23
apr
Seneste opdatering: 24/4-14 kl. 0138
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslim Morality Patrols Operating in British Schools

As part of a bid by extremists to ‘Islamize’ schools in Birmingham, England, Muslim morality patrols allegedly confiscated Easter eggs.

Muslim morality patrols have allegedly been confiscating Easter eggs in a school in Birmingham, England currently being investigated as part of the attempt to Islamize state run schools. A woman whose daughter is at the school spoke to the Daily Express on the condition of anonymity.

She said that the patrols, made up of older boys, were terrorizing younger students and enforcing sharia law in the playground. This included intimidating younger girls into wearing veils.She told reporters, “My daughter tried to bring in an Easter egg for a friend and one boy grabbed it and smashed it against a wall. Another girl of about 11 brought in a little Easter bunny toy that she wanted to show her friends. They grabbed that off her too. All talk of Christmas and other non-Muslim festivals is banned. The teachers just turn a blind eye to it.” Clarion Project.

Jeg har da også en salme i ny og næ

Her i påsken har jeg sunget de første femten. Jeg kommer i tanker om Kongernes Konge,der egentlig hed Bøn for Danmark. Filosof Östman skriver om den ubegribelige, svenske antisemitisme, ingen dansk kan undgå at bemærke i Sverige, og han skriver at “Den svenske censur og politiske korrekthed er en ekstremisme, der styrker, hvad den vil bekæmpe,” som jeg har noteret utallige gange. Hvorfor jeg er ‘højreekstrem’ og han ikke, begriber jeg ikke lige, men Östman er svensk og skriver i den berlingske nydelighedstidende, jeg gør ikke. Det er måske grund nok. Han skal dog ikke have utak for at promovere Arnstberg og Sandelin i en dansk avis, selvom det er lidt post festum.

Bogen udkom i februar 2013, men det var rigtig småt med omatalen i svenske. Aftonbladet skrev, de var en slags nazier, det er det akademiske niveau, der råder i Sverige. “Vi giver landet væk, nu en fjerdel af befolkningen udskiftet, dokumenterer du det, er du nazist.” Svenske medier insisterer på et idiotniveau. Man kan kun opfordre til et fuldstændigt  bojkot af dem. Når multikulturen chracher i Sverige, og det kan ikke vare længe,  ryger samtlige svenske journalister i grøften. Der skal skabes en helt ny, decentral presse, som de  allierede gjorde i Nazi-Tyskland. Væk med SVT, væk med SR, væk med de politiske pressestøttte. Helt forfra med hele pressetænkningen.

Svenske journalister er villige gidsler, fejge slaver. Fyr hele bundtet! Selv den tidligere selvstændige stemme Sakine Madon, er blevet en krybende ynk, hun har virkelig ‘integreret sig’ i de skrivendes slave-mentalitet. Nu skriver hun kun om uskyldige ting, der ikke kan bringe hendes sociale position i faré. Man tager sit parti, ikke sandt, Sakine? En prostitueret er en prostitueret, skønt jeg har mere agtelse for dem,  der kun  fysisk prostituerer sig.

Sidste år udgav den svenske etnologiprofessor Karl-Olov Arnstberg og den svenske journalist Gunnar Sandelin en bog om indvandringen i Sverige: Invandring och mörkläggning. Bogen er en best seller i samfundsfaglitteratur. Alligevel er det dog langt fra alle, der kender bogen, selvom indvandringen tyder på at blive et vigtigt emne for Riksdagsvalget i september. Det er der en ligeså naturlig som problematisk grund til.

I DAG OPTRÆDER omtale af Invandring och mörkläggning især på højreekstreme hjemmesider og aviser, som får Snaphanen og Dispatch International til at ligne salmebøger. Fria Tider og netavisen Nationell.nu, er et par af dem. Sidstnævnte havde sidste år følgende formulering om Wolodarski: »Denne fanatiske jøde er altså chefredaktør på Sveriges største dagblad Dagens Nyheter, der ejes af den jødisk bevidste Bonnierklan.«Sveriges forbudte bog. Af Lars Östman, filosof

Beslagta svenskarnas hus!

