12
jul
Seneste opdatering: 13/7-14 kl. 1352
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Det er sommerferie, også min. Der sker intet udover det sædvanlige. Hamas angriber Israel for tredje gang på seks år, de samme anstændige svindlere protesterer i Politiken over “Israels overdrevne og voldsomme brug af militærmagt over for et folk i knæ“. Hvis Margrethe Auken, biskopperne og Jørgen Bæk Simonsen havde fået en politisk åbenbaring, ville det have været breaking news. Europæiske jøder er lidt mere truet end sædvanligt af agressive arabere. Endnu har de ikke dræbt så mange i Europa, men der er ingen god grund til, at de ikke vil ske. Vi har importeret religiøse fascisters krig.

I radioen er der gået haute cuisine i hippiernes børn, det har ikke været nemt at være børn af alle de rødstrømper og venstresocialister, jeg takker mine højborgerlige, ‘reaktionære’ forældre og ‘den sorte skole’, i Sverige er der de sædvanlige mord, brande, voldtægter og ‘åldringsrån’, oldinge er taknemmelige at overfalde, og i morgen bliver det regnvejr. Intet udover det sædvanlige. Det er så uforudsigeligt, som at høre en metronom tikke.  Jeg kan trygt vende mig om på den anden side og høre musik. Alfredo Catalani er alt for god til at være så ukendt. Han var kun 24 år, da han skrev Contemplazione.

En svensk fremmedpolitik? Jo, tak, god idé

Set udefra sejler det hele. Sverige tager revl og krat og følger ikke sine egne love. Sverige lader sig invadere af 2.500 “asylsøgere” om ugen, hvoraf blot en brøkdel har nogen asylgrund. Hvorfor? Hvorfor spørger svenskerne ikke deres politikere, hvorfor de lader dette ske? Hvorfor haster bortgivelsen af landet så meget?

Udsalget af Sverige minder om bogudsalgene i Helligåndshuset, hvor bøgerne første dag koster 50 kr. og sidste dag  5 kr. Kom og køb, det hele skal væk! Man kalder det “et hollandsk bogudsalg”, her kunne vi kaldet det “det store svenske landsudsalg.” Det er et mysterium at bevidne, og Svensson selv er ligeglad eller uinformeret af en presse, der synes, at dette er i sin bedste orden. Sverige er som en patient i det yderste stadie af depression, uden nogen vilje til længere at udholde smerten ved at leve, men for afkræftet af sygdom til at hoppe ud foran et tog. Læs Merit Wagers: ”Varför berättar inte de styrande om det accelererande asylmissbruket?”

Fira din semester i Sverige genom att söka asyl, bo gratis, få semesterpengar och permanent uppehållstillstånd av Migrationsverket!

Varje dag kommer det prydligt klädda barnfamiljer till Migrationsverkets asylansökningskontor. Familjemedlemmarna kan ha sitt bagage i vars sin ryggsäck, barnens ryggsäckar är förstås av modell mindre. De är på semester i norra Europa och passar på att söka asyl i Sverige.

Det Migrationsverkets höge tjänsteman inte ville berätta var att en betydande andel av de asylsökande som säger sig komma direkt från krig/förtryck i Syrien eller Somalia i verkligheten inte på många år har bott i något av dessa länder eller rentav aldrig har bott där.

Hur ser verkligheten ut? Jo, stora grupper av dem som säger sig komma direkt från Syrien bor redan legalt i ett annat EU-land som Danmark, Spanien, Italien eller Grekland och har medborgarskap där eller uppehållstillstånd. Eftersom de bor inom EU reser de legalt, enkelt och bekvämt till Sverige.

Ett annat exempel som beskrivs som vanligt förekommande är att medborgare i Marocko, Algeriet, Libanon, Jordanien eller Irak köper bra förfalskade syriska identitetskort och blir i falska syriska identiteter beviljade permanenta uppehållstillstånd och ges flyktingstatus i Sverige.

Asylsøgere til Norden første halvår 2014. Thoralf Alfsson.

1-Indspilning i fuld skærm 12-07-2014 232354

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] For the time being, therefore, I’m posting this wonderful photo instead, – or is it a drawing.., – that I absolutely LOVE. It comes with an equally wonderful piece of music, -”Contemplazione”, by Alfredo Catalani, – (hat tip: Snaphanen). […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x