16
apr
Seneste opdatering: 16/4-14 kl. 1650
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden sprængte den ubefæstede, sårbare Viktor Kristensen sig selv til døde i Irak efter at være blevet hjernevasket i den salafistiske Århus-moské.

Af de 27 danskere, der befinder sig i Syrien, er de 22 kommet på Grimhøjvej. Det er moskéen, der radikaliserede Ahmed Akkari. I februar 2008 kom det frem, at de tre mænd, der mandag den 11. februar blev anholdt for mordplaner mod bladtegneren Kurt Westergaard, havde haft deres gang i moskeen. Guantanamofangen, Slimane Hadj, der nu er død i Syrien, havde sin gang i moskeen. 9/11 blev fejret i Århus, to af dem, der fejrede angrebet den dag, var Abu Bilal og Abu Khaled, som siden er blevet imamer i moskéen på Grimhøjvej. Rayêd Hlayhel, der var en af opviglerne under Muhammedkrisen, kom derfra. Han forlod heldigvis forladt landet Damark for flere år siden, desværre aldeles frivilligt.  Endelig har moskéen et syndigt rod i regnskaberne.

At den moské stadig får kommunal støtte, og ikke er blevet lukket for længst, fortæller én, hvad man behøver vide om de danske amatører, der kalder sig politikere. Først installerer de på egen hånd disse fascister i Danmark, så støtter de dem med penge og lader dem operere uforstyrret, endelig er de automat ‘chockerede’ når noget går galt.

Man kan jo ikke, hvis det nu går rigtig galt, fortænke danskere i at tænke den tanke, at deres politikere insisterer på at påføre dem krig, hvad enten de nu gør det af ren dumhed og inkompetence,  eller helt bevidst. Den dag bliver det skide skægt at være politiker i Danmark. Desværre vil det være blevet endnu skæggere at være dansker.  – Akkari: Moskeer snyder kommuner for formuer, Anklager mod omstridt moske: Unge sendt på indbrudstogt, Akkari: Moskeer går målrettet efter unge som Victor, Politikere langer ud efter omstridt østjysk moské “Han burde flytte hjem, hvor han kommer fra,” og videre i den sædvanlige dur. Hvorfor ikke bare sige BØH, hvis det er helt umuligt at holde mund?

Henrik Gade Jensen: Akkari og afhoppernes barske skæbne

Det er renegaterne, afhopperne, der skriver historien. For det er kun afhopperne, der har det personlige kendskab og derfor er troværdige i deres vidnesbyrd. Desværre har de vestlige opinioner altid været forbavsende negative overfor afhoppere. Kommunismens afhoppere er næsten altid mødt med stor mistro. De har været genstand for en målrettet og koldblodig smædekampagne fra kommunister og venstreorienterede, og det har smittet alt for meget af på den almindelige, pæne opinion. Lad os tage et par eksempler: [..]

Det samme gælder med forbavsende lighed også Ahmed Akkaris opgør med islamismen. Same procedure as last time. Hans troværdighed beklikkes og hans personlige motiver gøres suspekte. Han har nok et psykologisk problem, vil gerne i medierne og vil gerne tjene penge. Og han bebrejdes, at hans bog kan bruges af de værste mennesker (Lars Hedegaard, DF og andre konsortier). [..]

Lige så præsenterer Ahmed Akkari den danske offentlighed for et personligt erfaret og meget vigtigt indblik i islamistiske miljøer i Danmark. Ikke fordi der er så meget nyt, som en kritisk dansker ikke var klar over (bortset fra PET og Hans-Jørgen Bonnichsen, der intet anede. Hvad laver PET?). Men fordi insiderens viden altid er mere troværdig end vore andres fordomme. ”Det er kun os eks-kommunister, der ved hvad det drejer sig om”, sagde Koestler, og derfor fik deres vidnesbyrd så stor betydning. Jyllands Posten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Jihad Watch BT Snaphanen […]

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

Henrik Gade Jensen vrøvler. Undtagelsesvis vil jeg kommentere alt det sludder om tilgivelse for Ahmed Akkari, manden som forrådte sit land ved at opildne terror-organisationer til angreb på Danmark. Tilmed var han indirekte skyld i mange menneskers død som et direkte resultat af sit forræderi mod Danmark. Nu tjener han tilmed penge på at undskylde sine handlinger ved at skrive en bog. Men tilgivelse!! Tilgiver vore domstole hvis mordere og landsforrædere klynker og undskylder deres forbrydelser? Nej vel! At Lars Hedegaard trykker forræderen i hånden må tilskrives den dårlige side af den danske nationalkarakter. Der er for mange nyttige idioter… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
10 years ago

Et eller andet sted virker det som “Bidermann og brandstifterne”.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
10 years ago

Et eller andet sted virker det som “Bidermann og brandstifterne”.

Jørgen Duus
Jørgen Duus
10 years ago

Er der nogen der ved, hvad de såkaldt “moderate” imamer mener om deres kollega fra Grimhøjvej?

Kuffarten
Kuffarten
10 years ago

At Tom Behnke siger ‘sådan noget sludder’ viser i en nøddeskal, at Vesten ikke har pejling på, hvordan man tackler en ideologi, der er så rodfæstet i folk. Det kan ikke alene gøres demokratisk og ved at tale om ytringsfrihed, krænkelse af rettigheder osv. og forsøge at få den umulige ‘integration’ til at lykkes. Man har heller ikke fattet, at muslimer ikke vil/må lade sig integerere med de laverestående infidels. Det er derfor os, der skal adaptere os til muslimernes vanvittige levevis og mange frække krav! Afkristningen af Vesten gør det desuden nemmere for islam at få fodfæste i vores… Read more »

Kuffarten
Kuffarten
10 years ago

… ‘BØV’ kunne måske være en endda mere passende term.

Vi burde snart lave en mega-demo foran Christiansborg.

JensH
JensH
10 years ago

“Han burde flytte hjem, hvor han kommer fra”

“Burde”???!!! Hvorfor sparker politikerne ham ikke bare ud af landet??? Sikkert fordi der findes utallige domme fra “Menneskeretigheds”-domstolen i Strasbourg, som forhindrer dette, samt at de frygter de voldsomme optøjer der givetvis ville følge i kølvandet på en sådan udvisning i alle landets ghettoer. Og sådanne optøjer ville jo totalt udstille de Danske ‘dialog’-politikeres totale magtesløshed i forhold til den volds-kultur de har valgt at lade indvandre til landet.

Prudentius
10 years ago

Grimhøj imam: (00:49-52)

“…Det er rigtig, at man døde på den måde, så er det-det bedst hos Allah…”

Med andre ord, i moskeen prædiker man helt almindelig orthodox sunni-islam. Hvor døden i hellig krig/jihad, som bekendt er den eneste garanti muslimen har på adgang til paradiset.

Tom Behnke kalder det (00:39-40):

“…sådan noget sludder…”!

Men en ideologi der prædiker hellig frelsende vold er vel lidt mere end bare “noget sludder”, er der ikke tale om et helt og aldeles grundlovstridigt-ulovligt foretagende??

Det vil jeg mene.

Jihad er frugten af islam, en frugt Vestens multikulturalister insistere på at dyrke.

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

Ja! det er så utroligt, at jeg ikke har flere kommentarer.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x