30
apr
Seneste opdatering: 30/4-14 kl. 2322
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Margrete Auken anklager de andre danske medlemmer af EU-parlamentet for dovenskab. For hende er det yderst vigtigt, at man deltager i alle afstemninger i EU-parlamentet, men i virkeligheden er hun selv fraværende under afstemningerne…

Stemmen man hører, er den danske tolk. Et parlamentesmedlem tjener 7.956,87 euro eller cirka 59.300 DKK. om måneden for en arbejdsuge på fire dage. Efter EU skat og forsikring er det 6.200,72 euro eller 46.200 DKK. om måneden (2009 tal). Dertil kommer penge til kontorhold, rejsepenge, blyantspenge,  pension og”dagdiæter” for overhovedet at møde op i parlamentet. De er pt. på  € 304 eller 2.269,71 DKK pr. dag.

Hvor stor en udgift, det er for skatteyderne pr. medlem? Slag på tasken – 250.000 om måneden, og det er antagelig meget konservativt skønnet, hvis medlemmet skal lønne bare én kontormedarbejder. Gang det med 766 medlemmer og læg dertil 28 komissærer, der selv på en kortere EU karriere kan score 50-70 millioner inkl. pension. jvf. “EU-modstanderne” hr og fru Kinnock senior.

Eller tag den svenske, stenrige eks.kommissær og socialdemokratiske nullitet, Margot Wallström, der får 1.2 mio kr i EU pension hvert år. Nu er hun træt af bare at være stenrig, hun vil igen ind i politik og ligge arbejdende mennesker til last. Mennesker med den misssion, – man skulle måske sige “det kald”, at leve af offentlige midler –  kan ikke bare drikke champagne, spille golf og bytte partner med resten af pengeoverklassen,  det kræver måske et rigt indre liv. Wallströms eneste formelle kvalifikation, er en studentereksamen fra Skellefteå i 1973, så hun tjene en højere sag, at hænge på ryggen af svenske lavtlønsslaver.  Hvis ikke man ikke allerede ikke kunne udstå politikere…..

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Biering
8 years ago

Det ser ud til, at Margrethe Auken har valgt ikke at have høretelefonerne på, i modsætning til de to sidemænd, der er aktive og virker seriøse.
Det fremgår tydeligt, at HUN FATTER IKKE, HVAD DER FOREGÅR. Og det har kørt upåtalt i, er det 10 år? Og det såkaldte parlament vil regere Europa!
Hun er en skandale og en skændsel for Danmark.
Tænk, hvis den såkaldte kritiske presse bragte dette klip!

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Der er noget over hendes kropssprog, en hvilken som helst lægmand nok kunne lægge noget i.
For det første, ser det ikke ud som om hun helt fatter hvad der foregår. For det andet, virker hun både forvirret og ligeglad og for det tredje beskæftiger hun sig mere med alt muligt overflødigt pjat.
I folkeskolen var hun nok blevet bedt om, at gå uden for døren.

Men det er da godt hun sådan kan udstråle ligegyldigheden af EU…

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

Hyren ville være ok, hvis denne tjenesteadel præsterede en indsats til gavn for Europa. Som bekendt er det slet ikke tilfældet – tværtimod. EU betyder “Europas Undergang”!

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago

Det er så langt ude.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x