2
jun
Seneste opdatering: 3/6-14 kl. 1158
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alligevel holder masser af kristne hånden over islam, ligesom chikanerede og overfaldne homoseksuelle – og jøder. En engelsk muslim siger selv, hvordan der er med islam og jøder, så kan vi andre vel også. They always come for the Jews.

‘It pains me to have to admit this but anti-Semitism isn’t just tolerated in some sections of the British Muslim community; it’s routine and commonplace. Any Muslims reading this article – if they are honest with themselves – will know instantly what I am referring to. It’s our dirty little secret.’

Invandring och mörkläggning, II

Fördjupningar och förklaringar: Invandring och mörkläggning del I inriktades på att ge en lägesbeskrivning: det här händer med Sverige, så här ser massinvandringen ut i siffror och så här frånvarande är debatten. Väckarklockan fungerade nog för en och annan läsare men de fick egentligen aldrig veta hur skeendet kunde förklaras. Varför blev det så här? Del II söker besvara den frågan: Därför blev det så här! Köp boken, Fra inledningen:

När det gäller invandringspolitiken har Sverige troligtvis Europas mest repressiva debattklimat. Man kan diskutera skolpolitik utan att betraktas som barnhatare, det går att diskutera lantbrukspolitik utan att misstänkas för att vilja bönderna illa och sjukvårdspolitik utan att betraktas som patientfientlig, men om man diskuterar invandringspolitiken kritiskt, då måste man vara beredd på att bli betraktad inte bara som främlingsfientlig, utan också som rasist, nazist och fascist.

Den som börjat ställa för makt- och kultureliten besvärliga frågor om den extrema och extremt illa hanterade invandringspolitiken (båda två väl belagda) skylls alltså för vilja göra Sverige till ett apartheidland, likt Sydafrika en gång var, eller kanske till ett land med slavar, av nordamerikansk typ. Man kopplas också samman med det Tyskland som gjorde sig skyldigt till ett av de största folkmord som någonsin ägt rum och dessutom satte världen i brand. Som lök på laxen refereras till fascismens Italien, där ett folkligt uppror för säkerhets skull både arkebuserade och i anklarna hängde upp fascismens grundare, Mussolini.

Kritiker bör också räkna med att få sin mentala hälsa ifrågasatt. Diagnosen blir xenofobi, islamofobi eller kanske afrofobi. Underbyggda argument omtolkas till en irrationell skräck hos den kritiske. Detta diagnosticerande är en light-version av hur dissidenter behandlades i det gamla östblocket. Taktiken är mycket effektiv.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ole burde
ole burde
8 years ago

ER det muligt at tilgive en befolkningsgruppe for at den har ladet sig Dhimmificere af Islaam? …Kan man feks tilgive den “progressive” post-kulturelle lejr for sin energiske selvsencur af alle generelt negative karaktertræk hos denne stenaldereligion ?…eller kan man tilgive de lokale jødiske mindretal for at lade sig Dimmificere af et fremstormende kolega-mindretal her i Europa,alt medens dette bringer samme lokale jødiske grupper en milimeter fra et direkte forræderi af Israel ? Måske HAR det været muligt indtil nu , fordi meget få dhimmier er blevet konfronteret med begrebet Dhimmificering, og dermed bevidsthedsgjort om eget kujonagtige adfærd . Den eneste… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  ole burde

En märklig sak, angående dimmistatus, är ju att många judar lever ju faktiskt i muslimska nationer. Alldeles frivilligt.

Lever de då där i en frivillig dimmistatus, kan man undra…

De kan ju flytta om de vill, men gör det inte, (trots anmaningar från israeler att flytta till t ex Israel…)..

Bergfast
8 years ago

Stay Ahead sa:…”Jo, det är inte alltid bådas fel när en träter.”…. När – en – träter? För att kunna träta krävs väl ändå minst två… Och vilka – båda – , menar då i så fall Stay Ahead? Omständigheterna kring första v.-kriget, och även det andra, är nog troligtvis, och förmodligen, mycket mer komplicerade än vad som vanligtvis tas upp i historiebeskrivningara. Historiska händelser är ju som… matematiska formler? 1, 2 och 3, leder till 4, 5 och 6, för att sedan gå vidare till 7, 8 och 9, kanske göra en avstickare tillbaka till 2,3 och 4, och… Read more »

Bergfast
8 years ago

Islam´s war on Christianity – och även då kanske – den s.k. Kristenhetens, (eller snarare den s.k. Västvärldens?) krig mot islam…? Det Michel Coren säger är naturligtvis både upprörande, oroande och obehagligt. Samtidigt går det ju inte att förneka att Västvärlden, (kristenheten, – Korsfararna – ?), också har anfallit, bombat, krigat mot samt destabiliserat och förött, också muslimska nationer….(och därmed bidragit till att skapa stora flyktingströmma och invandrarvågor till främst Europa, (främst Nordeuropa?)… Är då muslimers aggressioner mot – de kristna – , en slags kollektiv bestraffning, och ser dessa muslimer sina handlingar som – rättmätig hämnd – , mot… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago
Reply to  Bergfast

Jo, det är inte alltid bådas fel när en träter. Ibland kan två gå ihop och ge sig på en tredje (grupp), så som hände t.ex. i augusti-september 1939 när kommunismen allierade sig med nazismen och fascismen mot världens demokratier och började dela upp Östeuropa mellan sig. (Fascismen skulle ta över Balkan, men det gick ju sådär. Det militaristiska och auktoritära Japan hade, som också ingick i axeln hade dessutom dessförinnan kastat sig över Kina och mördat miljoner där.) Idag ser vi åter kommunismen bereda vägen för (islamo-)fascismens attacker mot demokratierna. Här är lite mer info om Frankrikes misslyckade hantering… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Jag säger bara: “Wow!”. Just när man trodde att alla ljus hade släckts i Sverige, tänds ett där man minst anade det. Nåja, vi ska inte överdriva. Min förstummade förvåning handlar bara om att jag har hittat två självklart normalförnuftiga ledarartiklar två dagar i följd i Dagens Nyheter, inte raketforskning på högsta nivå direkt. Det säger ganska mycket om tillståndet i Folkrepubliken Mosebacke bara det, men det är gott nog på den här nivån.

http://www.dn.se/ledare/de-privilegierades-feminism/

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/kriget-mot-kvinnorna/

FI, anyone?

Bergfast
8 years ago

. Om man vill varna för kommande samhällssvårigheter, både för invandrare och svenskar, och risker som kan finnas med en alltför stor invandring så kan man få märkliga svar…. Någon kan säga: …”men att måla upp helvetesscener av detta slag är att själv försöka vilja bidra till en negativ utveckling .”… Om man väljer att i förnekelse och i en inbillning om att om bara vi själva inte (längre), är s.k. rasister, eller strukturella s.k. rasister, eller strukturellt elaka och onda, så kommer nog andra, de invandrade, att också vilja vara lika snälla som vi, det är nog att kanske… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x