9
apr
Seneste opdatering: 10/4-14 kl. 0001
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ordet ‘islamfobi’ er jo ikke rigtig slået an i Danmark, andet end på P1, Politiken og hos Mogens Jensen, der er lidt træg i optrækket, men i Sverige har ”udtrykkets store sejre, slået verden med forbavselse og beundring”, kan jeg godt sige denne 9 april. Denne video er derfor dedikeret til hele den svenske intelligentsia og deres uendelige uvidenhed og dårlige smag i modeord. En Uppsala-professor har f.eks. skrevet en hel bog, der hedder “Islamfobi”, som om det var noget, der faktisk eksisterede. I dag hvor man har forskere, der er en vittighed, har vi heldigvis også universitetsforskning i vitttigheder og humor. En dag vil der blive forsket i Gardellologi.

Glidende Machtergreifung i Skäggetorp

Søndag var der Våldsamt upplopp i invandrartätta Skäggtorp (Många uppgivna i Skäggetorp), et millionprogrambyggeri i Linköping. Men der skete noget mere symbolsk: Indvandrerbanden Black Cobra spillede i to dage uantastet politi med vejspærringer og trafikkontroller.

Enligt Thomas Agnevik, polisens presstalesman, finns det uppgifter om att kriminella personer ska ha stoppat bilar i egna vägspärrar i Skäggetorp både under söndagskvällen och måndagskvällen. Detta ska ha skett på Nygårdsvägen, vid infarten till Skäggetorps centrum. Flera källor till Corren såg när maskerade Black Cobra-medlemmar helt ostörda gjorde egna trafikkontroller och skrämde på så sätt bilburna besökare till Skäggetorps centrum rejält.

– Jag har sett mycket i mitt liv, men det här var bland det sjukaste jag har sett: grovt kriminella som gör polisens jobb! Och det fick de göra under lång tid utan att polisen agerade, säger en källa, som också menar att händelsen har stärkt Black Cobra och försvagat polisens ställning. Gäng stoppade bilar i Skäggetorp

Elefanten i rummet er, at svensk politi er en Potemkinkulisse og har været det i et par årtier. Det har mistet magten over begivenhederne for mange år siden. 20.000 politifolk kan nu engang ikke stille meget op med 1.4 mio. anmeldte forbrydelser. Man ser den f.eks. af skyderier i Gøteborg der på to er er sporet helt ud af kontrol.

Black Cobras trafikkontrol er  en magtdemonstration af det faktum, en tanke ingen officiel svensk tænker tør tænke til bunds. Det er en ‘in your face-handling’, men fjæset vil virkelig ikke se den, slet ikke op til et valg, hvor multikulturalisterne risikerer at stå med røven bar og til regnskab for deres hærværk på  Sverige. Svensk politi er kun mennesker, de er massivt out-gunned og out-manned af kriminelle, og de er gidsler, skraldemænd og Prügelknabe for livsfarlige politikere og hadeobjekt for kriminelle og journalister, for så vidt der ikke er et personsammenfald her. Hvem vil have et rigtigt skodjob?

Jytte Klausens universitet underkaster sig Broderskabet (CAIR)

Brandeis University nixes plan to honor Ayaan Hirsi Ali, who called Islam ‘a destructive, nihilistic cult of death.’ Brandeis University said Tuesday that it would not award an honorary degree to Ayaan Hirsi Ali, a campaigner for women’s rights and a fierce critic of Islam, who has called the religion “a destructive, nihilistic cult of death.”

“We cannot overlook that certain of her past statements are inconsistent with Brandeis University’s core values,” the university said in a statement released eight days after it had announced that Hirsi Ali and four other people would be honored at its commencement on May 18. Submission: Brandeis does U-turn on Honoring anti-Islamist

En time med Thilo Sarrazin, SAT 3,  7.april

Der ehemalige Berliner Finanzsenator hat mit seinen Büchern polarisiert. In seinem Bestseller “Deutschland schafft sich ab” setzte er sich sehr kritisch mit Deutschlands Integrationspolitik und insbesondere mit der islamisch geprägten Einwanderung auseinander. SAT 3 tysk utekstet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
10 years ago

Tack Angela för din påminnelse om radioföljetongen som jag också lyssnade på- och såg och kände likheterna med Sovjet då och Sverige idag. Maria Hörnelius var en fin uppläsare.Tack för henne.

Angela
Angela
10 years ago

När jag hör om denna förskräckliga historia vid Röda Korset associerar jag ögonblickligen till Radioföljetongen och “Det tomma hemmet”. Det förvånar mig att denna bok fick sändas nu som följetong. Förmodligen finns det enstaka rakryggade personer inom SR och SVT som försöker “tala med oss”. Jag tänker också på den händelse i SVT där någon benämnde Avpixlat som nyhetssajt och genast fick “pudla”. Drevet gick á la Stalin. (Går att läsa på Avpixlat,Krönikor, Mats Dagerlind: “Dramakomedi i tre akter…”) Lidia Tjukovskajas roman “Det tomma hemmet” skrevs under Stalins värsta terror år under 30-talet. När diktaturen Sovjet byggdes upp. Det är… Read more »

