23
jun
Seneste opdatering: 23/6-14 kl. 2228
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

1-SUT

Søren Ulrik Thomsen har tidligere beskæftiget sig med ondskaben, i al fald siden Rüdiger Safranskis Das Böse oder Das Drama der Freiheit. Evil or the drama of freedom. Det skulle findes på P 1, men det er snart ti år siden. Hjernekassen på P1: Ondskab på Hjernen,59 minutter. (Foto: Flemming Rose, SUT og Frederik Stjernfeldt.)

Solitude: New Zealand

Filmmaker Martin Heck spent four months traveling across New Zealand, sleeping under the stars, hiking mountains, and exploring the country’s one-of-a-kind landscape. This is the third entry in his multi-part series, culled from his footage of the North and South Islands. The Atlantic

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Jeg hørte også udsendelsen i P1 om ondskaben.
Det “glædede” mig, at høre en udsendelse, som ikke bare handler om, at vi dybest set alle er gode mennesker, det er bare samfundet, der er noget galt med.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x