Der er hjemmel i loven til at ekspropriere svenskernes fritidhuse til flygtningeboliger, som Julia Caesar beskrev i kronikken Söndagskrönika: Egen härd är inte din i september 2012. Nu er den tid ved at være  på trapperne. Der befinder sig små 20.000 i asylsystemet, som ikke kan komme ud af mangel på boliger. Det drejer sig om loven Massflykt till Sverige (SOU 1993:89). Tjänsteman i Halland: Ta folks bostäder och sommarstugor och ge till flyktingar, Villor och bostadsrätter föreslås exproprieras till nyanlända

1-Indspilning i fuld skærm 23-04-2014 103116

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
8 years ago

Om nu någon har tanker kring hur en eventuell expropitering av bostäder har lagligt stöd, kan jag anbefalla läsning av denna text där idag ingår i den svenska grundlagen.

http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19720719.htm

Skåning
Skåning
8 years ago

“Svenske medier insisterer på et idiotniveau. Man kan kun opfordre til et fuldstændigt bojkot af dem. Når multikulturen chracher i Sverige, og det kan ikke vare længe, ryger samtlige svenske journalister i grøften. Der skal skabes en helt ny, decentral presse, som de allierede gjorde i Nazi-Tyskland. Væk med SVT, væk med SR, væk med de politiske pressestøttte. Helt forfra med hele pressetænkningen.Svenske journalister er villige gidsler, fejge slaver. Fyr hele bundtet! Selv den tidligere selvstændige stemme Sakine Madon, er blevet en krybende ynk, hun har virkelig ‘integreret sig’ i de skrivendes slave-mentalitet. Nu skriver hun kun om uskyldige ting,… Read more »

Kuffarten
Kuffarten
8 years ago
Reply to  Skåning

Godt sagt! Det er det samme med norske medier. Her går man bare op i at oplyse folket om ‘koselige saker’ såsom gode tur-ruter, hytter til salgs, madopskrifter og andet intetsigende. Utenrikssaker kommenteres dog, men det er jo Langtbortistan, så det er jo ikkje så farligt! Men jeg ved personligt, at en norsk, kvindelig journalist blev truet voldsomt på livet – af muslimske indvandrere, da hun ville afdække en historie om meningsløs, afstumpet vold fra indvandrere mod en ung, norsk mand, og hun måtte derfor trække sig fra at publicere historien. Om det skyldes angst for repressalier og for at… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Skåning

Hade en ordväxling med henne på Twitter för ett par år sedan. Tror det var RL som nämnde att hon varit på Exilen i sin ungdom. Vilket var nåt år innan jag hittade dit. Jag frågade henne om det var sant och det var det tydligen. Jag tjatade ett tag på henne att hon skulle regga sig på nya Exilen. Men det ville hon inte. Nu förstår jag varför.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Skåning

“För övrigt minns jag också SAKI på Exilen. Tyckte vi hade ganska vettiga debatter och var överens om en del, men inte annat. Sen ser man henne i TV och kolumner där hon stolt berättar hur hon “tagit debatten på Exilen med rasisterna”. Jävla attityd och ynkedom.” Det var väl väntat. Hon lämnade ju som sagt med en dramatisk teaterexit, i samband med att MSM-uppdragen ökade. Ming mintade fö ett bra uttryck för vad en medioker, inkvoterad ung invandrarkrönikör bör kallas, men det exakta uttrycket undgår mig just nu. För egen del minns jag när jag summerade upp den pinsamma… Read more »

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Skåning

“För övrigt minns jag också SAKI på Exilen. Tyckte vi hade ganska vettiga debatter och var överens om en del, men inte annat. Sen ser man henne i TV och kolumner där hon stolt berättar hur hon “tagit debatten på Exilen med rasisterna”. Jävla attityd och ynkedom.” Det var väl väntat. Hon lämnade ju som sagt med en dramatisk teaterexit, i samband med att MSM-uppdragen ökade. Ming mintade fö ett bra uttryck för vad en medioker, inkvoterad ung invandrarkrönikör bör kallas, men det exakta uttrycket undgår mig just nu. För egen del minns jag när jag summerade upp den pinsamma… Read more »

HH
HH
8 years ago

Tack Bergfast, du skriver det jag tänker. Faktiskt tror jag, skrämmande nog, att vi nått den vägs ände som inte visar någon tillbaka. Och lika faktiskt tror jag inte en enda politiker i Europa vet hur man ska hantera det som sköljer över våra länder, över våra kulturer. Flyktingen känner inga gränser, sådana är bara fiktiva saker som ska och måste över, sociala trädas. Så här ser jag det: vi är uppfostrade att hjälpa den som behöver hjälp. Därav kommer vårt samhälles politiska och sociala program.Om det har sitt ursprung i bibeln låter jag vara osagt: “främlingen ber om en… Read more »

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago

Sakine (Saki på gamla Exilen) har aldrig haft etniska svenskars välgång som ett mål. Hon är och förblir en representant för sin etniska grupp.

