14
apr
Seneste opdatering: 14/4-14 kl. 1502
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Apropos EU, som Weston ikke giver mange potter the for i videoen, skriver Uhrskov i dag i Udmeldelse:

NĂ„r skotterne senere i Ă„r stemmer om uafhĂŠngighed fra Storbritannien, skal de lige huske pĂ„, at de ikke skal regne med optagelse i EU. SĂ„dan siger kommissĂŠr Manuel Barroso. Hensigten er naturligvis at true skotterne til at stemme nej til selvstĂŠndighed. Barroso er for Ăžvrigt formand for EU-kommissionen. Sjovt som EU har indforskrevet sig i traditionen fra det tidlige Sovjetunionen, hvor ministre ogsĂ„ gik under stillingsbetegnelsen “kommissĂŠrer.”

Da Schweiz tidligere pÄ Äret stemte ja til at lade Schweiz selv styre indvandringen til landet, var formand for EU-parlamentet Martin Schulz hurtigt ude og true schweizerne med bÄl og brand og Þkonomisk deroute, hvis ikke det trodsige folk kom pÄ bedre tanker. SÄdan handler det EU, der skulle forestille at vÊre slutpunktet for al menneskelig lykke.

Samme Martin Schulz er glad for at true. Da endnu en skibskatastrofe med fattigdomsflygtninge fra Afrika havde fundet sted, kunne dette generĂžse menneske proklamere, at han ikke ville acceptere, at der kunne vĂŠre medlemslande, der meddelte, at de ikke Ăžnskede at tage del i den uendelige strĂžm af mennesker fra Afrika. En rigtig hĂŠdersmand er denne Martin Schulz.

Ur led Àr tiden: MiljÞpolitik i Nysverige

Forleden var der grÀl, stress, sömnsvÄrigheter, Ängest, högt blodtryck pÄ fredsforskningsinstituttet SIPRI, og idag ligner det skinhellige MiljÞparti parlamentet i Kabul eller Kiev. GÄr alt efter planen, tÊver de snart hinanden i Riksdagen. HÀr ryker deltagare ihop pÄ MP-mötet:

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
9 years ago

Jeg er efterhÄnden blevet ret glad for Paul Weston. Han siger tingene pÄ en utrolig enkel mÄde. Hans korte svar pÄ Israel/PalÊstina-konflikten, er nok det mest prÊcise jeg overhovedet har hÞrt og spÞrgsmÄlet om islamofobia, fÄr han ogsÄ sparket godt og grundigt ned.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x