25
jun
Seneste opdatering: 26/6-14 kl. 0050
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har rettet udtrykket ‘religiøse ekstremister’  i Tør ikke leie kjæresten av frykt for hatvold. Der er ingen grund til at bagtale sageløse religioner. “Nogle miljøer” – åh, hold da op! Jeg kan forstå, at homoseksuelle og jøder i starten føler sig pinlige på religiøse fascisters vegne, og holder hånden over dem, men efter så og så mange tæsk og faktisk også mord på både bøsser og jøder, synes jeg det på tide at spytte klart ud, når nu pressen og politikerne, hvis skyld hele roderiet er, ikke vil.

Har man mistet eller fået lemlæstet familiemedlemmer, skal regningen placeres der, hvor den hører hjemme. I Danmark er adressen Christiansborg,  1218, København, K.  Er vi da i krig med vores politikere? De erklærede os krig  i 1983, men vi har endnu besvaret dem. Gud nåde dem for, at vi gengælder erklæringen.

Politik i dag er det fromme håb, at de allesammen når at dø ligesom Svend Auken, inden svaret foreligger. “Vel død er hele Sagen.” Svend Auken var en snu politiker at dø i tide med ridderkors og DR-dokumentar af hans sørgende enke. Der er mange, der stadig skal nå at sikre sig så smuk en exit som Auken’s, måske især Hans Gammeltoft-Hansen, der aldrig har været folkevalgt til noget som helst.

Religiøse ekstremister uttaler at homofile er annenrangs borgere. Det legitimerer vold, mener nyvalgt leder i Sosialistisk Ungdom, Nicholas Wilkinson. Han ber religiøse miljøer ta ansvar. Samtidig som lesbiske, homofile, biseksuelle og transkjønnede samles i Oslo i forbindelse med Europride, kommer den nyvalgte SU-lederen med en brannfakkel om sikkerheten til homofile og lesbiske her i Norge. Nicholas Wilkinson forteller at han var ute og gikk sammen med kjæresten sin i Oslo sentrum en kveld da de møtte tre menn.

– De ropte homo og ropte diverse skjellsord om sex og samleie. Vi prøvde å overse dem inntil jeg fikk et slag i bakhodet.

Han sier det var et sjokk å bli slått til, bare fordi han var ute og gikk med kjæresten sin. Wilkinson forteller at det nå er flere steder der han ikke tør å holde kjæresten i hånda. – “Jeg leier ikke ham på Grønland i Oslo på natta, jeg frykter den volden jeg kan bli utsatt for. Religiøse ekstremister i Norge gjør meg utrygg. Jeg og veldig mange homofile frykter hatvold. Vi vet at mange av våre venner utsettes for det. Vi er kommet langt i homokampen i dag, men det er noen miljøer som henger etter.”

Han mener de religiøse ekstremistmiljøene utmerker seg. “De uttaler offentlig, gang på gang, at både homofile, men også kvinner, er annenrangs borgere. Det legitimerer vold”, sier han. Se også Fyns Politi til kamp mod hadforbrydelser.

Moskeer er skatteyderfinansierede pengemaskiner

Et af argumenterne imod den ny stormoske i Rovsingsgade i København har været, at moskeen er finansieret af Qatar, og at udenlandsk islamistisk tankegang dermed ville få indflydelse på moskeen. At der er grund til at være bekymret i forbindelse med moskeen, er der ingen tvivl om.

Stormoskeens åndelige overhoved er Yusuf al-Qaradawi fra Det Muslimske Broderskab i Egypten – en mand, der støtter dødsstraf ved frafald fra islam . De fleste danske moskeer har organiseret sig som kulturforeninger. På den måde kan de modtage støtte fra fritidsforvaltningen i den kommune, hvor de hører hjemme. Men at en moske er finansieret af de danske skatteydere er ingen garanti for, at budskabet, der prædikes er moderat.