Vi som debatterade på Exilen minns hennes primadonneexit, när argumenten från Exilens duktiga debattörer blev henne övermäktiga. Som etniskt rätt och dessutom ung kvinna låg ju MSM:s krönikefält, rena från mothugg vidöppna för henne. Hon är och förblir en inkvoterad medioker skribent, med allt annat än Sverige och svenskarnas väl och ve i fokus. Tyvärr.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Hmaborg-videoen virker desværre ikke i embeddet form på Snaphanen, men klikker
man på den en ekstra gang, så kommer man til Live Leaks, hvor den virker.

http://www.liveleak.com/view?i=214_1397980778

Bergfast
8 years ago

Ang. Islamisk terror i Hamborg skoler… Vilka, vad, hur och varför, förespråkar och – önskar – importera en alltför stor muslimsk befolkning till Tyskland? En muslimsk befolkning, som då riskerar få en radikaliserad ungdomsgeneration som är trotsig och som är emot Tyskland och tyskar? Som vill motarbeta – det tyska – ?. .. Som då kanske vill göra – revolt – och radikaliseras och kanske då tillgriper just den ideologi, den tro, den religion, den lära, som de då råkar vara – präglade på -? Dvs. ungdomarna tillgriper, i sin vilja att – revoltera – , den livsåskådning som de… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  Bergfast

Tja Bergfast, det kan koges ned til ganske få linjer; hvad vil de “revolterende” gøre når bidragskassen er tom?
Herregud for en suppe 😉

Bergfastb
Bergfastb
8 years ago
Reply to  PFEP

PFEP:….” hvad vil de “revolterende” gøre når bidragskassen er tom?”… Alltså olika slag av radikalisering bland ungdomar, och – revolterande ungdomar – kan naturligtvis också ske bland den infödda ungdomen.. …. Alltså en ungdom inom de europeiska nationalstaterna, som då också kan bli minst lika – attackerande, kritiserande, krävande, anmärkande och också då eventuellt – aggressiva – , både verbalt och fysiskt…. Det är DET och DÄRFÖR som är det ansvarsfullt att ta i beaktande – och ”tänka på”, när det gäller storleken på invandring till nationalstaterna i Europa. En ansvarslös och överdimensionerad invandringspolitik verkar just inte – ”tänka på… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  Bergfastb

Jag har inte en tanka att intellektualisera eländet, jag har första hand erfarenhet kring hur det går för sig i “Mena-land”, det finns för f*n inte ens en verksamhet där kan tillverka ett tändstift till någon importerad bil! Jag har bott i nordisk ghetto några år och har med egna ögon sett hur våra importerade måndyrkare för sig frem och jag får erkänna att jag med illa dold förtjusning läste HA-Jønkes “Sjakal manifest”, killen har jo rätt i stycken, ty vad kommer måndyrkare göra när krubban är tom? De kommer göra likt traditionen; plundra en ny habitat, i vårt fall,… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfastb

Läste ”Sjakal manifest”. Det var intressant, upplysande och förklarande. Tack till PFEP för ref. Mitt uttryck – fanatiskt troende multikulturalister – , så menar jag inte enbart eventuella – muslimskt troende – . Jag menar den allmänna inriktningen, det fanatiska predikandet, propagerandet för, och tilltron till, denna – ism, som pådyvlas främst politiker och beslutsfattare, med press och stress, och kanske också med – hot – om uteslutning, om avsked från tjänster osv., (med hjälp då av massmedial hetsjakt?), OM dessa politiker och tjänstemän inte – rättar in sig i ledet – , kring just den fanatiska och förblindade, samt… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  Bergfastb

Ja du Bergfast, härligt namn får jag säga ;), jag tror faktisk tiden för båda analys och samtal har passerats med bred marginal, mina erfarenheter båda som individ, som pappa till flickor, som lokalpolitiker, skriker idag; HANDLA, förbereda och inse vad som komma skal. I min värld finns det muslimer, det vore Shia, Sunni, Salafister eller Derwisher, samma korn och skrot när man skär in till benet och samma ovilja att ens ha en tanke att eventuellt integreras i de samhällen i väst där så generöst försöker inkludera dessa människor, Vi är och förblir “Kuffar” och kommer ifall vi får… Read more »

