14
apr
Seneste opdatering: 14/4-14 kl. 1502
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Apropos EU, som Weston ikke giver mange potter the for i videoen, skriver Uhrskov i dag i Udmeldelse:

Når skotterne senere i år stemmer om uafhængighed fra Storbritannien, skal de lige huske på, at de ikke skal regne med optagelse i EU. Sådan siger kommissær Manuel Barroso. Hensigten er naturligvis at true skotterne til at stemme nej til selvstændighed. Barroso er for øvrigt formand for EU-kommissionen. Sjovt som EU har indforskrevet sig i traditionen fra det tidlige Sovjetunionen, hvor ministre også gik under stillingsbetegnelsen “kommissærer.”

Da Schweiz tidligere på året stemte ja til at lade Schweiz selv styre indvandringen til landet, var formand for EU-parlamentet Martin Schulz hurtigt ude og true schweizerne med bål og brand og økonomisk deroute, hvis ikke det trodsige folk kom på bedre tanker. Sådan handler det EU, der skulle forestille at være slutpunktet for al menneskelig lykke.

Samme Martin Schulz er glad for at true. Da endnu en skibskatastrofe med fattigdomsflygtninge fra Afrika havde fundet sted, kunne dette generøse menneske proklamere, at han ikke ville acceptere, at der kunne være medlemslande, der meddelte, at de ikke ønskede at tage del i den uendelige strøm af mennesker fra Afrika. En rigtig hædersmand er denne Martin Schulz.

Ur led är tiden: Miljøpolitik i Nysverige

Forleden var der gräl, stress, sömnsvårigheter, ångest, högt blodtryck på fredsforskningsinstituttet SIPRI, og idag ligner det skinhellige Miljøparti parlamentet i Kabul eller Kiev. Går alt efter planen, tæver de snart hinanden i Riksdagen. Här ryker deltagare ihop på MP-mötet:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
8 years ago

Jeg er efterhånden blevet ret glad for Paul Weston. Han siger tingene på en utrolig enkel måde. Hans korte svar på Israel/Palæstina-konflikten, er nok det mest præcise jeg overhovedet har hørt og spørgsmålet om islamofobia, får han også sparket godt og grundigt ned.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x