2
jun
Seneste opdatering: 3/6-14 kl. 1756
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

During police actions, suddenly, a Muslim mob shows up out of nowhere, pushes the policemen, insults them, attacks and interferes with them. This cell-phone video upsets Berlin: But, for the 16,000 policemen in Germany’s capital, this is nothing unusual. “Insults like ‘Filthy Pig’ or ‘Dirty Bastard’ are part of the daily routine these days”, says a cop from Berlin who has been on duty for roughly 30 years. “We get spat upon and kicked.”, he continues. “No matter where we show up, we are the scapegoats of the nation.”

The policeman feels abandoned by the authorities and government. “For years we have been dismantled. Job cuts and medieval equipment.” On Facebook, a colleague comments: “I wouldn’t recommend that anyone join the police. I hope I will reach retirement age in good health.”

Only short time after the video had been uploaded, there was the next attack: In Storkower Street in district 16 (Berlin-Prenzlauer Berg), a Molotov cocktail is thrown against a police car. This is not the first time a police car was set on fire.German Policeman: We are the scapegoats of the nation

Økologisk frugt i børnehaven

Nu skal vi tilbage til virkeligheden. Miljøpartiet, Sveriges journalistparti,  er sandsynligvis et kommende regeringsparti. Forkvinde Åsa Romson, der er 42 år gammel, har meget præcist talt om sig selv som “Vi unge.” Økologisk landbrug, det er det de har i den 3. verden. Det er derfor de oplever hungerkatastrofer.


Tobbes Medieblogg – Partiet som vill styra Sverige by tobbesmedieblogg

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Kära miljöpartister! Även Himmler ville ha frigående höns. Så ni är i gott sällskap. Som man säger.

Elefanten
Elefanten
8 years ago

I vore dage varer puberteten til klimakteriet.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
8 years ago

Heinrich Luitpold Himmler, Reichsführer-SS und Chef der Deutschen Polizei. Kunne ordne det i dag.
Godtnok stod svinet bag en masse jødemord. Men hans Politiorganisation kan bruges den dag i dag. Politiet opfattes jo i tyskland som en Joke.
Jeg håber for tyskerne, at de vil overveje at tage Himmlers ideer til sig over for disse ubehøvlede muslimske vandaler og de venstresnoede voldsaber.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ha, sikke da to besynderlige “sandhedsvidner” at forlade sig på, når man skal belyse Morten Messerschmidts of DFs succes ved EU-valget – en kendt forhenværende BZ’er, “venstreekstremist” – nå, nej undskyld “aktivist” 😉 – og AFA-sympatisør – Rene Karpantschof – og en dybt uvidende, lallenaiv og totalt virkelighedsfjern NGO’er ved navn Allan Lindemark, vist nok bedre kendt som stærkt venstreorienteret blogger under navnet “Mavepusteren” (?), som jo gentagne gange har vist sig at være helt uden for pædagogisk rækkevidde og helt uimodtagelig for selv helt almindelig sund fornuft, fordi han hænger uhjælpeligt fast i sit lyserøde og politisk korrekte verdensbillede,… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

En av mina närmre vänner är en riktigt kolsvart neger som är adopterad. Han pratar bred skånska och har nästan lite åsikter i min riktning, men samtidigt en lite väl glad festprisse som nog aldrig har haft ett hederligt arbete. Men han har ett stort hjärta och är förvånansvärt intelligent. Han har flera gånger berättat för mig att så fort han är överförfriskad på stan, börjar gorma högt och får polisen på sig så säger han “det är bara för att jag är svart”, och det funkar alltid. Polisen släpper honom och låter honom vara. Och vad ska jag säga?… Read more »

Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Skåning

Jag håller fullständigt med Groucho Marx. Jag vill inte heller tillhöra nån klubb som vill ha mig som medlem. Vare sig dom är mer eller mindre knapptryckare eller inte.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x