13
jun
Seneste opdatering: 15/6-14 kl. 1920
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-014

(Klik .f helskærm)

Sommerting – Alene ikke ensom

Hvad der sker, vides ikke på forhånd. Det er improvisationer, som musikken indrammer, fremhæver, løfter og tilpasser sig. Hvor begrebet spoken word ofte dækker over digte sat til musik, er der hos trioen Leth, Simpson & Toksvig rent faktisk tale om det talte ord på stramt redigeret slap line.

Nyt album fra Leth, Toksvig og Simpson er en milepæl i spoken word-genren

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
9 years ago

Han er nærmest hypnotisk at høre på og så er han tilpas arrogant når han skriver. Jeg kan stadig huske forskrækkelsen og de oprørte madammer efter hans fortællinger fra Haiti, Fræk som en slagterhund og 3 gange så hurtig 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Og så har vi endda bare lige set starten på konsekvenserne af vore dybt naive, uvidende og uansvarlige politikeres og “elitens” “spændende” sociale eksperiment i fuld skala – påført danskerne helt uden den bare mindste lille skygge af et demokratisk mandat nogensinde! Razzia ved islamisk kulturhus: Vidne så våben http://ekstrabladet.dk/112/article2305957.ece Politiet leder efter våben ved moske i København Af: Mikkel Selin Politiet i København er rykket talstærkt ud til en moske og tilstødende bygninger, efter at et vidne skal have set våben blive båret ind i komplekset på Ørnevej/ Vibevej i byens nordvest-kvarter. Sent fredag aften var politiet i fuld… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Nu ville jeg ikke ligefrem vride armen om på Leth, for at høre hans mening om kontroversielle emner, men jeg tror han ville give mig ret i mangt og meget.

Han er sgu helt ok – den gamle røver…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x