22
apr
Seneste opdatering: 22/4-14 kl. 2131
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 22-04-2014 134332

Svenske medier er 100 % afetnificerede, men de dræbte er: Two young Syrian-Aramean brothers ( Bassam & Naim Touma) were killed and more were injured in a shooting in the city of Norrköping last night!  Nja, unge og unge.  Syrianer er kristne fra enten Tyrkiet, Iran, Irak, Syrien eller Libanon.

Der er 10.000 af dem i Danmark og 120.000 i Sverige, flest i Södertälje syd for Stockholm, hovedsæde for Scania AB og Astra Zeneca. Deres opførsel, mord og korruption især i Södertälje, hvor de har chikaneret og fordrevet muslimer, er beviset på, at man ikke skal stirre sig blind på islam, men interessere sig for den dysfunktionelle mentalitet og klankultur i muslimsk dominerede lande. De kan være nok så meget kristne, men de ødelægger fungerende stater.

Enhver indvandring fra den del af verden, er et socialt og nationalt opløsningsmiddel, og Sverige har efter alt at dømme i sinde at opløse sig selv, nå ja, med mindre vælgerne beslutter noget andet til september, men det har jeg ventet forgæves på i næsten tyve år, så jeg kan kun blive glædeligt overrasket, hvis svensk folkestyre pludselig skulle beslutte sig for at fungere.

Sverige importerar kaos, skrev Lars Hedegaard meget apropos i går. Mon ikke? Svensk politi holdt en pressekonference, der skulle give indtryk af, de har styr på det. Det er som tidligere sagt, en ren Poptemkinkulisse, en Valium til folket. Er der ikke en svensk medicinalindustri, der fremstiller det stof efterhånden? Jeg har en idé til et navn til præparatet: “Lugn, håll käften” – indlægsseddelen skal have underrubrikken “øvrigheden har tjek på det.” Æd en pille og skyl efter med en Pripps Folköl, den holder 2.8 % og hjælper alligevel ikke.

Två personer miste livet och flera personer skadades efter ett stort bråk i Hageby i Norrköping i går. Två bröder i 35-40-årsåldern dödades och flera skadades. Nu sitter fem personer anhållna misstänkta för inblandning i dådet.Flera källor uppger för Aftonbladet att några män från de två släkterna började bråka redan under en gudstjänst i Norrköping på påskdagen. Polisen kallades till platsen och två anmälningar om misshandel upprättades.

Det var vid 22-tiden på måndagskvällen som polisen larmades om flera attacker i stadsdelen Hageby. Polisen beskrev situationen som kaotisk och många personer ska ha befunnit sig i området.Både skjutvapen, knivar och knogjärn användes i vad som tros vara en samordnad attack. – Det var fullständigt kaos på platsen, det pågick fortfarande bråk när polisen kom dit, säger Anne Asp. Döda i släktuppgörelse var bröder

1-Indspilning i fuld skærm 22-04-2014 152439

Støjsenderen Støjberg

Igen vælger Inger Støjberg at udstille sin egen vores andres afmagt med at komme med tomme trusler. Kom tilbage, når du har i sinde at udøve magt, dvs. lukke moskéen og give dens indhavere en enkeltbillet ud af landet. Vær så rar at holde mund indtil da. Venstres impotens er pinefuld.

Det er langt fra pæne ord, Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg (V), har at sige om Oussama El-Saadi, formanden for moskéen på Grimhøjvej i Brabrand ved Aarhus, der senest er kommet i vælten, fordi han har kaldt en 21-årig dansker, der døde i en selvmordsaktion i Mellemøsten, for en helt.

»Han er en fej hund. Tænk at sidde i en moské og drive unge mænd ud i at begå mord i Allahs navn. Og ikke mindst tænk på de forældre, der sidder tilbage, som er bundulykkelige. Efter min mening burde Oussama El-Saadi pakke sine ting og rejse ud af Danmark. Han hører simpelthen ikke til her,« siger Inger Støjberg. V: Aarhusiansk moské-leder er en »fej hund«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
skræp
skræp
8 years ago

21.04.2014 Den berygtede moske på Grimhøjvej, i Brabrand, har endelig – ved et uheld- bekendt kulør. Formanden for kommandocentralen/moskeen, Oussama El-Saadi har udtalt at den danske selvmordsbomber, den 21 årrige Victor Kristensen er en helt. Hvilke konsekvenser har det så fået? – foreløbigt ingen som helst, men nu har politikere fra DF, LA og Venstre krævet at alt samarbejde med moskeen skal stoppes. Det er selvfølgelig meget godt at stoppe et samarbejde som har været en joke fra dag et, men hvad så. Skal det hele derefter så bare køre videre som før? Selvfølgelig skal der øjeblikkeligt lukkes for enhver… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

@Støjsenderen Støjberg
“….Venstres impotens er pinefuld…” TAK den sidder lige i øjet…

HH
HH
8 years ago

Stort tack för upplysningen om folkgrupperna. Man står förvirrad över benämningen syrianer och syrier. Syrianerna i “Suttertelje” är kristna, det vet jag. Det finns kristna syrier också men hur många sådana som kommit till Sverige vet jag faktiskt inte. Den blodiga uppgörelsen med två döda har tydligen med syrianer att göra. Allt detta har ju ingen som helst förankring i vår kultur – eller nordisk kultur f ö. Södertälje är tydligen helt i händerna på en subkultur som mer och mer liknar den plats dessa människor kommer ifrån. Alltså – korruption, gangstervälde, osviklig tystnad både bland offer och utövare. Jag… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x