13
apr
Seneste opdatering: 13/4-14 kl. 2007
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jisses! En svensk sosse, der kan tænke politisk. Gad vist hvorfor han stadig er sosse. Johan Westerholm i Sahlinismens pris:

[..] Jimmie Åkessons bas ligger inte längre i de fem procenten rasbiologiskt övertygade – de är bara stödtrupper. De har spelat sin roll nu och han har en ännu större bas som vi andra hade, om vi insett det, kunnat möta om vi hade tillåtits att ta debatten om invandringen utan att bli stigmatiserade av Mona Sahlin och Aftonbladets Ledarredaktion hela tiden.

Om vi ser över ”Sundet” kan Sentio Research konstatera att de danska socialdemokraterna halverat sitt stöd sedan valet för två år sedan och ”DFP” dubblerat sitt. Vore jag Stefan Löfven skulle jag sannolikt börja välja såväl stabsmedlemmar som rådgivare med lite större omsorg då dagens, skolade av det alltigenom akademikerföraktande klimat som rått sedan Ingvar Carlssons avgick, tryckt bort mycket kunskap från ett parti som säger sig hylla just kunskapen.

Den gryende främlingsfientligheten borde, precis som Leif ”Blomman” Blomberg sade, att rasism och främlingsfientlighet möts aldrig med motargument utan måste mötas med reell politik som möter väljarnas oro stämmer. Den kunskapen försvann med hans död och ersattes med bland annat begåvade partitaktiska uttalanden som dagens tweet gav uttryck för.

Vi är, om den personen som varje dag i sin yrkesroll förser socialdemokraternas partistyrelse med sina ”kloka” råd men i praktiken faller rätt platt, i allt väsentligt Bommersviksskolad, analys får råda, i sådana fall dömda. Dömda att se hur SD kommer nå samma stöd för sin syn som vad Dansk Folkepari har för sin. Senast vid valet 2018. Någon stans runt 27 procent.

Jag kommer inte nämna vad vårat systerparit ligger på idag, det blir alltför depressivt. Men. Detta är Sahlinsimens pris. Detta är det pris som socialdemokratin nu kommer att behöva betala för sitt förakt för vad akademin och forskningen varnat för sedan lång tid. Och för att inte ha ett tillåtande debattklimat där oro möts med politik. Detta är Sahlinsimens pris. Kom inte och grina nu när det priset börjar bli väl högt. Det är bara att betala nu.

UK: Broderskabet flygter fra annonceret granskning

Det burde næsten interessere Københavns Rådshus, der lige har bygget en fin ny moské til dem, og det siger hvad man behøver vide om deres egen formening om at kunne holde til en nærmere gransking. Broderskabet er forbudt talrige steder i Mellemøsten og siden 2003 også i Rusland. Det er ekstra pikant i sammenhængen, at David Cameron’s religious adviser is descended from founders of the ‘terrorist’ Muslim Brotherhood, nemlig Tariq Ramadan. Han benægter at have nogle bånd til dem.

Controversial Islamist group the Muslim Brotherhood is moving its headquarters from London to Austria in an apparent attempt to avoid an inquiry into its activities set up by the Prime Minister. The alleged terrorist outfit was expelled from Egypt following last year’s coup there.

But this weekend, sources said it had decided to transfer its base to Graz, Austria’s second city, after David Cameron announced a joint MI5 and MI6 investigation into its membership. The group is regarded as a terrorist organisation by Egypt and Saudi Arabia. Muslim Brotherhood moves headquarters from London to Austria after Cameron announces terror investigation, Tony Blair’s religious charity’s ‘links to extremism’: Advisers claimed to be tied to the Muslim Brotherhood which is being investigated by British spies

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
8 years ago

Han beskyller – partistrateger – , (!), som har både penningar och lyssnande öron, från partiet, att – dribbla med – , och för deras makt att därmed påverka politiska uttalanden och – paroller -…, som visat sig vara felaktiga – strategier – … Intressant.. Och den s.k. – Salinismen – , (!), som då, i enlighet med partistrategerna, blev så ivrig och så villig att stämpla alla människor med funderingar, invändningar, reflektioner som innehöll minsta kritisk synpunkt, och ifrågasättande om invandringspolitiken. Om den verkligen kanske ändå var alltför stor, ja, mycket för stor, och om verkligen, verkligen detta ENBART… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ps.

Eller om inte människofientligt, så i alla fall inte så särskilt människovänligt….

Det tyder på en fokusering kring ekonomi, vinst, rationalisering, och ett ganska så – fyrkantigt – , stelt och insiktslöst tänkande. Ett tänkande som vill förneka människan, – den mänskliga varelsen – , att just få lov vara just – människa -…

Inte så snällt…

Ds.

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago

“Kom inte och grina nu när det priset börjar bli väl högt. Det är bara att betala nu.”

Alle de døde svenskere… Tabet af demokrati…… Intet tegn på forbedring i Sverige…

CommonSenseNow
CommonSenseNow
8 years ago

Norway’s to Open First ‘Muslim Only’ School, Replacing Ethics Classes with Islam ..Breitbart ConservativeBlog
http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/04/13/norways-first-muslim-school-causes-disruptions

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x