5
jun
Seneste opdatering: 5/6-14 kl. 1556
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Min mor (89 år) ble brutalt ranet denne uken. På vei fra butikken ble hun distrahert av en rumensk kvinne som viftet foran min mor for å hindre henne i å gå videre. En mann la en kjetting rundt halsen hennes før de ranet henne. Et gullkjede hun alltid har på, som var en kjær gave, ble revet brutalt av halsen hennes. Hun roper med ustø stemme på hjelp. Bak henne passerer biler. Ingen reagerer. Hun kommer seg de siste meterne hjem på skjelvende ben. Hun er liten og tynn. Et lett bytte. Hun sier hun ikke tør gå ut mer. Hun er redd i sitt eget hjem. Min mor, som alltid har vært sterk og vil leve uten å måtte ha hjelp av andre…..Venner av min sønn har blitt ranet på vei til skolen. På trikken.

Det norske folk er faktisk ikke idioter. Vi konkluderer ikke med at alle rumenere eller østeuropeere er kriminelle. Vi er derimot bekymret for at den politisk korrekte klamme hånden vi har fått for ytringsfriheten, legitimerer unnfallenheten som ligger til grunn for frykten. Den utryggheten som tærer på mange, enten de er hjemme, på vei fra jobb, ute med venner – eller som min mor, i butikken og handler – er uakseptabel.

Den manglende evnen til å ta grep bidrar også til fremmedfrykt. Det er opplagt at man er mer engstelig overfor personer fra folkegrupper med høy, synlig kriminell aktivitet. Dette går også ut over uskyldige, flotte mennesker; gode bidragsytere til vårt fellesskap. Er dette en regning vi skal finne oss i å betale fordi noen mener vi ikke skal «forby fattigdom?» Skal livskvaliteten og et minimum av trygghet ofres på de naives eller handlingsfryktens alter? Er det ingen som bryr seg? Kronik: Nok er nok!

Enoch Powell on the new European Superstate, 1976

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Trojan Horse leaked report says pupils ‘not protected from extremism’ http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-birmingham-27676759 5 June 2014 Last updated at 17:28 Pupils are not being protected from extremist views at a Birmingham school named in the Trojan Horse inquiry, according to leaked Ofsted reports. Golden Hillock School in Sparkhill was described as inadequate by inspectors. Another leaked report claims the governing body at Saltley School “paid private investigators to interrogate the emails of senior staff”. Ofsted began inspections after claims that hardline Muslims were trying to take over Birmingham schools. “Start Quote The Ofsted reports make absolutely no suggestion, nor did they find… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Der er åbenbart god grund til at tage Ofsteds-kommissionens resultater med stor alvor Birmingham schools to be run by trusts? http://www.bbc.co.uk/news/education-27697597 4 June 2014 Last updated at 18:24 How are Birmingham’s schools going to be run after Ofsted delivers its inspection reports into the so-called Trojan Horse allegations? The investigations following the allegations of extremism have raised major questions about the governance of schools in Birmingham – with the council having warned of “significant structural changes”. [!!!] The creation of an independent trust – or smaller local trusts – to take over the council’s services for schools is believed to… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Nu vi er i den anglo-saxiske verden, så stiller en del Amerikanere sig i disse dage følgende spørgsmål: “Do we have a madman as a commander in chief??”

http://www.americanthinker.com/blog/2014/06/bergdahl_obamas_rapid_response_to_va_scandal.html

Robert R
Robert R
8 years ago

Det politiske segment vil altid forsøge at negligerer problemerne med indvandrere, de vil altid svinge sværdet “racist” over de formasteliges hoveder. Fordi hvis de indrømmer at der er et problem, så indrømmer de samtidig at de har påført befolkningen et uhyggeligt problem. De må i så fald indrømme at de er skyldige! Det vil de aldrig gøre! Det vil også betyde at så bliver de nødt til at gøre noget ved det, og de de må gøre er præcis det de har tordnet mod i en generation, og det vil de aldrig gøre. De vil glide af, bevarer magten og… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Människor skall kunna leva och överleva i sina respektive länder utan att behöva jagas och jaga som skållade råttor över hela Europa , eller, världen efter jobb. Det finns jobb, går att skapa i det land man bor om viljan finnas. Det är alltid människan som väljer. När människor tvingas till folkvandring så slås tillvaron sönder inte bara för de som drabbas av “invandring” (ett nyord) utan också för invandrarna och deras familjer som tvingas till flytt för jobbens skull. Barn och gamla lider mest. De är de mest sårbara. Även sjuka. Genom globaliseringen har staterna tappat sin politiska kontroll.Nu… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Det har ikke noget at gøre med om der en eller flere norske idioter til eller ej, sålænge der med stadig rettidig omhu foretages tiltag der gør tilværelsen bedre for flere og flere uformående og svage, uden det behøver udarte til forskellige former for klientisme, bilag og revisorregimenter i nutid.

Er vi ikke i stand til det, da er vi, homo sapiens, vel i udbredt grad helt globalt ramt af idioti eller noget endnu værre.

Elisabeth
Elisabeth
8 years ago

Otroligt att de publicerar en sådan krönika i en stor norsk dagstidning. Det hade aldrig gått i Sverige. Jag tycker också att det är en obehaglig utveckling att vi ska bli invaderade av kriminella som ser våra äldre som lätta offer. Har också äldre släktingar som är rädda för att gå ut och rädda för att öppna dörren nu för tiden, vilket förstås begränsar deras liv och försämrar deras livskvalitet.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Elisabeth

Det gør de heller ikke i Danmark.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“Det norske folk er faktisk ikke idioter.”

Det får vi se. Politikerne er ved at køre jeres land i sænk og, på sigt, gøre jer til mindretal i jeres eget land der, ja, kan blive udryddet præcis som indianerne i Amerika. Og enhver protest udråbes til racisme hvis ikke nazisme. Falder i for den?? Eller er I, netop “ikke idioter.” (Det samme gælder naturligvis resten af Europa.)

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago

När skall ni äldre människor lära er att inte ha på sig guld och andra värdesaker när ni går ut. Lika dant med flickor och kvinnor ni kan inte gå hem ensamma på kvällarna längre.
Det är upp till barnen att påminna gamlingarna att ta av sig halsband och liknande när dem går ut. Och föräldrarna att påminna sina flickor att inte gå hem ensamma.
Det gamla säkra Danmark, Norge och Sverige finns inte längre.

Angela
Angela
8 years ago

Skall vi acceptera det? Vad skall vi mer acceptera? Vågar vi gå till jobbet? Eller skall vi acceptera att en och annan får magen uppsprättad så tarmarna ramlar ut?

http://www.friatider.se/monster-spr-ttade-upp-sm-barnsmamma-i-hiss

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago
Reply to  Angela

Nej, ni behöver inte acceptera detta. Men det gäller att välja rätt i valen. Förstår mig inte på det svenska folket som tillåter detta. Inget fungerande rättsväsen. Nästan obefintligt försvar. Poliser som inte är värt namnet. Dålig vård för dem gamla. Undrar när folket skall vakna upp.

Angela
Angela
8 years ago

Exakt! 🙂 Förstod vad du menade men jag tyckte det blev lite fel och ville retas lite med dig. 🙂

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x