22
apr
Seneste opdatering: 23/4-14 kl. 1508
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Frankrig har lavet en spillefilm om forbrydelsen. Hvad det skal nytte for franske jøder, står mig ikke helt klart. De skal bevæbne sig, ikke gå i biffen og dyrke deres uforskyldte martyrium. Vil du dræbe en europæisk jøde, skal du vide, du bliver skudt. Punktum.

Barbaren Youssouf Fofana burde være aflivet på en hensynsfuld måde af den franske stat forlængst. Ikke noget i nærheden af den ugelange, perverse tortur, han udsatte Ilan Halimi for. Det er civillisation kontra barbari, og civillisationen må bruge næsten ethvert middel for ikke at tabe. Den har ikke råd til personer som Youssouf Fofana. (video, fransk,  utekstet.)

In 2006, the kidnapping and gruesome murder of a young French Jew, Ilan Halimi, shocked France and made front-page news around the world. Now, a new film about the case — and its mishandling by Parisian police — is hitting French screens. It was one of the ugliest crimes in recent French memory. New French film tackles grisly anti-Semitic murder.

Hvis nogen skulle have glemt det siden januar 2006, er hele tragedien her. Sagen er også dækket af bloggen her. Morderen  Youssouf  Fofana fik livstids fængselsstraf og de tyve medskyldige muslimer fik fra 20 til 5 års fængselsstraf.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kuffarten
Kuffarten
10 years ago

Uudholdeligt! Det gør ondt langt ind i hjertet, og man husker den grusomme, kujonagtige, mohammedanske udåd! De bestialske mordere burde have været henrettet i guillotine. Intet mindre! Med optog, æg-kast og strikkende, franske damer på forreste række.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x