7
apr
Seneste opdatering: 7/4-14 kl. 1818
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Britain First, “Operation Fightback” Well done, Tony Blair! Konflikten  eskalerer uden at du behøver løfte en finger.  Se også ‘This isn’t the Britain we fought for,’ say the ‘unknown warriors’ of WWII

They despise what has become of the Britain they once fought to save. It’s not our country any more, they say, in sorrow and anger.

‘Our British culture is draining away at an ever increasing pace,’ wrote an ex-Durham Light Infantryman, ‘and we are almost forbidden to make any comment.’A widow from Solihull blamed the Thatcher years ‘when we started to lose all our industry and profit became the only aim in life’. Her husband, a veteran of Dunkirk and Burma, died a disappointed man, believing that his seven years in the Army were wasted.’It is 18 years since I lost him and as I look around parts of Birmingham today you would never know you were in England,’

An Inferiority Complex Plus a Quest for World Domination

Jeg havde Hamed Abdel-Samads: Den Islamiske Fascisme her forleden som video, men alt for få forstår desværre tysk takket være, nå, det kan sgu’ være lige meget lige nu vi snakker PISA-etnisk og såkaldte danskere, som ikke kan dansk, så her er en engelsk oversættelse af foredraget, men kun i tekst: An Inferiority Complex Plus a Quest for World Domination

Hvad i hede hule blev der af Michael Irving Jensen?

med det smarte Justin Trudeau-hår? Ja, man hører sådan set heller ikke meget til fredforskeren Jan Øberg fra Lund på DR længere. Måske er der en højere visdom i DR på spil, måske er der uransagelige in and outs på spil. Man kan aldrig rigtig ransage DR’s hjernekiste. Det er en Tarkovskij’sk zone, man trænger ind i med fare for livet.

Jeg genbesøgte ved et rent uheld den danske Mellemøstekspert Michael Irving Jensen fra det arabiske forår i februar 2011. Dette er kun tre år og to måneder siden. Da var han vældig ’empowered’, noget må have de-powered ham i hans i ‘normative kontekst, diskurs og narrativ’. Han har måske et af de mange jobs, der kræver at mundlæderet er i orden så bevilligerne flyder. Velfærdsstaten er et ædetrug for sine egne pseudoakademiske dødgravere og spåmænd i økologisk og bæredygtigt kaffegrums:

Frygten for at det Muslimske Broderskab skal tage magten i Egypten, den er helt ude i hampen. Broderskabet har utvetydigt sagt, at de ikke stiller op med en kandidat til præsidentembedet. De stiller op til parlamentet, men de ønsker ikke et flertal, fordi de udmærket godt ved at det ville Israel og USA ikke bryde sig om og hæren ikke bryde sig om….Koranen skal konstektualiseres ind i samtiden. Det Muslimske Broderskab stod på Tahrir-pladsen sammen med de unge, sammen med de dårligt socialt stillede i den proces lærte de hinanden at kende. Jeg kender personligt mange sækulære unge, der ikke har den frygt for Broderskabet, som de havde for bare tre uger siden, de kan kommunikere med dem.

To måneder efter: The 2011 Imbaba church attacks were a series of attacks that took place on 7 May 2011 against Coptic Christian churches. 15 døde, 232 sårede. Senere blev hundreder af kirker brændt ned og mange hundreder dræbt: The Muslim Brotherhood’s War on Coptic Christians. Siden da er tusinder af kristne blevet dræbt af Broderskabtilhængere, og Broderskabet kom i den grad i regering og viste sin religiøse fanatisme og verdslige uduelighed, og man kan ikke just påstå at Obama ikke brød sig om Broderskabet. Endelig måtte omkring 200.000 kristne  flygte fra Egypten,

Mange skud fra ekspert Jensen, ikke ét ramte skiven. Man kan sige, det er nemt at være bagklog, især når man ikke givet den på DR som ekspert. Hvor blev du af  Jensen? Var du kun på prøve? De fancy fremmedord drattede brat, da du forsvandt. Jeg ville ellers gerne have hørt en forårsopdatering fra Middle East Experts.dk, Dagbladet Information og bestyrelsesmedllemmet i KVINFO, interessant nok.