Ved en fredagsbøn i 2000 i Det Islamiske Kulturcenter på Horsebakken i København, gik moskeens åndelige overhoved, imamen Farouk Sultan, der har pakistansk baggrund, ifølge BT ”amok i en rus af trusler om mord, bål og brand” imod dansk-pakistaneren Mohammed Hanif Chaudry, som imamen betegnede som en “kætter, en forfører og Satan selv”. Det Islamiske Kulturcenter havde modtaget støtte fra Københavns Kommune til fritidsundervisning af børn og unge, men da kommunen bad om dokumentation for undervisningen, kunne moskeen ikke dokumentere, at deltagerne eksisterede….Trykkefrihed.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Dagens gode grin 😀 http://www.trykkefrihed.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2014/Profetskag-220514.jpg Tusinde tak for din mange fine bidrag, Steen – en fantastisk øjenåbner her i DK samt hos vore kære brødre og søstre i Sverige & Norge – folk vi burde tale langt mere sammen med, men som vi nok snart kun kan kommunikere med på engelsk på grund af de “ansvarliges” totale fallit og vore public-service TV-stationers ligegyldighed, talentløshed og efterhånden totalt enøjede dyrkelse af den laveste fællesnævner og de højest mulige seertal. Gid mange flere vil begynde at vågne op til de barske realiteter, begynde at tænke selv for alvor og så ellers indse… Read more »

Nordisk
Nordisk
7 years ago

Musiken är viktig.

Vilket regemente gjorde du värnplikt på nu igen ?

Vilka märken har du ?

Vilka militärsläkter från Sverige, Danmark eller Tyskland kommer du av ?

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Nordisk

Jag har inga märken och jag har inte ens gjort värnplikten. Sex månader innan jag skulle rycka in lade de ner mitt regemente och alla fick frisedel. På sätt och vis är det trist, å andra sidan hade jag precis kommit in på universitetet, fick en utbildning, och har därefter betalat enorma mängder skatt för att finansiera bl a ett försvar. Och jag ställer nog upp efter bästa förmåga när det gäller. Träning eller ej. Militärsläkt har jag delvis. Faktiskt är det så att min förfader i rakt nedstigande manligt led, var en man vid namn Jens Espersen som dubbades… Read more »

Nordisk
Nordisk
7 years ago

Homser / Bögar, dem försvarar jag, men inte fiender till Norden:

Många av oss är fortfarande utbildade i vapnens användning, vi tvekar inte en sekund att använda dem mot våra fiender..

http://www.youtube.com/watch?v=Qf8OZxVIAOE

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Nordisk

Så du hade tänkt sätta hårt mot hårt och skrämma skiten ur förortsmiliserna med trummor, tvärflöjtar och påfågeluniformer?

pk
pk
7 years ago

Om Norge ved jeg , at ligemeget hvad som sker , så elsker
folket jens Stoltenberg.
Så skal det nok gå alt sammen.

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  pk

Nei da, Folket i Norge elsker ikke Jens Stoltenberg. Det viste da siste valgresultat. 🙂

norje
norje
7 years ago

“nyvalgt leder i Sosialistisk Ungdom”. Opplevelsen gjorde ham med andre ord ikke noe klokere.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

DF: Stop flygtningestrømmen ind i landet http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/06/25/114957.htm Kommunernes kvaler med at finde boliger til asylmodtagere skal løses ved at hjælpe flygtninge i deres nærområder, mener Dansk Folkeparti. Socialdemokraterne er uenige. – Grænsen er nået for lang tid siden. Kommunernes problemer med at finde boliger til flygtninge, der har fået opholdstilladelse i Danmark, får Dansk Folkeparti til at kræve en ændret asylpolitik. Partiets udlændinge- og integrationsordfører Martin Henriksen mener, Danmark tager imod alt for mange flygtninge og håndterer de aktuelle store flygtningestrømme fra bl.a. Syrien helt forkert. – Det her er noget, der vil skabe integrationsproblemer 10-20 år frem i tiden.… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

Jeg er så træt, træt, træt – TRÆT – af alle de ting, der ikke bliver sagt i dagens debat. I dagens jyllands-post har Henrik Gade Jensen, som jeg ellers ikke har såååå meget til over for, et tankevækkende indlæg om skolereformen: “Skal vore børn undervises af eftersnakkere, klakører og konformister?” http://jyllands-posten.dk/blogs/henrikjensen/ECE6828758/skal-vore-boern-undervises-af-eftersnakkere-klakoerer-og-konformister/ Det her tager sit afsæt i en konkret sag fra Agedrup Skole på Fyn, hvor en lærer har fået en advarsel. Okay. Jeg vil gerne lige forstå, hvor Agedrups nye skoleinspektør kommer fra – tror det måske er en DJØFer – googler, og ser så, at den nye… Read more »

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Teksten under billedet der bliver linket til i artiklen “Fyns politi tilkamp imod hadforbrydelser “- Muslimer er nogle af dem der ofte bliver udsat for hadforbrydelser” Wow – Velkommen til den omvendte verden. Det skal nok blive sjovt at følge fyns politi og deres opklaringsprocent i den nærmeste fremtid.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x