15
maj
Seneste opdatering: 18/5-14 kl. 0230
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foredragsholderen tror, han får problemer for denne video. Drøm videre. Han får ikke noget der ligner Akkari, Khader, Hassan og Basrafkans, som han nævner. Et tragikomisk sociologisk studie at høre Gammeltoft Hansen, Poul Nyrup og Marianne Jelveds intelligensreserve tale og tænke. Jeg måtte slukke på halvvejen, han er trods alt deres landsmand, ikke min. For mig er han en uønsket person, de meget mod flertallets vilje tillader sig at bruge milliarder af vores skattekroner på. Havde de spurgt om lov, havde de fået et nej. Desværre huskede kun Gallup at spørge.

Palæstinenseren Subhi Hassan er en ‘rollemodel’, så ved man allerede, der ligger en hund begravet, han er i 2013 fængslet et år for grov vold, knivstikkeri og trusler med pistol, uskyldigt, naturligvis fordi “indvandrere bliver grundlæggende uretfærdigt behandlet af retsvæsnet.” Den Korte Avis skriver blandt andet at han har været dyrket af Politiken og Radikal Ungdom, – tænk engang! – Politikens kriminelle rollemodel springer ud som islamist: “Det er det,  jeg lever for. Den her Koran…”.

Sverige: Mentalt og militært afrustet

USA:s ambassadør i Sverige, Mark Brzezinski, sagde for nogle uger siden, at Sverige ikke skulle regne med støtte fra NATO i tilfælde af agression fra Rusland. “Ukraina hade närmare band med Nato än vad Sverige har”, sagde Brzezinski og det burde lyde ildevarslende, for NATO har ingen forpligtelser overfor Ukraine.

Den hemmelige overenskomst mellem USA og Sverige fra den kolde krig, som de mere opvakte nok anede de måtte have, har ingen gyldighed længere. Dengang som nu lever svenskerne i en illusion, de kalder neutralitet. Neutralitet er noget man kan hævde fra et velbevæbnet stade, som Schweizerne, ikke noget man kan påberåbe sig alene fordi enhver kan puste én omkuld.

Uffe Elleman tror at Sverige er på vej ind i NATO,  han tror så meget, men hver anden svensker er imod, kun hver fjerde er for, Sverige bruger 0.5 % af BNP på forsvaret, hvor de skulle bruge 2 %. Hvis Jan Tullbergs tal passer, bruger Sverige 14 gange mere på multikulturen, som er en potentiel sikkerhedsrisiko, end på militæret – nemlig 7 % af BNP.  Hvordan vil Gudrun Schymans FI bære sig ad med at afskaffe et militær, der næsten allerede er jævnet med jorden? Allerede for ti år siden skønnede det svenske forsvar kun det kunne holde Riksdagen og Kongeslottet nogle få døgn ved et væbnet angreb på Sverige.

Gang f.eks. sidste års indvandreroptøjer med ti, og svensk politi og militær tilsammen har ikke en chance for at kontrollere det. Stockholmspolisen var overmatchet i 2013 og måtte tilkalde “al tilgængelig assistance fra hele landet.” Om højst to årtier vil der være en million muslimer i Sverige. Sæt de organiserede sig i et parti. Det ville være en politisk kraft der, hvis den satte trusler om vold bag sine krav, kunne tvinge Riksdagen til hvad som helst, uden at den vil kunne gøre noget ved det. Sådan vil transitionen af magten i Sverige kunne foregå. Det er kun én af de fælder det  feminiserede,  afvæbnede Sverige er på vej ind i.

Flottan har reducerats med cirka 70 procent, flygvapnet med cirka 85 procent och armén med cirka 95 procent. Det omtalade ”insatsförsvaret” skickar cirka hälften så många soldater och sjömän till internationella insatser som det förklemade invasionsförsvaret under mitten av 1990-talet. Den oerhört omfattande minskningen av förband sätter nu bestämda gränser för vilka uppgifter Försvarsmakten kan ha. I det perspektivet uttrycker begränsningen till incidentberedskap i försvaret av det egna territoriet en krass och nykter självinsikt. Att kunna bedriva egentlig strid mot en kvalificerad motståndare är en förmåga som saknas i nuläget.