HH
HH
10 years ago

Våra länder blir allt sjukare. Jag menar att sjukan består i detta ryggkrökande, om vad man spontant får säga och inte säga. Liknar det inte något av Orwell eller för den delen den faktiska verklighet vi har i vissa öststater? Alltså, en kriminellt belastad man som uppenbarligen inte gjort ett handtag sedan han kom till Sverige tar sig in på ett Röda Korset-kontor i Falun och börjar provocera en äldre kvinnlig volontär. När jag lyssnar på vad denna kvinna säger kan jag inte för en minut påstå att detta är rasism. Hon säger precis det vi alla säger – att… Read more »

trackback

[…] Taget herfra […]

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

Problemer med indlægget igen. Forsøg 3. Islamfobi. Det svenske forfatter Jan Guillou er som bekendt en af dem, der påstår, at DF er ramt af Islamfobi, multielskernes nye modeord. Et nyt ord til den psykiatriske forskning, fordi enkelte og af Koranen uafhænge islamister har fået den kedelige vane at sprænge selvmordsbomber og begå terror verden over i den store Allans navn. Derfor hedder det hos multielskere og deres videnskabelige medløbere, at modstanderne af Islams mord og terror lider af en sygelig og overdreven angst eller frygt, der er helt ude af proportion med det virkelige og fredelige Islam. Når normale… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

Islamfobi. Det svenske forfatter Jan Guillou er som bekendt en af dem, der påstår, at DF er ramt af Islamfobi, multielskernes nye modeord. Et nyt ord til den psykiatriske forskning, fordi enkelte og af Koranen uafhange islamister har fået den kedelige vane at sprænge selvmordsbomber og begå terror verden over i den store Allans navn. Derfor hedder det hos multielskere og deres videnskabelige medløbere, at modstanderne af Islams mord og terror lider af en sygelig og overdreven angst eller frygt, der er helt ude af proportion med det virkelige og fredelige Islam. Når normale intelligente mennesker har moret sig færdig… Read more »

Kuffarten
Kuffarten
10 years ago

hov! der skulle have stået, at Sverige/DK har taget 80.000+ hhv. 52.000 flygtninge ind det seneste år.. (forhåbentligt ikk’ siden nytår, men det skulle egentligt ikke undre mig, om det var tilfældet).

Kuffarten
Kuffarten
10 years ago

Der står i artiklen fra den svenske avis: “En kvinna som bor i området konstaterar att det är dags att flytta: – Här händer det så mycket skumma saker. Det är skumma bilar och skumma typer, det börjar sprida sig. Det är otäckt. Men hvor vil hun flytte hen? Norrland? Svalbard? Hvor skal vi alle flytte hen om 10-20 år? Sverige har mig bekendt taget mere end 80.000 ‘flygtninge’ ind i år, alene fra Syrien, og Danmark har taget hele 52.000 ‘flygtninge’, også flest fra Syrien. Det er enorme tal for så små lande; det er et monumentalt overgreb på… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
10 years ago
Reply to  Kuffarten

Vi glemmer jo hvem vi er og deri glemmer vi vores nordiske naboer, at arbejde sammen med dem og hvor vigtige de er.

– eussr, vores politikere vil have mere af unionen.
– Den nordiske union. En union som grønland er mest interesseret i af alle de nordisk lande. Det er sgu da kært hvis ikke andet.

Når eussr falder sammen gad vide hvad der så sker med Finland/Letland/Litauen/Estland.

Ja jeg er irriteret på de socialister (kommunister) som kun tænker på dem selv og at formere.

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago
Reply to  Kuffarten

Korrekt i al sin gyselighed. Men samfundet er korrupt på trods af, vi lever i et demokrati. Og problemer er, at samfundet falder fra hinanden, fordi sammenhængskraften forsvinder mere dag for dag. Jeg er faktisk den eneste der uddybende og direkte har skrevet en bog om sammenbrudet og dens ideologiske årsager og sat navn på de kulturkriminelle, men den er vel solgt i 60 eksemplarer og er kun anmeldt i sin helhed af internetavisen socialdemokraten. Jeg syntes det er groft, og det er det, der gør mig gal. Økonomisk er jeg fuldstændig ligelad. Jeg har skrevet et par kronikker for… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Meget passende og symbolsk, at det lige foregår i Skäggetorp 😉

Prudentius
10 years ago

“Indvandrebanden Black Kobra spillede i to dage uantastet politi med vejspærringer og trafikkontroller.” Der er tale om meget tydelige vågn så op!-råb til dem, der stadig tror multikulturens naturlige udviklingskurs er mod enten venstrefløjens fantasi om hip beriget-brun-urban lækkerhed eller den borgerlige pendant om gesjæftig lavtløns-idyl iført turban og slips. De importerede tredjeverdens befolkninger lever ikke op til rækken af utopiske-romantiske vestlige globaliseringsdrømmerier eller gamle institutionaliserede borgerlige idealer. De har deres egen etniske solidaritet, deres egen bande/klan-kultur, og endelig deres helt egen teokratiske stat med hjemmefra. Og her gik vi lige og troede at alle var som os. “Multikulturalismen” –… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x