Tomas
8 years ago

Jag svarar: I Sverige dödar man oönskade medborgare med administrativa metoder. Brotten delas upp på många tjänstemän och politiker i myndighetsutövning. Avsikten är att ingen skall anses ha något ansvar. Gooodhetsorganisationerna stöder också verksamheten. Svenskarnas auk-toritetstro och aningslöshet är stor. Svenskarnas analytiska förmåga är låg.
En ungdomsvän, min mamma och pappa dödades av myndigheter. ”Fallet Axel” är ganska renodlad administrativ brottslighet anser jag. De som inte vill analysera kallar mig för rättshave-rist. Ha inte heller för stor tro på Staten Danmark och Dispatch.
Vänligen,
Tomas.
Trötter. ( http://gidlöf.se skall fungera.)

elwee
elwee
8 years ago

Det är uttalanden som detta som gör att man undrar hur länge svensken ska stå ut med sin egen marginalisering och utarmning.
Bara tanken på att de som aldrig bidragit till (och oftast inte kommer att bidraga till) den svenska välfärd som finns kvar ställs i första rummet och svenska skattebetalare som byggt upp nämnda välfärd hamnar i kön för att vänta och se om det blir något över till dem, kan starta något som ingen vet slutet på …
Jag är rädd att Sverige snart blir ett mycket oroligt land, inte bara för svenskar i utsatta områden.

Maja Dacke
Maja Dacke
8 years ago

Och vi som får våra hus/lägenheter expropierade – var placeras vi? På gatan med tiggarpåse? Eller blir vi exekuterade direkt på stället?

Jag undrar vad EUs rättsorgan har att säga om detta – gör inte du det?

Tomas
8 years ago
Reply to  Maja Dacke

Hoppsan! Då jag inte kan redigera blir det en dubbelpost. Mitt svar är till Maja Dacke. Jag svarar: I Sverige dödar man oönskade medborgare med administrativa metoder. Brotten delas upp på många tjänstemän och politiker i myndighetsutövning. Avsikten är att ingen skall anses ha något ansvar. Gooodhetsorganisationerna stöder också verksamheten. Svenskarnas auk-toritetstro och aningslöshet är stor. Svenskarnas analytiska förmåga är låg. En ungdomsvän, min mamma och pappa dödades av myndigheter. ”Fallet Axel” är ganska renodlad administrativ brottslighet anser jag. De som inte vill analysera kallar mig för rättshave-rist. Ha inte heller för stor tro på Staten Danmark och Dispatch. Vänligen,… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
8 years ago
Reply to  Maja Dacke

@Maja Dacke, “Och vi som får våra hus/lägenheter expropierade – var placeras vi? På gatan med tiggarpåse? Eller blir vi exekuterade direkt på stället?” Tja du, under väldigt många år har yngre svenskar drabbats hårt av att det är svårt eller omöjligt att få bostad. Jag fick själv höra detta när jag var 18 och sökte bostad i den finare stockholmsförort där jag hade bott hela mitt liv. Alla tillgängliga lägenheter gick till folk med “sociala problem” och/eller flyktingar. Detta var 1985…… Sen har det spridigt sig i hela landet. Om en del av alla dessa äldre svenska som under… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  Utlandssvensk

Staten kommer sannolikt inte att kasta ut folk från deras bostäder utan vidare. Staten kommer i första hand expropiera sommarstugor, torp och bostad för de där har flera hus/lägenheter att till gå. Sen kan det antagligen bli en fråga att tvinga små hushåll, en eller bara två personer med stora bostäder, att upplåta delar av sitt utrymme till nyankomna. Sverige är snart där med cirka 2500 nyankomna i veckan, Sverige är snart förbrukad vad slott, herrsäten, campingplatsar eller liknande och då återstår jo enbart vanlig folks tillgångar. Nu kommer inte detta bli aktuellt innan valet 2014, sånt hade jo gynnat… Read more »

HH
HH
8 years ago

Stort tack för klargörandet av “Situation Sverige”! Jag och andra känner till den famöse socialsekreterarens utspel. I tankarna kom just det som det ovan skrivna klargör: i Sverige kan myndigheter expropriera precis vad de vill ha. Se särskilt förhållandena i Kirunaområdet och de platser i norra Sverige där gruvprospektering pågår. Spaniens Franco var en diktator och han gjorde mycket ont. Men inte ens denne diktator kunde knäsätta den lag i Spanien som emanerade från romerska rätten.Alltså: INGEN myndighet i Spanien under denna tid kunde expropriera någon enskilds egendom! Så när man byggde den stora motorvägen mellan Malaga och Torremolinos kunde… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x