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kuffarten
Kuffarten
8 years ago

Jeg var ret vild med at se briterne, som råber slagord mod de klamme muhammedanertyper!! Yipeee! Dejligt, at britiske mænd tør sådan noget. Hvad med, at vi lavede noget lignende til flagdagen, for at forsvare de stakkels, brave, danske soldater, som hvert år må føle sig stærkt utilpasse ved synet – og lyden af – det lede araberpak, som står med deres muhammedanske dødninge-flag og råber onde ord mod soldaterne!? Noget, som jeg mener, de burde tæskes, fængsles og derefter landsforvises for, for altid! Landsforrædere. Da jeg sidste eller forrige år så den samling mohammedanere stå og skrige allahuuuu akkkkbaaar,… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Abdel-Samad nævner minderværdskomplekser. Jeg er helt enig og jeg er generelt overbevist om at “mindreværd -> selvhad (der er for smertefuldt at have og derfor projiceres over på andre) -> had til folk man føler sig mindreværdige overfor” er nøglen til mysteriet om menneskelig ondskab’s kilde.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

RULE BRITANNIA…
Britons NEVER, NEVER, NEVER shall be slaves!!!!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ha, ja – man burde jo næsten sende ham “experten” Michael Irving Jensen en mail og spørge ham: “Hvordan synes du egentlig selv det går, Michael? – 😀 Har processen med kontekstualisering af koranen så været en bragende” succes, set i en normativ kontekst, diskurs og narrativ? – Eller havde du bare overhovedet ikke skyggen af begreb om, hvad du udbredte dig om, dengang du næsten dagligt sad og spillede ufejlbarlig Mellemøsten-“expert” på dansk TV og belærte alle os “uvidende” pessimister og islamskpetikere om, hvor grueligt vi tog fejl, når vi baseret på vore negative erfaringer og de dybereliggende tendenser… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Michael Irving Jensen hamnar förmodligen på samma ställe som Islamexperten Jan “Vanliga Fromma Muslimer I Islams Moderata Mittfåra” Hjärpe.

http://www.dn.se/ledare/kolumner/jan-hjarpe-latsas-att-tyranni-ger-guldalder/

Är det inte märkligt att ingen av de så kallade “experterna” “träder fram” och “pudlar”, det vill säga ber om ursäkt för att de kunde ha så fel, trots att de var experter och kanske till och med via skattemedel högt avlönade professorer.

Angela
Angela
8 years ago

All social handling kräver åtminstone två människor. Inget händer av sig självt. Alla handlingar är intentionella. Människor ligger bakom alla beslut. Politiska beslut. Inget händer av sig självt. Vill man inte ha människors, folkets, inblandning avskaffar man nationalstaten som är grunden för demokrati och människors inflytande. Sedan är det fritt fram för varor, tjänster och kapital att flyta fritt. Därmed kan kapitalet förflytta sig dit där det är billigast att tillverka. Där råvarorna finns. Folk spelas ut mot varandra. Får inte kapitalet som de vill flyttar de vidare. Kvar står lurade människor i spillrorna av kapitalets framfart. Utnyttjade, bedragna och… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

“Det handlar nog mer om företagssammanslagningar, om rationaliseringar, om nationsgränsöverskridande handel och om nationsgränsöverskridande kommunikationer…? ” Ja, precis. Gangstrar! Och gangstervälden! Gangstrar eller maffiosos av olika slag brukar syssla med sådant. Ibland benämns de för makteliten, globalister, etablissemang, politiker/medier/storfinans, Davosmänniskor, tyranner, diktatorer, Bilderbergare m m Jag har aldrig sett eller hört en gangster, maffiaboss, tyrann, eller diktator benämna sig själva för det. Beter man sig som gangstrar får man nog finna sig i att bli kallade för det. “…nationalstatsgränser tenderar att – upplösas – , det kanske endast är en slags naturlig följd av denna storföretagsutveckling? Vem vet….” Jo, det… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Angela

