18
jun
Seneste opdatering: 18/6-14 kl. 1221
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Talsmand: Homoseksuelle er syge

I morgen åbner Danmarks første stormoské. Ingen af de partier, biskopper eller dignitarer, der har godkendt den, møder op til indvielsen. Skal islam fremmes eller ej? Kan de lige bestemme sig?

 I dag er alle de partier, der ikke gik imod dens opførelse ‘forargede og chockerede’. Det vil snart gå over, og det overvældende flertal af danskere vil fortsat stemme på dem, dvs. lade sig bekrige af dem. Det er jo bevægende at læse den Radikale Manu Sareen og den socialdemokratiske Mette Reissmanns forargelse. Sidstnævnte bidrager med »Det er uacceptabelt og diskriminerende, at man mener, at homoseksualitet er en sygdom, manglen på anerkendelse af homoseksuelle ikke kun findes i moskéerne.” Såh, hvor ellers ?

Dansk Islamisk Råd, der står bag Danmarks første stormoské med indvielse torsdag, melder nu klart ud om sit syn på homoseksuelle.

Homoseksualitet er forkert og at betragte som en sygdom, siger rådets talsmand, Mohamed al Maimouni.»Inden for islam er homoseksualitet noget, der er forkert, selvfølgelig. Da betragter man det ligesom, at man er syg. F.eks. i Dansk Islamisk Råd har vi haft et tilfælde med en homoseksuel, der kom til os. Han ville gerne snakke om homoseksualitet. Det gør vi med åbne arme. Man kan sagtens få rådgivning, hvis man selv har lyst til at komme ud af den situation, man er i. Men i Koranen er homoseksualitet det, man kalder haram – forbudt – det er det,« siger Mohamed al Maimouni, der tilføjer, at alle er velkomne i moskéen, og at man ikke står i døren og spørger om seksuel eller religiøs orientering.

Hvad mener du? Er homoseksualitet forkert? »Jeg mener det, der står i religionen, selvfølgelig.« Udtalelserne fra den nye stormoské på Nørrebro i København om, at homoseksuelle er syge, vækker forargelse blandt politikere fra både rød og blå blok. Udtalelser om homoseksuelle vækker forargelse blandt politikerne.

Kalifatet Brøndby

Fremtiden i Brøndby Strand er ifølge borgmesteren truet af personer med tilknytning til Hizb ut-Tahrir. Brøndbys mangeårige borgmester Ib Terp (S) advarer mod den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir som, med borgmesterens ord, kort før jul kuppede boldklubben Brøndby Strand IK. I sidste uge blev en beboerforening ved navn PAB 8 ifølge borgmesteren også forsøgt kuppet. Det skriver Berlingske onsdag.

Jeg er bange for, at Brøndby Strand Idrætsklub har været tænkt som første skridt mod indførelse af kalifatet i Brøndby Strand. Det er måske dramatisk sagt, men ikke urimeligt meget.- Det lykkedes i boldklubben, og de forsøgte at følge op på succesen ved at overtage magten i PAB 8, hvilket heldigvis ikke lykkedes, siger Ib Terp til avisen. Brøndbys borgmester: Fremtiden er truet af Hizb ut-Tahrir (Kasper Støvring: ”De bliver jo som os”.)

The UK is sleepwalking into an Islamic state

Recent Polls have revealed that a large minority of British Muslims hold views that are not compatible with British citizenship. The ICM stated in the year 2006 that 40% wanted to live under Sharia law which rejects the primacy of the secular state. In addition to this, the Policy exchange think-tank reported that 36 % of young British Muslims thought that people who reject their view should be killed.

Tower Hamlets in East London has become a place of corruption, intimidation and village politics of Bangladesh. Its mayor, Lutfur Rahman was kicked out of the Labour party after reported links to the Islamic Forum of Europe which aims to turn Britain and Europe into an Islamic state. The Way UK

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
pk
pk
9 years ago

Som jeg husker det, blev 3 ud af de 4 første kaliffer
dræbt af andre muslimer .
Her er sandelig noget at lære.
Håb er vel snart det eneste vi har i kampen mod vore regeringer og islam?

JensH
JensH
9 years ago

“Kalifat i Brøndby” og “Homoseksuelle er syge”!!! Prøv nu fald en smule ned, og at tag en dyb indånding. Jeg er helt sikker på, at vore ansvarlige politkere har helt styr over situationen, og hvis vi bare har en smule tålmodighed, så vil alle de integrations-tiltag de har sat i søen virke, og den ægte fredelige og tolerante islam vil få overtaget i de muslimske samfund i Danmark. Bare vent, ved næste Gay-Pride-parade i København vil Imamerne gå arm i arm med transvisitterne.

Advarsel: Ironi kan være anvendt

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  JensH

😀

BE
BE
9 years ago

Hvad havde de her politikere forestillet sig? Manden er muslim. Og hvis han havde en tendens til at have og fremføre internt upopulære synspunkter, så var han aldrig blevet talsmand/bandeleder i moskéen. Han har selvfølgelig menighedens opbakning.

Er der nu et væld af tolerante, frisindede, sekulære, afslappede, moderne og lige-som-os muslimer, der vil protestere og få ham fjernet fra den post? Jeg tvivler.

Hans Und
Hans Und
9 years ago

Vi, på vores side af hegnet, må vel gribe en smule i egen barm her, og have Søren Karups udtalelser om samme in mente. Jeg er med på at han hverken vil straffe dem eller hader og ej heller vil have andre til det.

Men det er ikke hvad folk flest har på nethinden.

Så kunne en eller anden, der fulgte det spørgsmål lige give en opdatering/referat på/af hvad SK og Biblen siger/sagde på det punkt?

VDM
VDM
9 years ago
Reply to  Hans Und

Vad säger Bibeln? Ur den hebreiska bibeln, torahn närmare bestämt,(gamla testamentet) hämtar vi: “Du får inte ligga med en man som man ligger med en kvinna det är något avskyvärt.” Leviticus 18:22. Grundhållningen som fortfarande är utmärkande för traditionell, ortodox, judendom, finns inte överraskande också i den kristna delen av Bibeln, nya testamentet. Romarbrevets första kapitel t.ex. verserna 24-32. Aposteln talar om förnedrande lidelser och att “alla som lever så förtjänar döden”. Eller i Paulus första brev till korintierna: “Har ni glömt att ingen orättfärdig skall få ärva Guds rike? Låt inte bedra er. Inga otuktiga eller avgudadyrkare eller horkarlar… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Hans Und

Du har vel opdaget, at – uanset hvad Biblen siger – kan homoseksuelle par nu blive viet i en dansk (folke)kirke?

Hans Und
Hans Und
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Jo da.

Men det jeg havde i tankerne var, at vi vel kan forvente at socialisterne og andre islamofile vil sige:

1) Biblen forbyder også homofili (det gør den så ikke, den er bare imod det, og ikke mindst foreskriver den (heller) ikke (døds)straf for det.

– I øvrigt samme argument som “kristne har også slået folk ihjel pga det der står i Biblen, så det gør ikke noget muhammedanerne gør det pga koranen”

2) SK har udtalt sig om homoerne og man kan forvente drabelige udtalelser når de citeres af segmentet.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x