikke ende med? At de har inviteret millioner af besættere, uden at have nogen som helst demokratisk opbakning? Ooh La La.

Antagelig har programmet Aflyttet ikke læst den ret svært tilgængelige Bat ye Or ligesom alle de andre journalister, der kalder hende konspiratoriker sådan fra hoften. Programmet Aflyttet har ikke den blegeste anelse om, hvad de taler om.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
raspberry ketone weight loss

Have you ever considered publishing an ebook or guest authoring on other websites?
I have a blog based on the same ideas you discuss and
would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would value your
work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x