Det är med andra ord en dyster bild som framträder vid en sammanfattning. Någon nationell beredskap, utöver ren incidentberedskap, finns inte. Inte sedan vårt land blev en i modern mening självständig nation i det internationella systemet på 1500-talet har förmågan att på egen hand hävda den territoriella integriteten varit så begränsad. ”Svensk försvarsförmåga den sämsta sedan 1500-talet”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob
Jakob
8 years ago

Svenska försvarsAFmakten…

Jakob
Jakob
8 years ago

Intet under, at selv andre arabere regner palæstinensere for de lavest rangerende, blandt de arabiske folk. Ø-hårs tosser. 😀

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago
Reply to  Jakob

Nej det kan være flere faktorer der spiller ind i det billede, det kan være hans baggrund, det kan være hans mistillid til hans tro, det kan være det fordi han ikke dræber for sin tro, det kan være fordi han flyttede fra mellemøsten. osv osv.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Før eller siden vil typer som Subhi Hasan prøve at oprette autonome enklaver . Hvis de bliver hjulpet lidt ,vil dette være en være en strategisk rigtig måde at isolere dem og afsløre deres totale mangel på evner til at være andet end snyltere .
Selvfølgelig vil det være trist officielt at opgive endel af Danmark til sådanne typer , men tiden er løbet fra alle andre strategier .
Sæt hegn omkring dem …

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Det er det stik modsatte, der skal gøres!!!

Prudentius
8 years ago

Subhi Hassans overarme og hans gyldne ur taler helt uden hjælp fra hans mund.

Og begge taler islam uden taqiyya: Dominans og bling (helst på de urene vantros bekostning)!

Dør han for troen kan han føje evigt rindende floder af vin og 72 evigt blødende tissekoner til uret og slik-håret.

Og ja, dette perverse barbari, kalder muslimerne virkelig i ramme alvor en “guddommelig” åbenbaring.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Prudentius

Så kan det vist ikke siges meget mere præcist 😀

Bergfast
8 years ago
Reply to  Prudentius

Det går ändå inte att förneka att kaligrafi är sirlig och mycket vacker, samt att moskéer ofta är mycket vackert dekorerade med mosaik

Människor ser olika ut runt jordklotet, och alla människor identifierar sig lättare till dem som liknar dem själva. Det är verkligheter som inte går att negligera. Sådant är människovänligt att visa hänsyn, insikt och förståelse inför.

Massinvandringsförespråkare är förblindade av – ismer. Av kommunism, av nyliberalism, av multikulturalism. De ser inte verkligheter.

De bryr sig egentligen inte varken om människor eller om verkligheter.

De tror att deras ismer skall stå över och besegra både människor och verkligheter.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Afviser bederum til elever – det var dog på tide, at nogen sagde “Nej!” 😉

http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2014-05-15-afviser-bederum-til-elever

Elever på Københavns åbne Gymnasium i Valby (KG) har bedt om at få et bederum på gymnasiet, specielt til skolens mange muslimske elever, men det har gymnasiets rektor Anne-Birgitte Rasmussen, der også er formand for gymnasieskolernes rektorforening, afvist, skriver Berlingske Tidende.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Meget mere her: http://www.b.dk/nationalt/rektor-afviser-boen-om-bederum Rektor afviser bøn om bederum Jens Ejsing Af Jens Ejsing og Jens Beck Nielsen 15. maj 2014, 17:00 Eleverne på et københavnsk gymnasium vil gerne have et bederum. Men rektor siger nej – akkurat som ledere af andre ungdomsuddannelser også afviser det. Elever på Københavns åbne Gymnasium (KG) i Valby vil have et bederum til især de mange muslimske elever på skolen. Men rektor afviser og understreger, at skolen er et rationelt projekt [!!!], hvor religion ikke hører hjemme. [ !!! Hmm, måske burde vi bare omdefinere hele Danmark til at være et “rationelt projekt” ?… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Han siger nogle sandheder i videoen men de er meget få imellem. De stammer dog alle sammen fra for meget indvandring.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x