Angela säger:…” Jo, det vet vi. Gränser kan inte “tendera” till någonting. För att öppnas krävs politiska beslut. Allt som händer i ett samhälle sker genom politiska beslut.”…. Ja, och människor, medborgare, har deltagit i att rösta fram politiker, som fattar beslut, som dessa politiker då förhoppningsvis själva verkligen tror är de rätta besluten, (och inte enbart är – lydiga hantlangare åt – (?), eller ännu värre, alltså i själva verket utsatta för – påtryckningar av – (?), kanske då som liknande – gangsterpåtryckningar – (?), dvs., liknande: – ” I´m going to give you an offer you can´t refuse”…(?)…(fniss…,… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Korrigering:

Den engelska frasen, (från det engleska komikerprogrammet: Grevinnan och betjänten), skulle lyda:

“The same procedure as last year”…!

Angela
Angela
8 years ago

Alla vettiga människor, i alla fall de som levt länge så de har något att jämföra med, ser och säger exakt detsamma i hela västvärlden. I Australien, i USA, i Europa. Och varför gör vi det? Jo, därför att makteliten är densamma i hela västvärlden. Med samma mål, samma agenda. Och vi svarar på deras agerande.Likadant och konstigt vore det väl annars. På dumheter finns bara ett svar. Jag hoppas innerligt att folk nu i valen slänger ut Bryssel ur våra länder, ur våra liv. Det är först i de små nationalstaterna som folk kan hålla reda på makten och… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Angela

De eventuella ökade frustrationer som kanske utbreder sig på många håll, i främst kanske många västerländska nationer, handlar nog inte enbart om att några internationellt verkande och agerande aktörer kan utpekas som gangstrar, kriminella, brottslingar eller som banditer av olika slag…. Det handlar nog mer om företagssammanslagningar, om rationaliseringar, om nationsgränsöverskridande handel och om nationsgränsöverskridande kommunikationer…? Som exempel: I en stad, i t ex Sverige, för kanske 50, 60, 70, år sedan, så fanns det exempelvis kanske 5 skomakare, som var och en hade 5 stycken anställda skomakarbiträden. De konkurrerade med varandra vad gällde kvalité och pris. Så en dag… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Vad jag menar med att säga att det egentligen inte finns NÅGON s.k. rasism, kanske behöver förtydligas… Det som kanske FINNS i s.k. rasismväg, där människor då visar tendenser till att vilja förringa, att vilja se ned på, vilja håna, eller vilja förolämpa, vilja kränka, vilja förlöjliga, vilja förminska, alltså vilja – psyka – , på ett eller annat sätt något annat – folk – , eller annorlunda – folk – osv., i större eller mindre omfattningar, är MYCKE NÄRMARE att likna vid vad som FINNS i den s.k. – fotbolls – hulligan – hejarklackvärlden? Eller inom den s.k. –… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Förtydligande… … ” alltså vilja – psyka – ” ,….Dvs. det är i praktiken att vilja försöka DEMORALISERA ett – motståndarlags kamp-vilja, för att på så sätt och därmed tro sig om att kunna ÖKA sina egna vinstchanser…. Vilket kanske i och för sig också ibland till viss del är en verklighet? Lyckas man att just verkligen DEMORALISERA ett motståndarlags spelare,(eller nations medborgare, som man då kanske vill bekämpa?), (och då genom att retas, att hånas, att anklaga, att anmärka på, förlöjliga osv.osv.), så sker kanske just en gradvis DEMORALISERING….? OM alltså – propaganda – då verkligen är framgångsrik,… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Han lider af “Uffe-bristen”, en uforståelig fraværelse af den sunde fornuft, der får tungen til febrilsk at plapre rundt i munden uafhængig af hjernen.

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago

Omkring 4:10 inde i videoen påstår eksperten at chikane/voldtægt har været stort set fraværende, det passer ikke. Hørte om flere hundrede voldtægter imens jeg så et livestream, de var nødt til at organisere grupper til at beskytte kvinderne fra voldtægt.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x