16
jun
Seneste opdatering: 16/6-14 kl. 1609
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

As we have reported extensively over the past week, a Muslim imam who was invited to participate in the “prayer for peace” event at the Vatican on June 8 went off-script and asked Allah to help him gain victory over the unbelievers. The Vatican at first denied that any such thing had happened, and an edited video of the event was released that supported their denial — the end of Sura 2 Verse 286 that the imam quoted from the Koran had been judiciously removed from the publicized version.

Above is the full video of the imam’s part of the Vatican ceremony, as provided by an Arabic TV channel. Many thanks to ritamalik for the translation, and to Vlad Tepes for the editing, subtitling, and general project management.

The translator notes that the personal prayer with which the imam concluded was not the controversial part of the ceremony, since his choice of prayer was generally unexceptional. His quotation of the last verse (286) of Sura 2* of the Quran, however, is what made his words controversial *(“You are our protector, so give us victory over the unbelievers.”)

Watch the You Tube video with the translation and subtitles by Vladtepes.org. Se videre pĂĄ Make us Victorious Over the Tribe of Unbelievers

Samfundsspidser udebliver fra kaserneindvielse. Ups !

Meget vrøvl bliver der sagt som undskyldning. Anders Samuelsen siger f.eks. »Jeg kan ikke lige gennemskue finansieringen og alt muligt bagved, og jeg vil ikke risikere at blĂĄstemple noget, som er dumt at blĂĄstemple.« Goddag, Samuelsen økseskaft. Om sĂĄ millionerne var tvangsudskrevet fra vantro, danske grise, ville det ikke være problemet. Hvorfor har de da tilladt den? ‘Nej’ er for svært et ord. “Vi er et ĂĄbent og imødekommende folk, selvom Quatar knapt tillader  kristne.” Tal for dig selv, Samuelsen!

Problemet er hverken Qatar, Broderskabet, ligestilling eller homoseksualitet – problemet er islam og det at politikerne overhovedet tillader samfundfjendtlige, politiske kræfter at bygge forsamlingssteder. Men nu hænger de jo pĂĄ den, da islam kan pĂĄkalde sig religionsfriheden, til trods for at flere scholars dokumenterer, at Koranen er 80 procent politik og 20 procent religion. Det giver jobs i PET, men med noget held ikke hos bedemændene.

Der bliver ikke én stormoské, de ikke bittert kommer til at fortryde, og det gør ingen forskel at de slipper fra at komme på forsiden med Broderskabets ambassadører i Danmark denne gang. De vil komme på forsiden med tidens modnen.

Hverken Københavns biskop, repræsentanter for kongehuset, Københavns overborgmester eller lederne af Folketingets partier kommer til åbningen, viser en rundringning, som avisen har foretaget. Prominente navne bliver væk fra indvielse af stormoské, Jalving: Stormoské omfavnes alligevel ikke af multikulti.

FRP minister buet ud på nordisk feministtræf i Malmø

“Oh, røde kvinder, hvor har de magt”

Det var Hornes svar pĂĄ et spørsmĂĄl om Fremskrittspartiets holdning til kvotering som utløste pipekonserten. – Jeg forklarte hva grunnlaget er for at Fremskrittspartiet har vært imot kvotering hele veien, at vi mener det er unødvendig og at du skal være der du er pĂĄ grunn av kunnskapen og kompetansen du har og ikke hvilket kjønn du har. Derfor var det de buet, sier Horne. Norsk statsrĂĄd buet ut pĂĄ nordisk feminist-konferanse, Forum for Kvinner med sina medlemsorganisationer.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Politikerne er hjernedøde omkring Islam, gad vide hvornår det går op for dem, at Islam er helvedes forgård.

victor
victor
8 years ago

Lad os hĂĄbe Google aldrig glemmer. Derfor denne post:

For nogle dage siden skrev hættemĂĄgen Louiza Friis Kaadach en beskrivelse af sit møde med en ekspedient i en københavnsk bagerbutik. Manden kunne ikke lide hendes tørklæde, Luiza rasede pĂĄ Facebook – og i gĂĄr blev butikken sĂĄ smadret.

Husk det, hvis du nogensinde skal ansætte Louiza Friis Kaadach – eller være hendes kollega. Hun kan blive et farligt bekendtskab for kollegerne.

JensH
JensH
8 years ago

“De ligger som de har redt, desværre ligger vi andre med.” Fanden hytter sine, og derfor kommer eliten og deres børn ikke selv til at blive ramt af alle de ulykker deres vanvittige ‘ĂĄben-dør’-politik allerede har pĂĄført os almindelige borgere, endsige alle de ulykker der vil komme i fremtiden. Men lige nu har den politiske og mediemæssige elite jo travlt med at klappe hinanden pĂĄ skuldrene over, at det lykkedes for dem at fĂĄ ‘folket’ til at møde op pĂĄ dette totalt latterlige cirkus de kalder ‘Folkemøde pĂĄ Bornholm’. Man græmmes virkelig over, at der findes ellers fornuftige og rationelle… Read more »

SkĂĄning
SkĂĄning
8 years ago

Oriana Fallaci gör frivolter i sin grav. Benke var bättre, även om han som 17-åring fick tjäna i Luftwaffe.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x